Dette er nytt i Keynote for iPhone, iPad og iPod touch

Les om de nye funksjonene i Keynote 10.2 for iOS og iPadOS.

dekorativt symbol

Skrible

Bruk Skrible for å skrive for hånd med Apple Pencil. Ordene dine konverteres automatisk til tekst.1, 2

Finn ut mer

dekorativt symbol

Oversiktsvisning

Bruk den nye oversiktsvisningen for å fokusere på strukturen og flyten til innholdet, uten andre distraksjoner.

Finn ut mer

dekorativt symbol

Nettvideoer

Spill av YouTube- og Vimeo-videoer direkte i presentasjonene dine.4

Finn ut mer

Og mye mer

• Filmeksportering støtter nå et bredt utvalg av formater og bildefrekvenser.
  • Hold inne Tilvalg-tasten mens du drar et objekt, for å duplisere det.2
  • Du kan enkelt finne bilder og videoer ved hjelp av de nye zoome- og søkefunksjonene i den redesignede bildevelgeren.3
  • Gjør presentasjonene bedre med en rekke nye figurer som kan redigeres.

Få komplette, trinnvise instruksjoner og informasjon om alle funksjonene i Keynote for iOS på iPhone og iPod touch eller på iPad.

1. Skrible støtter foreløpig engelsk, tradisjonell kinesisk og forenklet kinesisk.
2. Krever iPadOS 14.
3. Krever iOS 14 eller iPadOS 14.
4. Er kanskje ikke tilgjengelig i alle regioner.

Dette er nytt i Keynote 10.1 for iPhone, iPad og iPod touch

• Nå kan du spille av filmer i lysbildeoverganger. Du kan legge til samme film på flere lysbilder for å spille den av fra ett lysbilde til det neste. Finn ut mer
  • Bruk alternativet Juster etter bane for å sørge for at objektene peker i riktig retning når de følger en bevegelsesbane.
  • Du kan enkelt legge til bildetekster og titler for bilder, videoer, figurer og andre objekter. Finn ut mer

Dette er nytt i Keynote 10.0 for iPhone, iPad og iPod touch

• Bruk Keynote med Magic Keyboard, mus eller styreflate, og jobb med presentasjonene dine på en ny måte. Krever iPadOS 13.4. Finn ut mer
  • Velg blant en rekke flotte, nye temaer som hjelper deg med å komme i gang.
  • Legg til en Keynote-presentasjon i en delt iCloud Drive-mappe for å begynne å samarbeide automatisk. Krever iPadOS 13.4 eller iOS 13.4. Finn ut mer
  • Rediger delte presentasjoner mens du er frakoblet. Endringene dine lastes opp når du kobler til nettet igjen. Krever iPadOS eller iOS 13. Finn ut mer
  • Trykk, hold og dra over flere objekter for å velge dem. Finn ut mer
  • Du får enkelt tilgang til nylig brukte temaer i den nyoverhalte temavelgeren.
  • Skriv ut eller eksporter PDF-filer av presentasjonen din med kommentarer inkludert. Finn ut mer
  • Legg til en innfelt forbokstav for å få tekst til å skille seg ut med en stor, dekorativ forbokstav. Finn ut mer
  • Gjør presentasjonene dine bedre med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Ny Bygg inn- og Bygg ut-animasjon med «Tastatur»-tekst.

Dette er nytt i Keynote 5.2 for iPhone, iPad og iPod touch

• På iPadOS kan du bruke Keynote i flere områder eller med to presentasjoner ved siden av hverandre i Split View. Finn ut mer
  • Støtte for HEVC-formaterte filmer er lagt til, slik at du får reduserte filstørrelser uten å ofre den visuelle kvaliteten. Finn ut mer
  • Bruk tilpassede fonter installert fra App Store.*
  • Støtte for de nye bevegelsene for navigering og tekstredigering i iOS 13 og iPadOS.* Finn ut mer
  • Ta et skjermbilde av en hel presentasjon, legg til merking, og del den enkelt som en PDF-fil.*
  • Få tilgang til filer fra en USB-stasjon, ekstern harddisk eller filtjener.* Finn ut mer
  • Lytt til en lydbasert representasjon av diagrammet ditt med VoiceOver.* Finn ut mer
  • Legg til tilgjengelighetsbeskrivelser for lyd og video. Finn ut mer
  • Forbedret tilgjengelighet for eksporterte PDF-filer.
  • Velg flere objekter ved å trykke på Shift eller Kommando på et fysisk tastatur.

