Dette er nytt i Numbers for iPhone, iPad og iPod touch

Les om de nye funksjonene i Numbers 5.2 for iOS og iPadOS.

Mørk modus

Slå på Mørk modus for å fremheve innholdet.*

Finn ut mer

Flere vinduer på iPad

På iPadOS kan du bruke Numbers i flere områder eller redigere to regneark side om side i Delt visning.

Finn ut mer

Tilpassede skrifttyper

Bruk tilpassede skrifttyper som er installert fra App Store.*

Og mye mer

• Støtte for de nye tekstredigerings- og navigeringsbevegelsene i iOS 13 og iPadOS.* Finn ut mer
  • Ta et skjermbilde av et helt regneark, formater det og del det deretter som en PDF-fil.*
  • Få tilgang til filer på en USB-stasjon, ekstern harddisk eller filserver.* Finn ut mer
  • Lytt til en lydrepresentasjon av diagrammet ditt med VoiceOver. Finn ut mer
  • Legg til tilgjengelighetsbeskrivelser for lyd, video og tegninger. Finn ut mer
  • Forbedret tilgjengelighet for eksporterte PDF-filer.
  • Støtte for HEVC-formaterte filmer, som gjør det mulig å redusere filstørrelsen samtidig som den visuelle kvaliteten ivaretas. Finn ut mer
  • Velg flere objekter om gangen ved å trykke på Skift eller Kommando på et fysisk tastatur.

Få komplette trinnvise instruksjoner og informasjon om alle funksjonene i Numbers for iOS på iPhone og iPod touch eller på iPad.

Krever iOS 13 eller iPadOS.

Nytt i Numbers 5.1 for iPhone, iPad og iPod touch

• Endre stilen til en individuell serie i et diagram, juster avstanden mellom kolonner eller legg til trendlinjer. Finn ut mer
  • Opprett koblinger til andre ark i regnearket. Finn ut mer
  • Formgi teksten din ved å fylle den med forløpninger eller bilder eller ved å bruke nye omrisstiler. Les mer
  • Forbedret presisjon med den kraftigere 128-bits beregningsmotoren. Finn ut mer
  • Legg til rader i filtrerte tabeller.
  • Juster utseendet til cellekantlinjene i en tabell. Finn ut mer
  • Plasser bilder, figurer og likninger tekstbundet i tekstbokser, slik at de beveger seg med teksten. Finn ut mer
  • Ved hjelp av ansiktsgjenkjenning blir personer i bilder plassert på en smart måte i plassholdere og objekter.
  • Velg om Apple Pencil skal brukes til å tegne eller til å markere og bla – eller veksle mellom alternativene ved å dobbelttrykke på en kompatibel Apple Pencil.  Finn ut mer
  • Tilpass lister ved å velge fra nye punktstiler, endre størrelse eller farge på punkttegnene, lage tilpassede punkttegn, justere innrykksnivået med mer. Finn ut mer
  • Velg Lær stavemåte for å legge ordet til i rettskriviningsordlisten. Finn ut mer

Nytt i Numbers 5.0 for iPhone, iPad og iPod touch

• Gjør presise endringer i antall tabellrader og -kolonner samt størrelsene på dem med Format-panelet.
  • Lag maler som kan brukes som modeller for nye regneark, og få tilgang til dem på en hvilken som helst enhet ved hjelp av iCloud. Finn ut mer
  • Bruks- og ytelsesforbedringer for smarte kategorier.
  • Lagre egendefinerte figurer for bruk i andre regneark, og få tilgang til dem på en hvilken som helst enhet ved hjelp av iCloud. Finn ut mer
  • Økt maksimalt zoomnivå til 400 %.
  • Bedre importfunksjon for Excel-filer og filer med kommaseparerte verdier.
  • Lag bildeplassholdere slik at du kan erstatte bilder på en enkel måte, uten å påvirke formateringen av regnearket. Finn ut mer
  • Forbedret ytelse når du samarbeider på regneark.
  • Rediger grupperte objekter når du samarbeider.
  • Støtte for vertikal tekst i figurer og tekstbokser på kinesisk, japansk og koreansk. Finn ut mer

Nytt i Numbers 4.2 for iPhone, iPad og iPod touch

• Bruk smarte kategorier til å organisere og sammenfatte tabeller raskt for å få ny innsikt. Finn ut mer
  • Du kan enkelt arkivere tegninger til Bilder eller Filer, eller du kan dele dem med andre. Finn ut mer
  • Støtte for Siri-snarveier. Krever iOS 12Finn ut mer
  • Numbers støtter nå Dynamisk skrift.
  • Gjør regnearkene mer interessante med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Nytt i Numbers 4.1 for iPhone, iPad og iPod touch

• Du kan enkelt ta opp, redigere og spille av lyd direkte i regneark.
  • Gi diagrammene et nytt utseende ved å bruke avrundede hjørner i søyle- og stolpediagrammer.
  • Legg inn matematiske ligninger med LaTeX- eller MathML-notasjon. Finn ut mer
  • Med et nytt alternativ i Innstillinger > Numbers kan du bruke Apple Pencil til å markere og bla på iPad. Finn ut mer
  • Gjør regnearkene mer interessante med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Legg til forløpning og bildefyll i figurer og tekstbokser.
  • Bla enkelt gjennom maler etter kategori.

