Dette er nytt i Numbers for iPhone, iPad og iPod touch

Les om de nye funksjonene i Numbers 10.0 for iOS og iPadOS.

Styreflatestøtte på iPad

Bruk Numbers med Magic Keyboard, en mus eller en styreflate for å arbeide med regnearkene dine på en ny måte. Krever iPadOS 13.4.

Finn ut mer

Støtte for større tabeller

Lag regneark med flere rader og kolonner enn noensinne.

Finn ut mer

Deling av mapper via iCloud Drive

Legg til et Numbers-regneark i en delt iCloud Drive-mappe for å begynne å samarbeide automatisk. Krever iPadOS 13.4 eller iOS 13.4.

Finn ut mer

Og mye mer

• Legg til en farge i bakgrunnen på et regneark. Finn ut mer
  • Rediger delte regneark mens du er uten nett. Endringene lastes opp når du har nett igjen. Krever iPadOS eller iOS 13. Finn ut mer
  • Trykk, hold og dra over flere objekter for å velge dem. Finn ut mer
  • Få enkel tilgang til nylig brukte maler i en malvelger med nytt design.
  • Skriv ut eller eksporter en PDF-fil av regnearket ditt med kommentarer inkludert. Finn ut mer
  • Legg til en innfelt forbokstav i tekst i en figur. Finn ut mer
  • Gjør regnearkene mer interessante med en rekke nye figurer som kan redigeres.

Få komplette trinnvise instruksjoner og informasjon om alle funksjonene i Numbers for iOS på iPhone og iPod touch eller på iPad.

Nytt i Numbers 5.2 for iPhone, iPad og iPod touch

• Slå på Mørk modus for å fremheve innholdet.* Finn ut mer
  • På iPadOS kan du bruke Numbers i flere områder eller redigere to regneark side om side i Split View. Finn ut mer
  • Bruk tilpassede fonter installert fra App Store.*
  • Støtte for de nye bevegelsene for navigering og tekstredigering i iOS 13 og iPadOS.* Finn ut mer
  • Ta et skjermbilde av et helt regneark, formater det, og del det deretter som en PDF-fil.*
  • Få tilgang til filer fra en USB-stasjon, ekstern harddisk eller filtjener.* Finn ut mer
  • Lytt til en lydbasert representasjon av diagrammet ditt med VoiceOver. Finn ut mer
  • Legg til tilgjengelighetsbeskrivelser for lyd, videoer og tegninger. Finn ut mer
  • Forbedret tilgjengelighet for eksporterte PDF-filer.
  • Støtte for HEVC-formaterte filmer er lagt til, slik at du får reduserte filstørrelser uten å ofre den visuelle kvaliteten. Finn ut mer
  • Velg flere objekter ved å trykke på Shift eller Kommando på et fysisk tastatur.

Krever iOS 13 eller iPadOS.

Nytt i Numbers 5.1 for iPhone, iPad og iPod touch

• Endre stilen til en individuell serie i et diagram, juster avstanden mellom kolonner eller legg til trendlinjer. Finn ut mer
  • Opprett koblinger til andre ark i regnearket. Finn ut mer
  • Endre utseendet på teksten ved å fylle den med forløpninger eller bilder eller ved å bruke nye konturstiler. Finn ut mer
  • Forbedret presisjon med den kraftigere 128-bits beregningsmotoren. Finn ut mer
  • Legg til rader i filtrerte tabeller.
  • Juster utseendet til cellekantlinjene i en tabell. Finn ut mer
  • Bind bilder, figurer og likninger til tekstbokser, slik at de flytter seg med teksten. Finn ut mer
  • Personer på bilder plasseres på det beste stedet i plassholdere og objekter ved hjelp av ansiktsgjenkjenning.
  • Velg om Apple Pencil skal brukes til å tegne eller til å markere og bla – eller veksle mellom alternativene ved å dobbelttrykke på en kompatibel Apple Pencil.  Finn ut mer
  • Tilpass lister ved å velge blant nye punktstiler, endre størrelse eller farge på punkttegnene, lage tilpassede punkttegn, justere innrykksnivået med mer. Finn ut mer
  • Velg Lær stavemåte for å legge ordet til i rettskrivningsordlisten. Finn ut mer

Nytt i Numbers 5.0 for iPhone, iPad og iPod touch

• Gjør presise endringer i antall tabellrader og -kolonner samt størrelsene på dem med Format-panelet.
  • Lag maler som kan brukes som modeller for nye regneark, og få tilgang til dem på en hvilken som helst enhet ved hjelp av iCloud. Finn ut mer
  • Bruks- og ytelsesforbedringer for smarte kategorier.
  • Lagre egendefinerte figurer for bruk i andre regneark, og få tilgang til dem på en hvilken som helst enhet ved hjelp av iCloud. Finn ut mer
  • Økt maksimalt zoomnivå til 400 %.
  • Bedre importfunksjon for Excel-filer og filer med kommaseparerte verdier.
  • Lag bildeplassholdere slik at du kan erstatte bilder på en enkel måte, uten å påvirke formateringen av regnearket. Finn ut mer
  • Forbedret ytelse når du samarbeider på regneark.
  • Rediger grupperte objekter når du samarbeider.
  • Støtte for vertikal tekst i figurer og tekstbokser på kinesisk, japansk og koreansk. Finn ut mer

