Dette er nytt i Keynote for iPhone, iPad og iPod touch

Finn ut mer om de nye funksjonene i Keynote 5.2 for iOS og iPadOS.

Flere vinduer på iPad

På iPadOS kan du bruke Keynote i flere områder eller med to presentasjoner ved siden av hverandre i Split View.

Finn ut mer

Nye filmformater

Støtte for HEVC-formaterte filmer er lagt til, slik at du får reduserte filstørrelser uten å ofre den visuelle kvaliteten.

Finn ut mer

Tilpassede fonter

Bruk tilpassede fonter installert fra App Store.*

Og mye mer

• Støtte for de nye bevegelsene for navigering og tekstredigering i iOS 13 og iPadOS.* Finn ut mer
  • Ta et skjermbilde av en hel presentasjon, legg til merking og del den som en PDF-fil på en enkel måte.*
  • Få tilgang til filer fra en USB-stasjon, ekstern harddisk eller filtjener.* Finn ut mer
  • Lytt til en lydbasert representasjon av diagrammet ditt med VoiceOver.* Finn ut mer
  • Legg til tilgjengelighetsbeskrivelser av lyd og videoer. Finn ut mer
  • Forbedret tilgjengelighet for eksporterte PDF-filer.
  • Velg flere objekter ved å trykke på Shift eller Kommando på et fysisk tastatur.

Få komplette trinnvise instruksjoner og informasjon om alle funksjonene i Keynote for iOS på iPhone og iPod touch eller på iPad.

Krever iOS 13 eller iPadOS.

Dette er nytt i Keynote 5.1 for iPhone, iPad og iPod touch

• Formgi teksten din ved å fylle den med forløpninger eller bilder eller ved å bruke nye konturstiler. Finn ut mer
  • Endre stilen på individuelle serier i diagrammer, juster mellomrommene mellom kolonner, og legg til trendlinjer. Finn ut mer
  • Bind bilder, figurer og likninger til teksten i tekstbokser, slik at de flytter seg med teksten. Finn ut mer
  • Rediger masterlysbilder mens du samarbeider på en presentasjon.
  • Personer på bilder plasseres på det beste stedet i plassholdere og objekter ved hjelp av ansiktsgjenkjenning.
  • Juster utseendet på cellegrenser i tabeller. Finn ut mer
  • Velg om Apple Pencil skal brukes til å tegne eller til å markere og bla – eller veksle mellom alternativene ved å dobbelttrykke på en kompatibel Apple Pencil. Finn ut mer
  • Tilpass lister ved å velge blant nye punkttyper, endre størrelse og farge på punktene, lag egendefinerte punkter, og juster innrykksnivåer med mer. Finn ut mer
  • Velg Lær stavemåte for å legge ordet til i rettskrivningsordlisten. Finn ut mer

Dette er nytt i Keynote 5.0 for iPhone, iPad og iPod touch

• Tegn en linje med fingeren din eller Apple Pencil for å animere et objekt på lysbildet. Finn ut mer
  • Gjør presentasjonene mer spennende med handlingsbygg, for eksempel ved å flytte, rotere eller skalere animasjoner. Finn ut mer
  • Opprett og del animerte GIF-bilder ved å eksportere ett eller flere lysbilder.
  • Lagre egendefinerte figurer slik at du kan bruke dem i andre presentasjoner, og få tilgang til dem på alle enhetene dine med iCloud. Finn ut mer
  • Opprett temaer du kan basere nye presentasjoner på, og få tilgang til dem på alle enhetene dine med iCloud. Finn ut mer
  • Rediger presentatørnotater mens du øver på eller presenterer en lysbildeserie.
  • Lysbilder med tilpassede, bredere størrelsesforhold vises nå bedre i lysbildenavigeringen, på lysbordet og på presentatørskjermen.
  • Opprett bildeplassholdere for å enkelt erstatte bilder uten at det påvirker formateringen på lysbildet. Finn ut mer
  • Ytelsen under samarbeid på presentasjoner er forbedret.
  • Grupperte objekter kan redigeres under samarbeid.
  • Støtte for vertikal tekst i figurer og tekstbokser på kinesisk, japansk og koreansk. Finn ut mer

Dette er nytt i Keynote 4.2 for iPhone, iPad og iPod touch

• Juster tekststørrelsen for presentatørnotater og inverter farger når du presenterer.
  • Du kan enkelt arkivere tegninger til Bilder eller Filer, eller du kan dele dem med andre. Finn ut mer
  • Støtte for Siri-snarveier. Krever iOS 12Finn ut mer
  • Keynote har nå støtte for dynamisk skrift.
  • Forbedre presentasjonene med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Dette er nytt i Keynote 4.1 for iPhone, iPad og iPod touch

