Dette er nytt i Pages for iPhone, iPad og iPod touch

Les om de nye funksjonene i Pages 10.2 for iOS og iPadOS.

Skrible

Bruk Skrible for å skrive for hånd med Apple Pencil. Ordene dine konverteres automatisk til tekst.1

Finn ut mer

Nye rapportmaler

Velg blant en rekke nye rapportmaler som hjelper deg med å komme i gang.

Og mye mer

• Du kan enkelt finne bilder og videoer ved hjelp av de nye zoome- og søkefunksjonene i den redesignede bildevelgeren.2
  • Forbedre dokumentene dine med en rekke nye figurer som kan redigeres.

Få komplette, trinnvise instruksjoner og informasjon om alle funksjonene i Pages for iOS på iPhone og iPod touch eller Pages for iPadOS på iPad.

1. Skrible krever iPadOS 14 og støtter foreløpig engelsk, tradisjonell kinesisk og forenklet kinesisk.

2. Krever iOS 14 eller iPadOS 14.

Dette er nytt i Pages 10.1 for iPhone, iPad og iPod touch

• Bruk lesevisning for å bla gjennom og forstørre dokumentene dine uten å gjøre utilsiktede endringer. Finn ut mer
  • Spill av YouTube- og Vimeo-videoer direkte i dokumentene dine.* Finn ut mer
  • Du kan enkelt legge til bildetekster og titler for bilder, videoer, figurer og andre objekter. Finn ut mer

* Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig i alle land eller regioner.

Dette er nytt i Pages 10.0 for iPhone, iPad og iPod touch

• Bruk Pages med Magic Keyboard, en mus eller styreflate, og jobb med dokumentene dine på en ny måte. Krever iPadOS 13.4. Finn ut mer
  • Velg blant en rekke flotte nye maler som hjelper deg med å komme i gang.
  • Legg til en innfelt forbokstav for å få et avsnitt til å skille seg ut med en stor, dekorativ forbokstav. Finn ut mer
  • Legg til et Pages-dokument i en delt iCloud Drive-mappe for å begynne å samarbeide automatisk. Krever iPadOS 13.4 eller iOS 13.4. Finn ut mer
  • Bruk en farge, en gradering eller et bilde som bakgrunn på et hvilket som helst dokument. Finn ut mer
  • Trykk, hold og dra over flere objekter for å velge dem. Finn ut mer
  • Du får enkel tilgang til nylig brukte maler i den nyoverhalte malvelgeren.
  • Skriv ut eller eksporter en PDF-fil av dokumentet ditt med kommentarer inkludert. Finn ut mer
  • Rediger delte dokumenter mens du er frakoblet. Endringene dine lastes opp når du kobler til nettet igjen. Krever iPadOS eller iOS 13. Finn ut mer
  • Forbedre dokumentene dine med en rekke nye figurer som kan redigeres.

Dette er nytt i Pages 5.2 for iPhone, iPad og iPod touch

• Slå på mørk modus for å fremheve innholdet.* Finn ut mer
  • På iPadOS kan du bruke Pages i flere områder eller med to dokumenter ved siden av hverandre i Split View. Finn ut mer
  • Angi standard font og fontstørrelse som brukes for alle nye dokumenter opprettet fra grunnleggende maler. Finn ut mer
  • Støtte for de nye bevegelsene for navigering og tekstredigering i iOS 13 og iPadOS.* Finn ut mer
  • Bruk tilpassede fonter installert fra App Store.*
  • Ta et skjermbilde av et helt dokument, legg til merking, og del det enkelt som en PDF-fil.*
  • Få tilgang til filer fra en USB-stasjon, ekstern harddisk eller filtjener.* Finn ut mer
  • Lytt til en lydbasert representasjon av diagrammet ditt med VoiceOver. Finn ut mer
  • Legg til tilgjengelighetsbeskrivelser for lyd, videoer og tegninger. Finn ut mer
  • Bedre tilgjengelighet for eksporterte PDF-filer.
  • Støtte for HEVC-formaterte filmer er lagt til, slik at du får reduserte filstørrelser uten å ofre den visuelle kvaliteten. Finn ut mer
  • Velg flere objekter ved å trykke på Shift eller Kommando på et fysisk tastatur.

Krever iOS 13 eller iPadOS.

