Dette er nytt i Pages for iOS

Finn ut mer om de nyeste oppdateringene for Pages for iOS 4.2.

animert tegning-symbolet

Animerte tegninger

Animer tegningene dine og se at de kommer til live i et dokument eller en bok.

Finn ut mer

Smart kommentering-symbolet

Forbedringer av Smart kommentering

Linjene strekkes for å holde margene til kommentarene på plass, og kommentarene festes til tabellcellene.

Tegne-symbolet

Lagre og dele tegninger

Lagre tegninger enkelt i Bilder eller Filer, eller del dem med andre.

Finn ut mer

Og mye mer

• Støtte for Siri-snarveier. Krever iOS 12. Finn ut mer
  • Juster linjeavstanden før og etter et avsnitt og angi bredden for kolonnene i teksten.
  • Pages støtter nå dynamisk skrift.
  • Forbedre dokumenter med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Få komplette trinnvise instruksjoner og informasjon om alle funksjonene i Pages for iOS på iPhone og iPod touch eller på iPad.

Dette er nytt i Pages for iOS 4.1.

• Du kan enkelt ta opp, redigere og spille av lyd direkte på sider. Finn ut mer
  • Smart kommentering flytter seg med teksten i dokumentet mens du redigerer.
  • Du kan raskt bytte mellom moduser for tegning og Smart kommentering på iPad. Finn ut mer
  • Med et nytt alternativ i Innstillinger > Pages kan du bruke Apple Pencil til å markere og bla på iPad. Finn ut mer
  • Spor tekstendringer i figurer og tekstbokser.
  • Legg til farger og bilder i bakgrunnen på sidelayoutdokumenter.
  • Gi diagrammene et nytt utseende ved å bruke avrundede hjørner i søyle- og stolpediagrammer.
  • Legg til matematiske ligninger i sidelayoutdokumenter med LaTeX- eller MathML-notasjon. Finn ut mer
  • Forbedre dokumenter med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Legg til forløpning og bildefyll i figurer og tekstbokser.
  • Bla enkelt gjennom malene dine etter kategori.
  • Lagre ulike hastigheter for automatisk rulling når du er i presentatørmodus.
  • Forbedret støtte for arabisk og hebraisk. Finn ut mer

Dette er nytt i Pages for iOS 4.0.

• Tegn, skriv og legg inn kommentarer med Apple Pencil på enheter som støtter det, eller bruk fingeren din. Finn ut mer
    • Du kan enkelt legge til tegninger med penn, blyant, fargestift og fyllverktøy.
    • Bruk Smart kommentering (betaversjon) for å legge til kommentarer og markeringer som festes til den tilknyttede teksten.
  • Bruk nye bokmaler til å lage interaktive EPUB-bøker. Finn ut mer
  • Samarbeid i sanntid på dokumenter som er lagret i Box. Finn ut mer
  • Legg til et interaktivt bildegalleri for å vise en samling av bilder på samme side.
  • Med presentatørmodus kan du enkelt lese og automatisk rulle gjennom tekst mens du holder tale eller foredrag.
  • Lag og rediger paragrafstiler og tegnstiler.
  • Vis sider side om side mens du arbeider. Finn ut mer
  • Slå på motstående sider for å formatere dokumentet som dobbeltsider. Finn ut mer
  • Lag mastersider for å beholde samme design gjennom hele sidelayoutdokumentet.
  • Endre dokumentretningen til liggende eller stående.
  • Forbedre dokumenter med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Bruk smultringdiagrammer for å fremstille data visuelt på en ny og engasjerende måte.
  • Bruk betinget utheving i tabeller til å endre utseende på en celle når verdien oppfyller bestemte betingelser.
  • Nye alternativer for å formatere brøker automatisk mens du skriver.

Dette er nytt i Pages for iOS 3.3.

• Dokumentorganiserer med nytt design gjør det enklere å få tilgang til filer som er lagret i iCloud Drive eller hos tredjeparts-lagringsleverandører.
  • På iPad kan du flytte og slippe tekst og bilder med mer mellom Pages og andre apper.
  • Jobb mer effektivt på iPad med Slide Over, Split View og nye Dock. Finn ut mer
  • Få rask tilgang til dokumenter og organiser dem med den nye Filer-appen. Finn ut mer
  • Bruk kommandoene Foren, Skjæringspunkt, Ta bort og Utelat til å lage nye figurer.
  • Bruk kommandoene Juster, Fordel, Vend vertikalt- og Vend horisontalt til å ordne objekter på en rask måte.
  • Støtte for Bryt opp-kommandoen for komplekse figurer fra figurbiblioteket. Finn ut mer
  • Velg et avsnitt med tekst med tre trykk.
  • Med forbedret PDF-eksport kan du vise innholdsfortegnelsen til et dokument i sidepanelet i PDF-visningsapper.
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Dette er nytt i Pages for iOS 3.2

• Gjør dokumentene bedre ved hjelp av et bibliotek med flere enn 500 profesjonelt tegnede figurer. Finn ut mer
  • Svar på kommentarer og slå sammen samtaler i tråder. Finn ut mer
  • Legg til koblede tekstbokser slik at teksten enkelt kan flyte fra ett sted til et annet. Finn ut mer
  • Spar tid mens du skriver med nye alternativer for autokorrektur og teksterstatting. Finn ut mer
  • Ny miniatyrvisning av sider gjør det enkelt å navigere i dokumentet.
  • Eksporter dokumenter som ePub-bøker med fast oppsett. Finn ut mer
  • Endre marger, topptekst, bunntekst og papirstørrelse mens du samarbeider. Finn ut mer

Dette er nytt i Pages for iOS 3.1

• Formater tekst som hevet eller senket skrift, bruk ligaturer og endre tekstens bakgrunnsfarge.
  • Legg til bokmerker for å koble én del av dokumentet enkelt til en annen. Finn ut mer
  • Legg til matematiske ligninger med LaTeX- eller MathML-notasjon. Finn ut mer
  • Åpne passordbeskyttede dokumenter raskt med Touch ID på den nye MacBook Pro-maskinen med Touch Bar. Les mer
  • Importer og eksporter dokumenter i rikt tekstformat (RTF). Finn ut mer
  • Bytt enkelt ut manglende fonter i dokumentet.
  • Nye henvisningslinjer gjør sektordiagrammer enklere å lese.
  • Tilpass datoer, klokkeslett og valutaer til språket eller området ditt.

Dette er nytt i Pages for iOS 3.0

• Samarbeid i sanntid (funksjonen er i beta).
    • Rediger et dokument sammen med andre til samme tid i Pages på Mac, iPad, iPhone og iCloud.com
    • Del dokumentet ditt offentlig eller med spesifikke personer.
    • Se hvem andre som bruker et dokument.
    • Se musepekeren til andre deltakere mens de redigerer. Finn ut mer
  • Et nytt formatpanel utnytter skjermen på 12,9-tommers iPad Pro.
  • Forbedret nedlasting – Pages laster nå bare ned dokumenter fra iCloud når du er klar til å jobbe med dem.
  • Åpne og rediger Pages ’05-dokumenter. Finn ut mer
  • Støtte for stort fargerom på bilder.
  • Forbedret tastaturnavigering og flere tastatursnarveier.