Nytt i Numbers 4.2 for iPhone, iPad og iPod touch

• Bruk smarte kategorier til å organisere og sammenfatte tabeller raskt for å få ny innsikt. Finn ut mer
  • Du kan enkelt arkivere tegninger til Bilder eller Filer, eller du kan dele dem med andre. Finn ut mer
  • Støtte for Siri-snarveier. Krever iOS 12Finn ut mer
  • Numbers støtter nå Dynamisk skrift.
  • Gjør regnearkene mer interessante med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Nytt i Numbers 4.1 for iPhone, iPad og iPod touch

• Du kan enkelt ta opp, redigere og spille av lyd direkte i regneark.
  • Gi diagrammene et nytt utseende ved å bruke avrundede hjørner i søyle- og stolpediagrammer.
  • Legg inn matematiske ligninger med LaTeX- eller MathML-notasjon. Finn ut mer
  • Med et nytt alternativ i Innstillinger > Numbers kan du bruke Apple Pencil til å markere og bla på iPad. Finn ut mer
  • Gjør regnearkene mer interessante med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Legg til forløpning og bildefyll i figurer og tekstbokser.
  • Bla enkelt gjennom maler etter kategori.

Nytt i Numbers 4.0 for iPhone, iPad og iPod touch

• Du kan bruke Apple Pencil til å tegne og skrive på enheter som støtter den, eller du kan bruk fingeren. Finn ut mer
  • Samarbeid i sanntid på regneark som er lagret i Box. Finn ut mer
  • Kraftige nye alternativer for sortering og filtrering av tabeller.
  • Bruk betinget utheving i tabeller til å endre utseendet på en celle når verdien oppfyller bestemte betingelser.
  • Forbedret import av CSV- og tekstdata med tilpasningsmuligheter og støtte for filer med spesielle skilletegn eller fast bredde.
  • Bruk smultringdiagrammer for å fremstille data visuelt på en ny og engasjerende måte.
  • Legg til et interaktivt bildegalleri for å vise en samling av bilder.
  • Gjør regnearkene mer interessante med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Nytt alternativ for å formatere brøker automatisk mens du skriver.
  • Full toveisstøtte for arabisk og hebraisk. Finn ut mer

Nytt i Numbers 3.3 for iPhone, iPad og iPod touch

• Jobb mer effektivt på iPad med Slide Over, Split View og nye Dock. Finn ut mer
  • Få rask tilgang til regneark og organiser dem med den nye Filer-appen. Finn ut mer
  • Gjør det raskere å foreta små justeringer av eksisterende dato-, tid- og varighetsverdier med nye «smarte trinn».
  • Bruk kommandoene Foren, Skjæringspunkt, Ta bort og Utelat til å lage nye figurer. Finn ut mer
  • Bruk kommandoene Juster, Fordel, Vend vertikalt og Vend horisontalt til å ordne objekter på en rask måte.
  • Støtte for Bryt opp-kommandoen for komplekse figurer fra figurbiblioteket. Finn ut mer
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Nytt i Numbers 3.2 for iPhone, iPad og iPod touch

• Gjør dokumentene bedre ved hjelp av et bibliotek med flere enn 500 profesjonelt tegnede figurer. Finn ut mer
  • Svar på kommentarer og slå sammen samtaler i tråder. Finn ut mer
  • Spar tid mens du skriver, med nye alternativer for autokorrektur og teksterstatting. Finn ut mer
  • Støtte for utskriftsforhåndsvisning i samarbeidsregneark.
  • Funksjonen Legg til aksjekurs og aksje- og valutafunksjonene returnerer nå data fra stengetid for forrige markedsdag. Finn ut mer

Nytt i Numbers 3.1 for iPhone, iPad og iPod touch

• Legg enkelt aktuell eller historisk børsinformasjon inn i regneark. Finn ut mer
  • Kraftige nye redigeringsfunksjoner gjør det raskt og enkelt å legge inn data og formler. Finn ut mer
  • Åpne passordbeskyttede regneark raskt ved hjelp av Touch ID på den nye MacBook Pro med Touch Bar. Les mer
  • Med en ny handlingsmeny er de vanligste oppgavene bare ett trykk unna.
  • Med den nye Mine aksjer-malen kan du enkelt følge med på porteføljen din1.
  • Formater tekst som hevet eller senket skrift, bruk ligaturer, og endre tekstens bakgrunnsfarge.
  • Nye henvisningslinjer gjør sektordiagrammer enklere å lese.
  • Bytt enkelt ut manglende fonter i regnearket.
  • Nå kan du klippe ut, kopiere, lime inn og duplisere ark mens du samarbeider på et regneark.
  • Tilpass datoer, klokkeslett og valutaer til språket eller området ditt.
  • Rediger rik tekst i tabellceller.

1 Mine aksjer-malen er bare tilgjengelig når systemspråket i macOS er satt til engelsk.

Nytt i Numbers 3.0 for iPhone, iPad og iPod touch

• Samarbeid i sanntid (funksjonen er i beta).
    • Rediger et regneark samtidig med andre i Numbers på Mac, iPad, iPhone og iCloud.com
    • Del regnearket ditt offentlig eller med bestemte personer
    • Se hvilke andre personer som bruker et regneark
    • Se deltakernes markører når de redigerer Finn ut mer
  • Bruk faner til å jobbe med flere regneark i ett vindu.
  • Et nytt formatpanel utnytter skjermen på 12,9-tommers iPad Pro.
  • Forbedret nedlasting – Numbers laster nå bare ned regneark fra iCloud når du er klar til å jobbe med dem.
  • Støtte for stort fargerom på bilder.
  • Forbedret tastaturnavigering og flere tastatursnarveier.