Dette er nytt i Pages 5.1 for iPhone, iPad og iPod touch

• Endre utseendet på teksten ved å fylle den med graderinger eller bilder, eller ved å bruke nye konturstiler. Finn ut mer
  • Tilpass lister ved å velge blant nye punkttyper, endre størrelse og farge på punktene, lage egendefinerte punkter, justere innrykksnivåer med mer. Finn ut mer
  • Velg Lær stavemåte for å legge ordet til i rettskrivningsordlisten. Finn ut mer
  • Opprett koblinger fra tekst til andre sider i et sidelayoutdokument. Finn ut mer
  • Kopier og lim inn sider eller avsnitt fra et dokument til et annet. Finn ut mer
  • Bruk nye funksjoner for diagramredigering til å endre utseendet på individuelle serier, justere avstanden mellom kolonner, legge til trendlinjer med mer. Finn ut mer
  • Juster utseendet på cellegrenser i tabeller. Finn ut mer
  • Plasser bilder, figurer og ligninger bundet til teksten i tekstruter, slik at de flytter seg med teksten. Finn ut mer
  • Velg om Apple Pencil skal brukes til å tegne eller til å markere og bla – eller veksle mellom alternativene ved å dobbelttrykke på en kompatibel Apple Pencil. Finn ut mer
  • Personer på bilder plasseres på det beste stedet i plassholdere og objekter ved hjelp av ansiktsgjenkjenning.
  • Bruk en masterside på nytt, slik at plassholdere for medier og tekst går tilbake til opprinnelige stiler og posisjoner. Finn ut mer
  • Opprett bøker med nye maler for romaner (kun tilgjengelig på engelsk).

Dette er nytt i Pages 5.0 for iPhone, iPad og iPod touch

• Bruk den nye innholdsfortegnelsen til å navigere i dokumenter og bøker på en enkel måte. Finn ut mer
  • Lagre egendefinerte figurer slik at du kan bruke dem i andre dokumenter, og få tilgang til dem på alle enhetene dine med iCloud. Finn ut mer
  • Opprett maler du kan basere nye dokumenter på, og få tilgang til dem på alle enhetene dine med iCloud. Finn ut mer
  • Sett inn en innholdsfortegnelse på en side i et tekstbehandlingsdokument. Finn ut mer
  • Opprett bildeplassholdere for å enkelt erstatte bilder uten at det påvirker formateringen på siden. Finn ut mer
  • Bytt dokumentformatet til og fra tekstbehandling og sidelayout. Finn ut mer
  • Forbedret ytelse når dere samarbeider på dokumenter.
  • Rediger grupperte objekter når dere samarbeider.
  • Nå kan du skrive vertikalt i hele dokumentet eller i individuelle tekstbokser på kinesisk, japansk og koreansk. Finn ut mer

Dette er nytt i Pages 4.3 for iPhone, iPad og iPod touch

Legg ut bøkene dine til salgs eller for nedlasting på Apple Books. Finn ut mer

Dette er nytt i Pages 4.2 for iPhone, iPad og iPod touch

• Animer tegningene dine og se at de kommer til live i et dokument eller en bok. Finn ut mer
  • Linjene strekkes for å holde margene til merknadene på plass, og merknadene festes til tabellcellene.
  • Du kan enkelt arkivere tegninger til Bilder eller Filer, eller du kan dele dem med andre. Finn ut mer
  • Støtte for Siri-snarveier. Krever iOS 12. Finn ut mer
  • Juster linjeavstanden før og etter et avsnitt, og angi bredden for kolonner med tekst.
  • Pages støtter nå dynamisk skrift.
  • Forbedre dokumentene dine med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Dette er nytt i Pages 4.1 for iPhone, iPad og iPod touch

• Du kan enkelt ta opp, redigere og spille av lyd direkte på sider. Finn ut mer
  • Smarte merknader flytter seg nå med teksten i dokumentet mens du redigerer.
  • Du kan raskt bytte mellom moduser for tegning og smarte merknader på iPad. Finn ut mer
  • Med et nytt alternativ i Innstillinger > Pages kan du bruke Apple Pencil til å markere og bla på iPad. Finn ut mer
  • Spor tekstendringer i figurer og tekstbokser.
  • Legg til farger og bilder i bakgrunnen på sidelayoutdokumenter.
  • Gi diagrammene et nytt utseende ved å bruke avrundede hjørner i søyle- og stolpediagrammer.
  • Legg til matematiske ligninger i sidelayoutdokumenter med LaTeX- eller MathML-notasjon. Finn ut mer
  • Forbedre dokumentene dine med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Legg til forløpning og bildefyll i figurer og tekstbokser.
  • Bla enkelt gjennom malene dine etter kategori.
  • Lagre ulike hastigheter for automatisk rulling når du bruker presentatørmodus.
  • Forbedret støtte for arabisk og hebraisk. Finn ut mer

