Dette er nytt i Keynote for iOS

Lær alt om de nye funksjonene i Keynote 5.1 for iPhone and iPad.

Nye måter å formgi tekst på

Formgi teksten din ved å fylle den med forløpninger eller bilder eller ved å bruke nye omrisstiler.

Les mer

Kraftfull diagramredigering

Endre stilen på individuelle serier i diagrammer, juster mellomrommene mellom kolonner, og legg til trendlinjer.

Les mer

Legg til tekstbundne objekter

Plasser bilder, figurer og likninger tekstbundet i tekstbokser, slik at de beveger seg med teksten.

Les mer

Og mye mer

• Rediger masterlysbilder mens du samarbeider om en presentasjon.
  • Ved hjelp av ansiktsgjenkjenning blir personer i bilder plassert på en smart måte i plassholdere og objekter.
  • Juster utseendet på cellegrenser i tabeller. Les mer
  • Velg om Apple Pencil brukes til å begynne å tegne eller til å velge og rulle – eller veksle mellom disse valgene ved å bruke en støttet Apple Pencil til å dobbelttrykke. Finn ut mer
  • Tilpass lister ved å velge blant nye punkttyper, endre størrelse og farge på punktene, lag egendefinerte punkter, og juster innrykksnivåer med mer. Les mer
  • Velg Lær stavemåte for å legge ordet til i rettskriviningsordlisten. Les mer

Få komplette trinnvise instruksjoner og informasjon om alle funksjonene i Keynote for iOS på iPhone og iPod touch eller på iPad.

Nytt i Keynote 5.0 for iOS

• Tegn en linje med fingeren din eller Apple Pencil for å animere et objekt på lysbildet. Finn ut mer
  • Gjør presentasjonene mer spennende med handlingsbygg, for eksempel ved å flytte, rotere eller skalere animasjoner. Finn ut mer
  • Opprett og del animerte GIF-bilder ved å eksportere ett eller flere lysbilder.
  • Lagre egendefinerte figurer slik at du kan bruke dem i andre presentasjoner, og få tilgang til dem på alle enhetene dine med iCloud. Finn ut mer
  • Opprett temaer du kan basere nye presentasjoner på, og få tilgang til dem på alle enhetene dine med iCloud. Finn ut mer
  • Rediger presentatørnotater mens du øver på eller presenterer en lysbildeserie.
  • Lysbilder med tilpassede, bredere størrelsesforhold vises nå bedre i lysbildenavigeringen, på lysbordet og på presentatørskjermen.
  • Opprett bildeplassholdere for å enkelt erstatte bilder uten at det påvirker formateringen på lysbildet. Finn ut mer
  • Ytelsen under samarbeid på presentasjoner er forbedret.
  • Grupperte objekter kan redigeres under samarbeid.
  • Støtte for vertikal tekst i figurer og tekstbokser på kinesisk, japansk og koreansk. Finn ut mer

Nytt i Keynote 4.2 for iOS

• Juster tekststørrelsen for presentatørnotater og inverter farger når du presenterer.
  • Du kan enkelt arkivere tegninger til Bilder eller Filer, eller du kan dele dem med andre. Finn ut mer
  • Støtte for Siri-snarveier. Krever iOS 12Finn ut mer
  • Keynote har nå støtte for dynamisk skrift.
  • Forbedre presentasjonene med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Nytt i Keynote 4.1 for iOS

• Rediger eller opprett nye masterlysbilder.
  • Du kan enkelt ta opp, redigere og spille av lyd direkte på lysbilder. Finn ut mer
  • Gi diagrammene et nytt utseende ved å bruke avrundede hjørner i søyle- og stolpediagrammer.
  • Med et nytt alternativ i Innstillinger > Keynote kan du bruke Apple Pencil til å markere og bla på iPad. Finn ut mer
  • Eksporter presentasjoner som filmer eller bilder.
  • Legg inn matematiske ligninger med LaTeX- eller MathML-notasjon. Finn ut mer
  • Forbedre presentasjonene med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Legg til forløpning og bildefyll i figurer og tekstbokser.
  • Forbedret støtte for arabisk og hebraisk. Finn ut mer

