Dette er nytt i Keynote for iPhone, iPad og iPod touch

Finn ut mer om de nye funksjonene i Keynote 12.1 for iOS og iPadOS.

Dynamiske bakgrunner

Legg til subtile bevegelser og visuell interesse i presentasjonen din med dynamiske bakgrunner som beveger seg kontinuerlig mens du går fra lysbilde til lysbilde.

Nye temaer

Velg fra nye animerte temaer med dynamisk bakgrunn.

Og mye mer

• Hopp over eller angre hopp over alle lysbilder i en sammenslått gruppe.

Få komplette, trinnvise instruksjoner og informasjon om alle funksjonene i Keynote for iOS på iPhone og iPod touch eller på iPad.

Dette er nytt i Keynote 12.0 for iPhone, iPad og iPod touch

• Forstørr lysbilder til et maksimalt zoomnivå på 400 prosent.
  • Endre skriftstørrelsen mer nøyaktig med opptil to desimaler.

Dette er nytt i Keynote 11.2 for iPhone, iPad og iPod touch

• Bruk kameraet på iPhone eller iPad for å vise deg selv rett på lysbildene.
  • Tillat at deltakere bytter på å kontrollere en delt presentasjon fra sine egne enheter.
  • Med radardiagrammer kan du sammenligne flere variabler samtidig visuelt for å enkelt vise likheter og forskjeller i dataene.
  • Nye kontroller for lysbildeserier gir enkel tilgang til lysbildenavigering, hurtigtaster, kilder til direktesendt video og kontroller for flere presentatører under presentasjonen.
  • Dra og slipp for å kopiere tekst, bilder og andre elementer mellom apper på iPhone.1
  • Fleksibelt samarbeid lar deltakerne legge til andre i en delt presentasjon.2
  • Med øyeblikkelig oversettelse kan du oversette merket tekst til opptil elleve språk og legge til oversettelsen i presentasjonen med et trykk.2
  • Lydgraf gjør diagrammer mer brukervennlige for personer med nedsatt syn ved å spille av en tone som endrer tonehøyde for å representere forskjellige verdier.2

1. Krever iOS 15
2. Krever iOS 15 eller iPadOS 15

Dette er nytt i Keynote 11.1 for iPhone, iPad og iPod touch

• Lærere som bruker Skolearbeid-appen til å tildele aktiviteter i Keynote, kan nå se elevenes fremgang, for eksempel tid brukt.

Dette er nytt i Keynote 11.0 for iPhone, iPad og iPod touch

• Bruk de nye redigeringsverktøyene i Ordne-inspektøren til å justere utseendet og plasseringen til objekter.
  • Bruk tastaturene på skjermen til å angi nøyaktige verdier for tekststørrelse, avstand, tabellstørrelse med mer.
  • Legg til eller fjern objekter eller tabellceller i/fra et utvalg ved å trykke på eller trekke over dem.
  • Et nytt alternativ under Mer > Innstillinger > Redigering for å alltid åpne presentasjoner i redigeringsvisning.
  • Legg til koblinger til telefonnummer i tabellceller, tekstobjekter og figurer.
  • Støtte for Skrible på portugisisk, fransk, italiensk, tysk og spansk.*

* Krever iPadOS 14.5