Dette er nytt i Pages 4.0 for iPhone, iPad og iPod touch

• Tegn, skriv og legg inn merknader med Apple Pencil på enheter som støtter det, eller bruk fingeren. Finn ut mer
    • Du kan enkelt legge til tegninger med penn, blyant, fargestift og fyllverktøy.
    • Bruk Smart merknad (betaversjon) for å legge til kommentarer og merknader som festes til den tilknyttede teksten.
  • Bruk nye bokmaler til å lage interaktive EPUB-bøker. Finn ut mer
  • Samarbeid i sanntid på dokumenter som er lagret i Box. Finn ut mer
  • Legg til et interaktivt bildegalleri for å vise en samling av bilder på samme side.
  • Med presentatørmodus kan du enkelt lese og automatisk rulle gjennom tekst mens du holder tale eller foredrag.
  • Lag og rediger paragrafstiler og tegnstiler.
  • Vis sider side om side mens du arbeider. Finn ut mer
  • Slå på motstående sider for å formatere dokumentet over to sider. Finn ut mer
  • Lag mastersider for å beholde samme design gjennom hele sidelayoutdokumentet.
  • Endre dokumentretningen til liggende eller stående.
  • Forbedre dokumentene dine med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Bruk smultringdiagrammer for å fremstille data visuelt på en ny og engasjerende måte.
  • Bruk betinget utheving i tabeller til å endre utseende på en celle når verdien oppfyller bestemte betingelser.
  • Nye alternativer for å formatere brøker automatisk mens du skriver.

Dette er nytt i Pages 3.3 for iPhone, iPad og iPod touch

• Dokumentorganisereren med nytt design gjør det enklere å få tilgang til filer som er lagret i iCloud Drive eller med lagringsløsninger fra tredjeparter.
  • På iPad kan du flytte og slippe tekst og bilder med mer mellom Pages og andre apper. Finn ut mer
  • Jobb mer effektivt på iPad med Slide Over, Split View og nye Dock. Finn ut mer
  • Få rask tilgang til dokumenter og organiser dem med den nye Filer-appen. Finn ut mer
  • Bruk kommandoene Foren, Skjæringspunkt, Ta bort og Utelat til å lage nye figurer.
  • Bruk kommandoene Juster, Fordel, Vend vertikalt og Vend horisontalt til å ordne objekter på en rask måte.
  • Støtte for Bryt opp-kommandoen for komplekse figurer fra figurbiblioteket. Finn ut mer
  • Velg et avsnitt med tekst med tre trykk.
  • Med forbedret PDF-eksport kan du vise innholdsfortegnelsen til et dokument i sidepanelet i PDF-visningsapper.
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Dette er nytt i Pages 3.2 for iPhone, iPad og iPod touch

• Gjør dokumentene bedre ved hjelp av et bibliotek med flere enn 500 profesjonelt tegnede figurer. Finn ut mer
  • Svar på kommentarer og slå sammen samtaler i tråder. Finn ut mer
  • Legg til koblede tekstbokser slik at teksten enkelt kan flyte fra ett sted til et annet. Finn ut mer
  • Spar tid mens du skriver med nye alternativer for autokorrektur og teksterstatting. Finn ut mer
  • Ny miniatyrvisning av sider gjør det enkelt å navigere i dokumentet.
  • Eksporter dokumenter som ePub-bøker med fast layout. Finn ut mer
  • Endre marger, topptekst, bunntekst og papirstørrelse mens du samarbeider. Finn ut mer

Dette er nytt i Pages 3.1 for iPhone, iPad og iPod touch

• Formater tekst som hevet eller senket skrift, bruk ligaturer og endre tekstens bakgrunnsfarge.
  • Legg til bokmerker for å koble én del av dokumentet enkelt til en annen. Finn ut mer
  • Legg til matematiske ligninger med LaTeX- eller MathML-notasjon. Finn ut mer
  • Åpne passordbeskyttede dokumenter raskt med Touch ID på den nye MacBook Pro-maskinen med Touch Bar. Les mer
  • Importer og eksporter dokumenter i rikt tekstformat (RTF). Finn ut mer
  • Bytt enkelt ut manglende fonter i dokumentet.
  • Nye henvisningslinjer gjør sektordiagrammer enklere å lese.
  • Tilpass datoer, klokkeslett og valutaer til språket eller området ditt.

Dette er nytt i Pages 3.0 for iPhone, iPad og iPod touch

• Samarbeid i sanntid (funksjonen er i beta).
    • Rediger et dokument med andre samtidig i Pages på Mac, iPad, iPhone og iCloud.com
    • Del dokumentet ditt offentlig eller med spesifikke personer.
    • Se hvem andre som bruker et dokument.
    • Se musepekeren til andre deltakere mens de redigerer. Finn ut mer
  • Et nytt formatpanel utnytter skjermen på 12,9-tommers iPad Pro.
  • Forbedret nedlasting – Pages laster nå bare ned dokumenter fra iCloud når du er klar til å jobbe med dem.
  • Åpne og rediger Pages ’05-dokumenter. Finn ut mer
  • Støtte for stort fargerom på bilder.
  • Forbedret tastaturnavigering og flere tastatursnarveier.