• Rediger eller opprett nye masterlysbilder.
  • Du kan enkelt ta opp, redigere og spille av lyd direkte på lysbilder. Finn ut mer
  • Gi diagrammene et nytt utseende ved å bruke avrundede hjørner i søyle- og stolpediagrammer.
  • Med et nytt alternativ i Innstillinger > Keynote kan du bruke Apple Pencil til å markere og bla på iPad. Finn ut mer
  • Eksporter presentasjoner som filmer eller bilder.
  • Legg inn matematiske ligninger med LaTeX- eller MathML-notasjon. Finn ut mer
  • Forbedre presentasjonene med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Legg til forløpning og bildefyll i figurer og tekstbokser.
  • Forbedret støtte for arabisk og hebraisk. Finn ut mer

Dette er nytt i Keynote 4.0 for iPhone, iPad og iPod touch

• Bruk Apple Pencil til å tegne og skrive på enheter som støtter det, eller du kan bruke fingeren din. Finn ut mer
  • Animer tegninger når du viser frem lysbildeserier.
  • Samarbeid i sanntid på presentasjoner som er lagret i Box. Finn ut mer
  • Enkelt endre tema på en presentasjon. Finn ut mer
  • Endre størrelse og størrelsesforhold på lysbildene i presentasjonen. Finn ut mer
  • Bruk smultringdiagrammer for å fremstille data visuelt på en ny og engasjerende måte.
  • Legg til et interaktivt bildegalleri for å vise en samling av bilder.
  • Forbedre presentasjoner med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Nye alternativer for å formatere brøker automatisk mens du skriver.

Dette er nytt i Keynote 3.3 for iPhone, iPad og iPod touch

• Dokumentorganiserer med nytt design gjør det enklere å få tilgang til filer som er lagret i iCloud Drive eller med lagringsløsninger fra tredjeparter. Finn ut mer
  • På iPad kan du flytte og slippe tekst og bilder med mer mellom Keynote og andre apper. Finn ut mer
  • Bruk kommandoene Foren, Skjæringspunkt, Ta bort og Utelat til å lage nye figurer. Finn ut mer
  • Jobb mer effektivt på iPad med Slide Over, Split View og nye Dock. Finn ut mer
  • Få rask tilgang til presentasjoner og organiser dem med den nye Filer-appen. Finn ut mer
  • Bruk kommandoene Juster, Fordel, Vend vertikalt og Vend horisontalt til å ordne objekter på en rask måte.
  • Støtte for Bryt opp-kommandoen for komplekse figurer fra figurbiblioteket. Finn ut mer
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Dette er nytt i Keynote 3.2 for iPhone, iPad og iPod touch

• Gjør dokumentene bedre ved hjelp av et bibliotek med flere enn 500 profesjonelt tegnede figurer. Finn ut mer
  • Svar på kommentarer og slå sammen samtaler i tråder. Finn ut mer
  • Spar tid mens du skriver, med nye alternativer for autokorrektur og teksterstatting. Finn ut mer
  • Du kan enkelt endre rekkefølgen på lysbilder med den nye Lysbord-visningen.
  • Rediger presentatørnotater mens du viser lysbilder.
  • Forbedret støtte for hebraisk og arabisk.

Dette er nytt i Keynote 3.1 for iPhone, iPad og iPod touch

• Formater tekst som hevet eller senket skrift, bruk ligaturer og endre tekstens bakgrunnsfarge.
  • Bytt enkelt ut manglende fonter i presentasjonen.
  • Nye henvisningslinjer gjør sektordiagrammer enklere å lese.
  • Importer Keynote 1.0-presentasjoner. Finn ut mer
  • Publiser interaktive presentasjoner på Medium, WordPress og andre nettsteder. Finn ut mer
  • Tilpass datoer, klokkeslett og valutaer til språket eller området ditt.

Dette er nytt i Keynote 3.0 for iPhone, iPad og iPod touch

• Samarbeid i sanntid (funksjonen er i beta).
    • Rediger en presentasjon med andre samtidig i Keynote på Mac, iPad, iPhone og iCloud.com
    • Del presentasjonen din offentlig eller med bestemte personer
    • Se hvilke andre personer som er inne på en presentasjon
    • Se deltakeres musepekere mens de redigerer Finn ut mer
  • Med Keynote Live kan du vise lysbildeserier som andre kan se på fra Mac, iPad, iPhone og iCloud.com. Finn ut mer
  • Marker med Apple Pencil når du presenterer på iPad Pro.
  • Et nytt formatpanel utnytter skjermen på 12,9-tommers iPad Pro.
  • Forbedret nedlasting – Keynote laster nå bare ned presentasjoner fra iCloud når du er klar til å jobbe med dem.
  • Åpne og rediger Keynote ’05-presentasjoner. Finn ut mer
  • Støtte for stort fargerom på bilder.
  • Forbedret tastaturnavigering og flere tastatursnarveier.