Dette er nytt i Pages for iPhone, iPad og iPod touch

Finn ut mer om de nye funksjonene i Pages 5.2 for iOS og iPadOS.

Mørk modus

Slå på Mørk modus for å fremheve innholdet.*

Finn ut mer

Flere vinduer på iPad

På iPadOS kan du bruke Pages i flere områder eller med to dokumenter ved siden av hverandre i Split View.

Finn ut mer

Angi standardfonter

Angi standardfonten og -størrelsen som brukes for alle nye dokumenter som opprettes med grunnleggende maler.

Finn ut mer

Og mye mer

• Støtte for de nye bevegelsene for navigering og tekstredigering i iOS 13 og iPadOS.* Finn ut mer
  • Bruk tilpassede fonter installert fra App Store.*
  • Ta et skjermbilde av et helt dokument, legg til merking og del det som en PDF-fil på en enkel måte.*
  • Få tilgang til filer fra en USB-stasjon, ekstern harddisk eller filtjener.* Finn ut mer
  • Lytt til en lydbasert representasjon av diagrammet ditt med VoiceOver. Finn ut mer
  • Legg til tilgjengelighetsbeskrivelser for lyd, videoer og tegninger. Finn ut mer
  • Forbedret tilgjengelighet for eksporterte PDF-filer.
  • Støtte for HEVC-formaterte filmer er lagt til, slik at du får reduserte filstørrelser uten å ofre den visuelle kvaliteten. Finn ut mer
  • Velg flere objekter ved å trykke på Shift eller Kommando på et fysisk tastatur.

Få komplette trinnvise instruksjoner og informasjon om alle funksjonene i Pages for iOS på iPhone og iPod touch eller Pages for iPadOS på iPad.

* Krever iOS 13 eller iPadOS.

Dette er nytt i Pages 5.1 for iPhone, iPad og iPod touch

• Endre utseendet på teksten ved å fylle den med forløpninger eller bilder eller ved å bruke nye konturstiler. Finn ut mer
  • Tilpass lister ved å velge blant nye punkttyper, endre størrelse og farge på punktene, lag egendefinerte punkter, og juster innrykksnivåer med mer. Finn ut mer
  • Velg Lær stavemåte for å legge ordet til i rettskrivningsordlisten. Finn ut mer
  • Opprett koblinger fra tekst til andre sider i et sidelayoutdokument. Finn ut mer
  • Kopier og lim inn sider eller avsnitt fra et dokument til et annet. Finn ut mer
  • Bruk nye funksjoner for diagramredigering til å endre utseendet til individuelle serier, justere avstanden mellom kolonner, legge til trendlinjer med mer. Finn ut mer
  • Juster utseendet på cellegrenser i tabeller. Finn ut mer
  • Bind bilder, figurer og likninger til tekstbokser, slik at de flytter seg med teksten. Finn ut mer
  • Velg om Apple Pencil skal brukes til å tegne eller til å markere og bla – eller veksle mellom alternativene ved å dobbelttrykke på en kompatibel Apple Pencil. Finn ut mer
  • Personer på bilder plasseres på det beste stedet i plassholdere og objekter ved hjelp av ansiktsgjenkjenning.
  • Bruk en masterside på nytt slik at plassholdere for media og tekst går tilbake til de opprinnelige stilene og posisjonene sine. Finn ut mer
  • Opprett bøker med nye maler for romaner (kun tilgjengelig på engelsk).