Nytt i Numbers 4.0 for iPhone, iPad og iPod touch

• Du kan bruke Apple Pencil til å tegne og skrive på enheter som støtter den, eller du kan bruk fingeren. Finn ut mer
  • Samarbeid i sanntid på regneark som er lagret i Box. Finn ut mer
  • Kraftige nye alternativer for sortering og filtrering av tabeller.
  • Bruk betinget utheving i tabeller til å endre utseendet på en celle når verdien oppfyller bestemte betingelser.
  • Forbedret import av CSV- og tekstdata med tilpasningsmuligheter og støtte for filer med spesielle skilletegn eller fast bredde.
  • Bruk smultringdiagrammer for å fremstille data visuelt på en ny og engasjerende måte.
  • Legg til et interaktivt bildegalleri for å vise en samling av bilder.
  • Gjør regnearkene mer interessante med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Nytt alternativ for å formatere brøker automatisk mens du skriver.
  • Full toveisstøtte for arabisk og hebraisk. Finn ut mer

Nytt i Numbers 3.3 for iPhone, iPad og iPod touch

• Jobb mer effektivt på iPad med Slide Over, Split View og nye Dock. Finn ut mer
  • Få rask tilgang til regneark og organiser dem med den nye Filer-appen. Finn ut mer
  • Gjør det raskere å foreta små justeringer av eksisterende dato-, tid- og varighetsverdier med nye «smarte trinn».
  • Bruk kommandoene Foren, Skjæringspunkt, Ta bort og Utelat til å lage nye figurer. Finn ut mer
  • Bruk kommandoene Juster, Fordel, Vend vertikalt og Vend horisontalt til å ordne objekter på en rask måte.
  • Støtte for Bryt opp-kommandoen for komplekse figurer fra figurbiblioteket. Finn ut mer
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Nytt i Numbers 3.2 for iPhone, iPad og iPod touch

• Gjør dokumentene bedre ved hjelp av et bibliotek med flere enn 500 profesjonelt tegnede figurer. Finn ut mer
  • Svar på kommentarer og slå sammen samtaler i tråder. Finn ut mer
  • Spar tid mens du skriver, med nye alternativer for autokorrektur og teksterstatting. Finn ut mer
  • Støtte for utskriftsforhåndsvisning i samarbeidsregneark.
  • Funksjonen Legg til aksjekurs og aksje- og valutafunksjonene returnerer nå data fra stengetid for forrige markedsdag. Finn ut mer

Nytt i Numbers 3.1 for iPhone, iPad og iPod touch

• Legg enkelt aktuell eller historisk børsinformasjon inn i regneark. Finn ut mer
  • Kraftige nye redigeringsfunksjoner gjør det raskt og enkelt å legge inn data og formler. Finn ut mer
  • Åpne passordbeskyttede regneark raskt ved hjelp av Touch ID på den nye MacBook Pro med Touch Bar. Les mer
  • Med en ny handlingsmeny er de vanligste oppgavene bare ett trykk unna.
  • Med den nye Mine aksjer-malen kan du enkelt følge med på porteføljen din1.
  • Formater tekst som hevet eller senket skrift, bruk ligaturer, og endre tekstens bakgrunnsfarge.
  • Nye henvisningslinjer gjør sektordiagrammer enklere å lese.
  • Bytt enkelt ut manglende fonter i regnearket.
  • Nå kan du klippe, kopiere, lime inn og duplisere ark mens du samarbeider på et regneark.
  • Tilpass datoer, klokkeslett og valutaer til språket eller området ditt.
  • Rediger rik tekst i tabellceller.

1 Mine aksjer-malen er bare tilgjengelig når systemspråket i macOS er satt til engelsk.

Nytt i Numbers 3.0 for iPhone, iPad og iPod touch

• Samarbeid i sanntid (funksjonen er i beta).
    • Rediger et regneark samtidig med andre i Numbers på Mac, iPad, iPhone og iCloud.com
    • Del regnearket ditt offentlig eller med bestemte personer
    • Se hvilke andre personer som bruker et regneark
    • Se deltakernes markører når de redigerer Finn ut mer
  • Bruk faner til å jobbe med flere regneark i ett vindu.
  • Et nytt formatpanel utnytter skjermen på 12,9-tommers iPad Pro.
  • Forbedret nedlasting – Numbers laster nå bare ned regneark fra iCloud når du er klar til å jobbe med dem.
  • Støtte for stort fargerom på bilder.
  • Forbedret tastaturnavigering og flere tastatursnarveier.