Krever iOS 13 eller iPadOS.

Dette er nytt i Keynote 5.1 for iPhone, iPad og iPod touch

• Endre utseendet på teksten ved å fylle den med graderinger eller bilder, eller ved å bruke nye konturstiler. Finn ut mer
  • Endre stilen på individuelle serier i diagrammer, juster mellomrommene mellom kolonner, og legg til trendlinjer. Finn ut mer
  • Plasser bilder, figurer og ligninger bundet til teksten i tekstruter, slik at de flytter seg med teksten. Finn ut mer
  • Rediger masterlysbilder mens du samarbeider på en presentasjon.
  • Personer på bilder plasseres på det beste stedet i plassholdere og objekter ved hjelp av ansiktsgjenkjenning.
  • Juster utseendet på cellegrenser i tabeller. Finn ut mer
  • Velg om Apple Pencil skal brukes til å tegne eller til å markere og bla – eller veksle mellom disse alternativene ved å dobbelttrykke på en kompatibel Apple Pencil. Finn ut mer
  • Tilpass lister ved å velge blant nye punkttyper, endre størrelse og farge på punktene, lage egendefinerte punkter, justere innrykksnivåer med mer. Finn ut mer
  • Velg Lær stavemåte for å legge ordet til i rettskrivningsordlisten. Finn ut mer

Dette er nytt i Keynote 5.0 for iPhone, iPad og iPod touch

• Tegn en linje med fingeren din eller Apple Pencil for å animere et objekt på lysbildet. Finn ut mer
  • Gjør presentasjonene mer spennende med handlingsbygg, for eksempel ved å flytte, rotere eller skalere animasjoner. Finn ut mer
  • Opprett og del animerte GIF-bilder ved å eksportere ett eller flere lysbilder.
  • Lagre egendefinerte figurer slik at du kan bruke dem i andre presentasjoner, og få tilgang til dem på alle enhetene dine med iCloud. Finn ut mer
  • Opprett temaer du kan basere nye presentasjoner på, og få tilgang til dem på alle enhetene dine med iCloud. Finn ut mer
  • Rediger presentatørnotater mens du øver på eller presenterer en lysbildeserie.
  • Lysbilder med tilpassede, bredere størrelsesforhold vises nå bedre i lysbildenavigeringen, på lysbordet og på presentatørskjermen.
  • Opprett bildeplassholdere for å enkelt erstatte bilder uten at det påvirker formateringen på lysbildet. Finn ut mer
  • Ytelsen under samarbeid på presentasjoner er forbedret.
  • Grupperte objekter kan redigeres under samarbeid.
  • Støtte for vertikal tekst i figurer og tekstbokser på kinesisk, japansk og koreansk. Finn ut mer

Dette er nytt i Keynote 4.2 for iPhone, iPad og iPod touch

• Juster tekststørrelsen for presentatørnotater og inverter farger når du presenterer.
  • Du kan enkelt arkivere tegninger til Bilder eller Filer, eller du kan dele dem med andre. Finn ut mer
  • Støtte for Siri-snarveier. Krever iOS 12Finn ut mer
  • Keynote har nå støtte for dynamisk skrift.
  • Forbedre presentasjonene med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Dette er nytt i Keynote 4.1 for iPhone, iPad og iPod touch

• Rediger eller opprett nye masterlysbilder.
  • Du kan enkelt ta opp, redigere og spille av lyd direkte på lysbilder. Finn ut mer
  • Gi diagrammene et nytt utseende ved å bruke avrundede hjørner i søyle- og stolpediagrammer.
  • Med et nytt alternativ i Innstillinger > Keynote kan du bruke Apple Pencil til å markere og bla på iPad. Finn ut mer
  • Eksporter presentasjoner som filmer eller bilder.
  • Legg inn matematiske ligninger med LaTeX- eller MathML-notasjon. Finn ut mer
  • Forbedre presentasjonene med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Legg til forløpning og bildefyll i figurer og tekstbokser.
  • Forbedret støtte for arabisk og hebraisk. Finn ut mer