Dette er nytt i Pages 5.0 for iPhone, iPad og iPod touch

• Bruk den nye innholdsfortegnelsen til å navigere i dokumenter og bøker på en enkel måte. Finn ut mer
  • Lagre egendefinerte figurer slik at du kan bruke dem i andre dokumenter, og få tilgang til dem på alle enhetene dine med iCloud. Finn ut mer
  • Opprett maler du kan basere nye dokumenter på, og få tilgang til dem på alle enhetene dine med iCloud. Finn ut mer
  • Sett inn en innholdsfortegnelse på en side i et tekstbehandlingsdokument. Finn ut mer
  • Opprett bildeplassholdere for å enkelt erstatte bilder uten at det påvirker formateringen på siden. Finn ut mer
  • Bytt dokumentformatet til og fra tekstbehandling og sidelayout. Finn ut mer
  • Forbedret ytelse når dere samarbeider på dokumenter.
  • Rediger grupperte objekter når dere samarbeider.
  • Nå kan du skrive vertikalt i hele dokumentet eller i individuelle tekstbokser på kinesisk, japansk og koreansk. Finn ut mer

Dette er nytt i Pages 4.3 for iPhone, iPad og iPod touch

Legg ut bøkene dine til salgs eller for nedlasting på Apple Books. Finn ut mer

Dette er nytt i Pages 4.2 for iPhone, iPad og iPod touch

• Animer tegningene dine og se at de kommer til live i et dokument eller en bok. Finn ut mer
  • Linjene strekkes for å holde margene til merknadene på plass, og merknadene festes til tabellcellene.
  • Du kan enkelt arkivere tegninger til Bilder eller Filer, eller du kan dele dem med andre. Finn ut mer
  • Støtte for Siri-snarveier. Krever iOS 12. Finn ut mer
  • Juster linjeavstanden før og etter et avsnitt, og angi bredden for kolonner med tekst.
  • Pages støtter nå dynamisk skrift.
  • Forbedre dokumentene dine med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Dette er nytt i Pages 4.1 for iPhone, iPad og iPod touch

• Du kan enkelt ta opp, redigere og spille av lyd direkte på sider. Finn ut mer
  • Smarte merknader flytter seg nå med teksten i dokumentet mens du redigerer.
  • Du kan raskt bytte mellom moduser for tegning og smarte merknader på iPad. Finn ut mer
  • Med et nytt alternativ i Innstillinger > Pages kan du bruke Apple Pencil til å markere og bla på iPad. Finn ut mer
  • Spor tekstendringer i figurer og tekstbokser.
  • Legg til farger og bilder i bakgrunnen på sidelayoutdokumenter.
  • Gi diagrammene et nytt utseende ved å bruke avrundede hjørner i søyle- og stolpediagrammer.
  • Legg til matematiske ligninger i sidelayoutdokumenter med LaTeX- eller MathML-notasjon. Finn ut mer
  • Forbedre dokumentene dine med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Legg til forløpning og bildefyll i figurer og tekstbokser.
  • Bla enkelt gjennom malene dine etter kategori.
  • Lagre ulike hastigheter for automatisk rulling når du bruker presentatørmodus.
  • Forbedret støtte for arabisk og hebraisk. Finn ut mer

Dette er nytt i Pages 4.0 for iPhone, iPad og iPod touch

• Tegn, skriv og legg inn merknader med Apple Pencil på enheter som støtter det, eller bruk fingeren. Finn ut mer
    • Du kan enkelt legge til tegninger med penn, blyant, fargestift og fyllverktøy.
    • Bruk Smart merknad (betaversjon) for å legge til kommentarer og merknader som festes til den tilknyttede teksten.
  • Bruk nye bokmaler til å lage interaktive EPUB-bøker. Finn ut mer
  • Samarbeid i sanntid på dokumenter som er lagret i Box. Finn ut mer
  • Legg til et interaktivt bildegalleri for å vise en samling av bilder på samme side.
  • Med presentatørmodus kan du enkelt lese og automatisk rulle gjennom tekst mens du holder tale eller foredrag.
  • Lag og rediger paragrafstiler og tegnstiler.
  • Vis sider side om side mens du arbeider. Finn ut mer
  • Slå på motstående sider for å formatere dokumentet over to sider. Finn ut mer
  • Lag mastersider for å beholde samme design gjennom hele sidelayoutdokumentet.
  • Endre dokumentretningen til liggende eller stående.
  • Forbedre dokumentene dine med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Bruk smultringdiagrammer for å fremstille data visuelt på en ny og engasjerende måte.
  • Bruk betinget utheving i tabeller til å endre utseende på en celle når verdien oppfyller bestemte betingelser.
  • Nye alternativer for å formatere brøker automatisk mens du skriver.

