Dette er nytt i Numbers for iOS

Les om de nyeste oppdateringene for Numbers for iOS 4.2.

smarte kategorier-symbolet

Smarte kategorier

Organiser og sammenfatt tabeller raskt for å få nye innsikter.

Les mer

tegning-symbolet

Lagre tegninger

Lagre tegninger enkelt i Bilder eller Filer, eller del dem med andre.

Les mer

Siri-snarveier

Kundestøtte for Siri-snarveier. Krever iOS 12.

Les mer

Og mye mer

• Numbers støtter nå Dynamisk skrift.
  • Forbedre regnearkene med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Få komplette trinnvise instruksjoner og informasjon om alle funksjonene i Numbers for iOS på iPhone og iPod touch eller på iPad.

Dette er nytt i Numbers for iOS 4.1

• Du kan enkelt ta opp, redigere og spille av lyd direkte i regneark.
  • Gi diagrammene et nytt utseende ved å bruke avrundede hjørner i søyle- og stolpediagrammer.
  • Legg inn matematiske ligninger med LaTeX- eller MathML-notasjon. Les mer
  • Med et nytt alternativ i Innstillinger > Numbers kan du bruke Apple Pencil til å markere og bla på iPad. Les mer
  • Forbedre regnearkene med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Legg til forløpning og bildefyll i figurer og tekstbokser.
  • Bla enkelt gjennom malene dine etter kategori.

Dette er nytt i Numbers for iOS 4.0

• Bruk Apple Pencil til å tegne og skrive på enheter som støtter det, eller du kan bruke fingeren din. Les mer
  • Samarbeid i sanntid på regneark som er lagret i Box. Les mer
  • Kraftige nye alternativer for sortering og filtrering av tabeller.
  • Bruk betinget utheving i tabeller til å endre utseende på en celle når verdien oppfyller bestemte betingelser.
  • Forbedret import av CSV- og tekstdata med tilpasningsmuligheter og støtte for filer med spesielle skilletegn eller fast bredde.
  • Bruk smultringdiagrammer for å fremstille data visuelt på en ny og engasjerende måte.
  • Legg til et interaktivt bildegalleri for å vise en samling av bilder.
  • Forbedre regneark med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Nye alternativer for å formatere brøker automatisk mens du skriver.
  • Full toveisstøtte for arabisk og hebraisk. Les mer

Dette er nytt i Numbers for iOS 3.3

• Jobb mer effektivt på iPad med Slide Over, Split View og nye Dock. Les mer
  • Få rask tilgang til regneark og organiser dem med den nye Filer-appen. Les mer
  • Gjør det raskere å foreta små justeringer av eksisterende dato-, tid- og varighetsverdier med nye «smarte trinn».
  • Bruk kommandoene Foren, Skjæringspunkt, Ta bort og Utelat til å lage nye figurer. Les mer
  • Bruk kommandoene Juster, Fordel, Vend vertikalt- og Vend horisontalt til å ordne objekter på en rask måte.
  • Støtte for Bryt opp-kommandoen for komplekse figurer fra figurbiblioteket. Les mer
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Dette er nytt i Numbers for iOS 3.2

• Gjør dokumentene bedre ved hjelp av et bibliotek med flere enn 500 profesjonelt tegnede figurer. Les mer
  • Svar på kommentarer og slå sammen samtaler i tråder. Les mer
  • Spar tid mens du skriver med nye alternativer for autokorrektur og teksterstatting. Les mer
  • Støtte for utskriftsforhåndsvisning i samarbeidsregneark.
  • Funksjonen Legg til aksjekurs og aksje- og valutafunksjonene returnerer nå data fra stengetid for forrige markedsdag. Les mer

Dette er nytt i Numbers for iOS 3.1

• Legg enkelt til aktuell eller historisk børsinformasjon til regneark. Les mer
  • En kraftig, ny måte å redigere på gjør det raskt og enkelt å registrere data og formler. Les mer
  • Åpne passordbeskyttede regneark raskt ved hjelp av Touch ID på den nye MacBook Pro med Touch Bar. Les mer
  • Med en ny handlingsmeny er de vanligste oppgavene bare ett trykk unna.
  • Med den nye Mine aksjer-malen kan du enkelt følge med på porteføljen din1.
  • Formater tekst som hevet eller senket skrift, bruk ligaturer og endre tekstens bakgrunnsfarge.
  • Nye henvisningslinjer gjør sektordiagrammer enklere å lese.
  • Bytt enkelt ut manglende fonter i regnearket.
  • Nå kan du klippe, kopiere, lime inn og duplisere ark mens du samarbeider på et regneark.
  • Tilpass datoer, klokkeslett og valutaer til språket eller området ditt.
  • Rediger rik tekst i tabellceller.

1 Mine aksjer-malen er bare tilgjengelig når systemspråket i macOS er satt til engelsk.

Dette er nytt i Numbers for iOS 3.0

• Samarbeid i sanntid (funksjonen er i beta).
    • Rediger et regneark sammen med andre til samme tid i Numbers på Mac, iPad, iPhone og iCloud.com
    • Del regnearket ditt offentlig eller med bestemte personer
    • Se hvilke andre personer som bruker et regneark
    • Se musepekeren til andre deltakere mens de redigerer Les mer
  • Bruk faner til å jobbe med flere regneark i ett vindu.
  • Et nytt formatpanel utnytter skjermen på 12,9-tommers iPad Pro.
  • Forbedret nedlasting – Numbers laster nå bare ned regneark fra iCloud når du er klar til å jobbe med dem.
  • Støtte for stort fargerom på bilder.
  • Forbedret tastaturnavigering og flere tastatursnarveier.