Nytt i Keynote 4.0 for iOS

• Bruk Apple Pencil til å tegne og skrive på enheter som støtter det, eller du kan bruke fingeren din. Finn ut mer
  • Animer tegninger når du viser frem lysbildeserier.
  • Samarbeid i sanntid på presentasjoner som er lagret i Box. Finn ut mer
  • Enkelt endre tema på en presentasjon. Finn ut mer
  • Endre størrelse og størrelsesforhold på lysbildene i presentasjonen. Finn ut mer
  • Bruk smultringdiagrammer for å fremstille data visuelt på en ny og engasjerende måte.
  • Legg til et interaktivt bildegalleri for å vise en samling av bilder.
  • Forbedre presentasjoner med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Nye alternativer for å formatere brøker automatisk mens du skriver.

Nytt i Keynote 3.3 for iOS

• Dokumentorganiserer med nytt design gjør det enklere å få tilgang til filer som er lagret i iCloud Drive eller med lagringsløsninger fra tredjeparter. Finn ut mer
  • På iPad kan du flytte og slippe tekst og bilder med mer mellom Keynote og andre apper. Finn ut mer
  • Bruk kommandoene Foren, Skjæringspunkt, Ta bort og Utelat til å lage nye figurer. Finn ut mer
  • Jobb mer effektivt på iPad med Slide Over, Split View og nye Dock. Finn ut mer
  • Få rask tilgang til presentasjoner og organiser dem med den nye Filer-appen. Finn ut mer
  • Bruk kommandoene Juster, Fordel, Vend vertikalt og Vend horisontalt til å ordne objekter på en rask måte.
  • Støtte for Bryt opp-kommandoen for komplekse figurer fra figurbiblioteket. Finn ut mer
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Nytt i Keynote 3.2 for iOS

• Gjør dokumentene bedre ved hjelp av et bibliotek med flere enn 500 profesjonelt tegnede figurer. Finn ut mer
  • Svar på kommentarer og slå sammen samtaler i tråder. Finn ut mer
  • Spar tid mens du skriver, med nye alternativer for autokorrektur og teksterstatting. Finn ut mer
  • Du kan enkelt endre rekkefølgen på lysbilder med den nye Lysbord-visningen.
  • Rediger presentatørnotater mens du viser lysbilder.
  • Forbedret støtte for hebraisk og arabisk.

Nytt i Keynote 3.1 for iOS

• Formater tekst som hevet eller senket skrift, bruk ligaturer og endre tekstens bakgrunnsfarge.
  • Bytt enkelt ut manglende fonter i presentasjonen.
  • Nye henvisningslinjer gjør sektordiagrammer enklere å lese.
  • Importer Keynote 1.0-presentasjoner. Finn ut mer
  • Publiser interaktive presentasjoner på Medium, WordPress og andre nettsteder. Finn ut mer
  • Tilpass datoer, klokkeslett og valutaer til språket eller området ditt.

Nytt i Keynote 3.0 for iOS

• Samarbeid i sanntid (funksjonen er i beta).
    • Rediger en presentasjon med andre samtidig i Keynote på Mac, iPad, iPhone og iCloud.com
    • Del presentasjonen din offentlig eller med bestemte personer
    • Se hvilke andre personer som er inne på en presentasjon.
    • Se musepekeren til andre deltakere mens de redigerer Finn ut mer
  • Med Keynote Live kan du vise lysbildeserier som andre kan se på fra Mac, iPad, iPhone og iCloud.com. Finn ut mer
  • Marker med Apple Pencil når du presenterer på iPad Pro.
  • Et nytt formatpanel utnytter skjermen på 12,9-tommers iPad Pro.
  • Forbedret nedlasting – Keynote laster nå bare ned presentasjoner fra iCloud når du er klar til å jobbe med dem.
  • Åpne og rediger Keynote ’05-presentasjoner. Finn ut mer
  • Støtte for stort fargerom på bilder.
  • Forbedret tastaturnavigering og flere tastatursnarveier.