Dette er nytt i Pages 3.3 for iPhone, iPad og iPod touch

• Dokumentorganisereren med nytt design gjør det enklere å få tilgang til filer som er lagret i iCloud Drive eller med lagringsløsninger fra tredjeparter.
  • På iPad kan du flytte og slippe tekst og bilder med mer mellom Pages og andre apper. Finn ut mer
  • Jobb mer effektivt på iPad med Slide Over, Split View og nye Dock. Finn ut mer
  • Få rask tilgang til dokumenter og organiser dem med den nye Filer-appen. Finn ut mer
  • Bruk kommandoene Foren, Skjæringspunkt, Ta bort og Utelat til å lage nye figurer.
  • Bruk kommandoene Juster, Fordel, Vend vertikalt og Vend horisontalt til å ordne objekter på en rask måte.
  • Støtte for Bryt opp-kommandoen for komplekse figurer fra figurbiblioteket. Finn ut mer
  • Velg et avsnitt med tekst med tre trykk.
  • Med forbedret PDF-eksport kan du vise innholdsfortegnelsen til et dokument i sidepanelet i PDF-visningsapper.
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Dette er nytt i Pages 3.2 for iPhone, iPad og iPod touch

• Gjør dokumentene bedre ved hjelp av et bibliotek med flere enn 500 profesjonelt tegnede figurer. Finn ut mer
  • Svar på kommentarer og slå sammen samtaler i tråder. Finn ut mer
  • Legg til koblede tekstbokser slik at teksten enkelt kan flyte fra ett sted til et annet. Finn ut mer
  • Spar tid mens du skriver med nye alternativer for autokorrektur og teksterstatting. Finn ut mer
  • Ny miniatyrvisning av sider gjør det enkelt å navigere i dokumentet.
  • Eksporter dokumenter som ePub-bøker med fast layout. Finn ut mer
  • Endre marger, topptekst, bunntekst og papirstørrelse mens du samarbeider. Finn ut mer

Dette er nytt i Pages 3.1 for iPhone, iPad og iPod touch

• Formater tekst som hevet eller senket skrift, bruk ligaturer og endre tekstens bakgrunnsfarge.
  • Legg til bokmerker for å koble én del av dokumentet enkelt til en annen. Finn ut mer
  • Legg til matematiske ligninger med LaTeX- eller MathML-notasjon. Finn ut mer
  • Åpne passordbeskyttede dokumenter raskt med Touch ID på den nye MacBook Pro-maskinen med Touch Bar. Les mer
  • Importer og eksporter dokumenter i rikt tekstformat (RTF). Finn ut mer
  • Bytt enkelt ut manglende fonter i dokumentet.
  • Nye henvisningslinjer gjør sektordiagrammer enklere å lese.
  • Tilpass datoer, klokkeslett og valutaer til språket eller området ditt.

Dette er nytt i Pages 3.0 for iPhone, iPad og iPod touch

• Samarbeid i sanntid (funksjonen er i beta).
    • Rediger et dokument med andre samtidig i Pages på Mac, iPad, iPhone og iCloud.com
    • Del dokumentet ditt offentlig eller med spesifikke personer.
    • Se hvem andre som bruker et dokument.
    • Se musepekeren til andre deltakere mens de redigerer. Finn ut mer
  • Et nytt formatpanel utnytter skjermen på 12,9-tommers iPad Pro.
  • Forbedret nedlasting – Pages laster nå bare ned dokumenter fra iCloud når du er klar til å jobbe med dem.
  • Åpne og rediger Pages ’05-dokumenter. Finn ut mer
  • Støtte for stort fargerom på bilder.
  • Forbedret tastaturnavigering og flere tastatursnarveier.