Dette er nytt i Keynote 4.0 for iPhone, iPad og iPod touch

• Bruk Apple Pencil til å tegne og skrive på enheter som støtter det, eller du kan bruke fingeren din. Finn ut mer
  • Animer tegninger når du viser frem lysbildeserier.
  • Samarbeid i sanntid på presentasjoner som er lagret i Box. Finn ut mer
  • Enkelt endre tema på en presentasjon. Finn ut mer
  • Endre størrelse og størrelsesforhold på lysbildene i presentasjonen. Finn ut mer
  • Bruk smultringdiagrammer for å fremstille data visuelt på en ny og engasjerende måte.
  • Legg til et interaktivt bildegalleri for å vise en samling av bilder.
  • Forbedre presentasjoner med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Nye alternativer for å formatere brøker automatisk mens du skriver.

Dette er nytt i Keynote 3.3 for iPhone, iPad og iPod touch

• Dokumentorganiserer med nytt design gjør det enklere å få tilgang til filer som er lagret i iCloud Drive eller med lagringsløsninger fra tredjeparter. Finn ut mer
  • På iPad kan du flytte og slippe tekst og bilder med mer mellom Keynote og andre apper. Finn ut mer
  • Bruk kommandoene Foren, Skjæringspunkt, Ta bort og Utelat til å lage nye figurer. Finn ut mer
  • Jobb mer effektivt på iPad med Slide Over, Split View og nye Dock. Finn ut mer
  • Få rask tilgang til presentasjoner og organiser dem med den nye Filer-appen. Finn ut mer
  • Bruk kommandoene Juster, Fordel, Vend vertikalt og Vend horisontalt til å ordne objekter på en rask måte.
  • Støtte for Bryt opp-kommandoen for komplekse figurer fra figurbiblioteket. Finn ut mer
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Dette er nytt i Keynote 3.2 for iPhone, iPad og iPod touch

• Gjør dokumentene bedre ved hjelp av et bibliotek med flere enn 500 profesjonelt tegnede figurer. Finn ut mer
  • Svar på kommentarer og slå sammen samtaler i tråder. Finn ut mer
  • Spar tid mens du skriver, med nye alternativer for autokorrektur og teksterstatting. Finn ut mer
  • Du kan enkelt endre rekkefølgen på lysbilder med den nye Lysbord-visningen.
  • Rediger presentatørnotater mens du viser lysbilder.
  • Forbedret støtte for hebraisk og arabisk.

Dette er nytt i Keynote 3.1 for iPhone, iPad og iPod touch

• Formater tekst som hevet eller senket skrift, bruk ligaturer og endre tekstens bakgrunnsfarge.
  • Bytt enkelt ut manglende fonter i presentasjonen.
  • Nye henvisningslinjer gjør sektordiagrammer enklere å lese.
  • Importer Keynote 1.0-presentasjoner. Finn ut mer
  • Publiser interaktive presentasjoner på Medium, WordPress og andre nettsteder. Finn ut mer
  • Tilpass datoer, klokkeslett og valutaer til språket eller området ditt.

Dette er nytt i Keynote 3.0 for iPhone, iPad og iPod touch

• Samarbeid i sanntid (funksjonen er i beta).
    • Rediger en presentasjon med andre samtidig i Keynote på Mac, iPad, iPhone og iCloud.com
    • Del presentasjonen din offentlig eller med bestemte personer
    • Se hvilke andre personer som er inne på en presentasjon.
    • Se musepekeren til andre deltakere mens de redigerer Finn ut mer
  • Med Keynote Live kan du vise lysbildeserier som andre kan se på fra Mac, iPad, iPhone og iCloud.com. Finn ut mer
  • Marker med Apple Pencil når du presenterer på iPad Pro.
  • Et nytt formatpanel utnytter skjermen på 12,9-tommers iPad Pro.
  • Forbedret nedlasting – Keynote laster nå bare ned presentasjoner fra iCloud når du er klar til å jobbe med dem.
  • Åpne og rediger Keynote ’05-presentasjoner. Finn ut mer
  • Støtte for stort fargerom på bilder.
  • Forbedret tastaturnavigering og flere tastatursnarveier.