Dette er nytt i Numbers for iOS

Les om de nyeste oppdateringene for Numbers for iOS 5.0.

Tabellforbedringer

Gjør presise endringer i antall tabellrader og -kolonner samt størrelsene på dem med Format-panelet.

Synkroniser maler

Lag maler som kan brukes som modeller for nye regneark, og få tilgang til dem på en hvilken som helst enhet ved hjelp av iCloud.

Finn ut mer

smarte kategorier-symbolet

Forbedringer av Smarte kategorier

Bruks- og ytelsesforbedringer for Smarte kategorier.

Og mye mer

• Lagre egendefinerte figurer for bruk i andre regneark, og få tilgang til dem på en hvilken som helst enhet ved hjelp av iCloud. Finn ut mer
  • Økt maksimalt zoomnivå til 400 %.
  • Bedre importfunksjon for Excel-filer og filer med kommaseparerte verdier.
  • Lag bildeplassholdere slik at du kan erstatte bilder på en enkel måte, uten å påvirke formateringen av regnearket. Finn ut mer
  • Forbedret ytelse når du samarbeider på regneark.
  • Rediger grupperte objekter når du samarbeider.
  • Støtte for vertikal tekst i figurer og tekstbokser på kinesisk, japansk og koreansk. Finn ut mer

Få komplette trinnvise instruksjoner og informasjon om alle funksjonene i Numbers for iOS på iPhone og iPod touch eller på iPad.

Dette er nytt i Numbers for iOS 4.2

• Bruk smarte kategorier til å organisere og sammenfatte tabeller raskt for å få ny innsikt. Finn ut mer
  • Du kan enkelt arkivere tegninger til Bilder eller Filer, eller du kan dele dem med andre. Finn ut mer
  • Støtte for Siri-snarveier. Krever iOS 12Finn ut mer
  • Numbers støtter nå Dynamisk skrift.
  • Gjør regnearkene mer interessante med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Dette er nytt i Numbers for iOS 4.1

• Du kan enkelt ta opp, redigere og spille av lyd direkte i regneark.
  • Gi diagrammene et nytt utseende ved å bruke avrundede hjørner i søyle- og stolpediagrammer.
  • Legg inn matematiske ligninger med LaTeX- eller MathML-notasjon. Finn ut mer
  • Med et nytt alternativ i Innstillinger > Numbers kan du bruke Apple Pencil til å markere og bla på iPad. Finn ut mer
  • Gjør regnearkene mer interessante med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Legg til forløpning og bildefyll i figurer og tekstbokser.
  • Bla enkelt gjennom maler etter kategori.

Dette er nytt i Numbers for iOS 4.0

• Du kan bruke Apple Pencil til å tegne og skrive på enheter som støtter den, eller du kan bruk fingeren. Finn ut mer
  • Samarbeid i sanntid på regneark som er lagret i Box. Finn ut mer
  • Kraftige nye alternativer for sortering og filtrering av tabeller.
  • Bruk betinget utheving i tabeller til å endre utseendet på en celle når verdien oppfyller bestemte betingelser.
  • Forbedret import av CSV- og tekstdata med tilpasningsmuligheter og støtte for filer med spesielle skilletegn eller fast bredde.
  • Bruk smultringdiagrammer for å fremstille data visuelt på en ny og engasjerende måte.
  • Legg til et interaktivt bildegalleri for å vise en samling av bilder.
  • Gjør regnearkene mer interessante med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Nytt alternativ for å formatere brøker automatisk mens du skriver.
  • Full toveisstøtte for arabisk og hebraisk. Finn ut mer

Dette er nytt i Numbers for iOS 3.3

• Jobb mer effektivt på iPad med Slide Over, Split View og nye Dock. Finn ut mer
  • Få rask tilgang til regneark og organiser dem med den nye Filer-appen. Finn ut mer
  • Gjør det raskere å foreta små justeringer av eksisterende dato-, tid- og varighetsverdier med nye «smarte trinn».
  • Bruk kommandoene Foren, Skjæringspunkt, Ta bort og Utelat til å lage nye figurer. Finn ut mer
  • Bruk kommandoene Juster, Fordel, Vend vertikalt og Vend horisontalt til å ordne objekter på en rask måte.
  • Støtte for Bryt opp-kommandoen for komplekse figurer fra figurbiblioteket. Finn ut mer
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Dette er nytt i Numbers for iOS 3.2

• Gjør dokumentene bedre ved hjelp av et bibliotek med flere enn 500 profesjonelt tegnede figurer. Finn ut mer
  • Svar på kommentarer og slå sammen samtaler i tråder. Finn ut mer
  • Spar tid mens du skriver, med nye alternativer for autokorrektur og teksterstatting. Finn ut mer
  • Støtte for utskriftsforhåndsvisning i samarbeidsregneark.
  • Funksjonen Legg til aksjekurs og aksje- og valutafunksjonene returnerer nå data fra stengetid for forrige markedsdag. Finn ut mer

Dette er nytt i Numbers for iOS 3.1

• Legg enkelt aktuell eller historisk børsinformasjon inn i regneark. Finn ut mer
  • Kraftige nye redigeringsfunksjoner gjør det raskt og enkelt å legge inn data og formler. Finn ut mer
  • Åpne passordbeskyttede regneark raskt ved hjelp av Touch ID på den nye MacBook Pro med Touch Bar. Les mer
  • Med en ny handlingsmeny er de vanligste oppgavene bare ett trykk unna.
  • Med den nye Mine aksjer-malen kan du enkelt følge med på porteføljen din1.
  • Formater tekst som hevet eller senket skrift, bruk ligaturer, og endre tekstens bakgrunnsfarge.
  • Nye henvisningslinjer gjør sektordiagrammer enklere å lese.
  • Bytt enkelt ut manglende fonter i regnearket.
  • Nå kan du klippe, kopiere, lime inn og duplisere ark mens du samarbeider på et regneark.
  • Tilpass datoer, klokkeslett og valutaer til språket eller området ditt.
  • Rediger rik tekst i tabellceller.

1 Mine aksjer-malen er bare tilgjengelig når systemspråket i macOS er satt til engelsk.

Dette er nytt i Numbers for iOS 3.0

• Samarbeid i sanntid (funksjonen er i beta).
    • Rediger et regneark samtidig med andre i Numbers på Mac, iPad, iPhone og iCloud.com
    • Del regnearket ditt offentlig eller med bestemte personer
    • Se hvilke andre personer som bruker et regneark
    • Se deltakernes markører når de redigerer Finn ut mer
  • Bruk faner til å jobbe med flere regneark i ett vindu.
  • Et nytt formatpanel utnytter skjermen på 12,9-tommers iPad Pro.
  • Forbedret nedlasting – Numbers laster nå bare ned regneark fra iCloud når du er klar til å jobbe med dem.
  • Støtte for stort fargerom på bilder.
  • Forbedret tastaturnavigering og flere tastatursnarveier.