Dette er nytt i Keynote for iOS

Finn ut mer om de nyeste oppdateringene for Keynote for iOS 4.2.

presentatørnotater-symbolet

Forbedrede presentatørnotater

Juster tekststørrelsen for presentatørnotater og inverter farger når du presenterer.

tegne-symbolet

Nye tegnealternativer

Du kan enkelt arkivere tegninger til Bilder eller Filer, eller du kan dele dem med andre.

Finn ut mer

siri-snarveier-symbolet

Siri-snarveier

Støtte for Siri-snarveier. Krever iOS 12.

Finn ut mer

Og mye mer

• Keynote har nå støtte for dynamisk skrift.
  • Forbedre presentasjonene med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Få komplette trinnvise instruksjoner og informasjon om alle funksjonene i Keynote for iOS på iPhone og iPod touch eller på iPad.

Dette er nytt i Keynote for iOS 4.1

• Rediger eller opprett nye masterlysbilder.
  • Du kan enkelt ta opp, redigere og spille av lyd direkte på lysbilder. Finn ut mer
  • Gi diagrammene et nytt utseende ved å bruke avrundede hjørner i søyle- og stolpediagrammer.
  • Med et nytt alternativ i Innstillinger > Keynote kan du bruke Apple Pencil til å markere og bla på iPad. Finn ut mer
  • Eksporter presentasjoner som filmer eller bilder.
  • Legg inn matematiske ligninger med LaTeX- eller MathML-notasjon. Finn ut mer
  • Forbedre presentasjonene med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Legg til forløpning og bildefyll i figurer og tekstbokser.
  • Forbedret støtte for arabisk og hebraisk. Finn ut mer

Dette er nytt i Keynote for iOS 4.0

• Bruk Apple Pencil til å tegne og skrive på enheter som støtter det, eller du kan bruke fingeren din. Finn ut mer
  • Animer tegninger når du viser frem lysbildeserier.
  • Samarbeid i sanntid på presentasjoner som er lagret i Box. Finn ut mer
  • Enkelt endre tema på en presentasjon. Finn ut mer
  • Endre størrelse og størrelsesforhold på lysbildene i presentasjonen. Finn ut mer
  • Bruk smultringdiagrammer for å fremstille data visuelt på en ny og engasjerende måte.
  • Legg til et interaktivt bildegalleri for å vise en samling av bilder.
  • Forbedre presentasjoner med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Nye alternativer for å formatere brøker automatisk mens du skriver.

Dette er nytt i Keynote for iOS 3.3

• Dokumentorganiserer med nytt design gjør det enklere å få tilgang til filer som er lagret i iCloud Drive eller hos tredjeparts-lagringsleverandører. Finn ut mer
  • På iPad kan du flytte og slippe tekst og bilder med mer mellom Keynote og andre apper. Finn ut mer
  • Bruk kommandoene Foren, Skjæringspunkt, Ta bort og Utelat til å lage nye figurer. Finn ut mer
  • Jobb mer effektivt på iPad med Slide Over, Split View og nye Dock. Finn ut mer
  • Få rask tilgang til presentasjoner og organiser dem med den nye Filer-appen. Finn ut mer
  • Bruk kommandoene Juster, Fordel, Vend vertikalt og Vend horisontalt til å ordne objekter på en rask måte.
  • Støtte for Bryt opp-kommandoen for komplekse figurer fra figurbiblioteket. Finn ut mer
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Dette er nytt i Keynote for iOS 3.2

• Gjør dokumentene bedre ved hjelp av et bibliotek med flere enn 500 profesjonelt tegnede figurer. Finn ut mer
  • Svar på kommentarer og slå sammen samtaler i tråder. Finn ut mer
  • Spar tid mens du skriver med nye alternativer for autokorrektur og teksterstatting. Finn ut mer
  • Du kan enkelt endre rekkefølgen på lysbilder med den nye Lysbord-visningen.
  • Rediger presentatørnotater mens du viser lysbilder.
  • Forbedret støtte for hebraisk og arabisk.

Dette er nytt i Keynote for iOS 3.1

• Formater tekst som hevet eller senket skrift, bruk ligaturer og endre tekstens bakgrunnsfarge.
  • Bytt enkelt ut manglende fonter i presentasjonen.
  • Nye henvisningslinjer gjør sektordiagrammer enklere å lese.
  • Importer Keynote 1.0-presentasjoner. Finn ut mer
  • Publiser interaktive presentasjoner på Medium, WordPress og andre nettsteder. Finn ut mer
  • Tilpass datoer, klokkeslett og valutaer til språket eller området ditt.

Dette er nytt i Keynote for iOS 3.0

• Samarbeid i sanntid (funksjonen er i beta).
    • Rediger en presentasjon sammen med andre til samme tid i Keynote på Mac, iPad, iPhone og iCloud.com
    • Del presentasjonen din offentlig eller med bestemte personer
    • Se hvilke andre personer som er inne på en presentasjon
    • Se deltakeres musepekere mens de redigerer Finn ut mer
  • Med Keynote Live kan du vise lysbildeserier som andre kan se på fra Mac, iPad, iPhone og iCloud.com. Finn ut mer
  • Marker med Apple Pencil når du presenterer på iPad Pro.
  • Et nytt formatpanel utnytter skjermen på 12,9-tommers iPad Pro.
  • Forbedret nedlasting – Keynote laster nå bare ned presentasjoner fra iCloud når du er klar til å jobbe med dem.
  • Åpne og rediger Keynote ’05-presentasjoner. Finn ut mer
  • Støtte for stort fargerom på bilder.
  • Forbedret tastaturnavigering og flere tastatursnarveier.