Dette er nytt i Pages for iOS

Les om de nye funksjonene i Pages 5.0 for iPhone og iPad.

Innholdsfortegnelse

Bruk den nye innholdsfortegnelsen til å navigere i dokumenter og bøker på en enkel måte.

Finn ut mer

Lagre og synkroniser figurer

Lagre egendefinerte figurer slik at du kan bruke dem i andre dokumenter, og få tilgang til dem på alle enhetene dine med iCloud.

Finn ut mer

Opprett og synkroniser maler

Opprett maler du kan basere nye dokumenter på, og få tilgang til dem på alle enhetene dine med iCloud.

Finn ut mer

Og mye mer

• Sett inn en innholdsfortegnelse på en side i et tekstbehandlingsdokument. Finn ut mer
  • Opprett bildeplassholdere for å enkelt erstatte bilder uten at det påvirker formateringen på siden. Finn ut mer
  • Bytt dokumentformatet til og fra tekstbehandling og sidelayout. Finn ut mer
  • Forbedret ytelse når dere samarbeider på dokumenter.
  • Rediger grupperte objekter når dere samarbeider.
  • Nå kan du skrive vertikalt i hele dokumentet eller i individuelle tekstbokser på kinesisk, japansk og koreansk. Finn ut mer

Få komplette trinnvise instruksjoner og informasjon om alle funksjonene i Pages for iOS på iPhone og iPod touch eller på iPad.

Nytt i Pages 4.3 for iOS

Legg ut bøkene dine til salgs eller for nedlasting på Apple Books. Finn ut mer

Nytt i Pages 4.2 for iOS

• Animer tegningene dine og se at de kommer til live i et dokument eller en bok. Finn ut mer
  • Linjene strekkes for å holde margene til merknadene på plass, og merknadene festes til tabellcellene.
  • Du kan enkelt arkivere tegninger til Bilder eller Filer, eller du kan dele dem med andre. Finn ut mer
  • Støtte for Siri-snarveier. Krever iOS 12. Finn ut mer
  • Juster linjeavstanden før og etter et avsnitt, og angi bredden for kolonner med tekst.
  • Pages støtter nå dynamisk skrift.
  • Forbedre dokumentene dine med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Nytt i Pages 4.1 for iOS

• Du kan enkelt ta opp, redigere og spille av lyd direkte på sider. Finn ut mer
  • Smarte merknader flytter seg nå med teksten i dokumentet mens du redigerer.
  • Du kan raskt bytte mellom moduser for tegning og smarte merknader på iPad. Finn ut mer
  • Med et nytt alternativ i Innstillinger > Pages kan du bruke Apple Pencil til å markere og bla på iPad. Finn ut mer
  • Spor tekstendringer i figurer og tekstbokser.
  • Legg til farger og bilder i bakgrunnen på sidelayoutdokumenter.
  • Gi diagrammene et nytt utseende ved å bruke avrundede hjørner i søyle- og stolpediagrammer.
  • Legg til matematiske ligninger i sidelayoutdokumenter med LaTeX- eller MathML-notasjon. Finn ut mer
  • Forbedre dokumentene dine med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Legg til forløpning og bildefyll i figurer og tekstbokser.
  • Bla enkelt gjennom malene dine etter kategori.
  • Lagre ulike hastigheter for automatisk rulling når du bruker presentatørmodus.
  • Forbedret støtte for arabisk og hebraisk. Finn ut mer

Nytt i Pages 4.0 for iOS

• Tegn, skriv og legg inn merknader med Apple Pencil på enheter som støtter det, eller bruk fingeren. Finn ut mer
    • Du kan enkelt legge til tegninger med penn, blyant, fargestift og fyllverktøy.
    • Bruk Smart merknad (betaversjon) for å legge til kommentarer og merknader som festes til den tilknyttede teksten.
  • Bruk nye bokmaler til å lage interaktive EPUB-bøker. Finn ut mer
  • Samarbeid i sanntid på dokumenter som er lagret i Box. Finn ut mer
  • Legg til et interaktivt bildegalleri for å vise en samling av bilder på samme side.
  • Med presentatørmodus kan du enkelt lese og automatisk rulle gjennom tekst mens du holder tale eller foredrag.
  • Lag og rediger paragrafstiler og tegnstiler.
  • Vis sider side om side mens du arbeider. Finn ut mer
  • Slå på motstående sider for å formatere dokumentet over to sider. Finn ut mer
  • Lag mastersider for å beholde samme design gjennom hele sidelayoutdokumentet.
  • Endre dokumentretningen til liggende eller stående.
  • Forbedre dokumentene dine med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Bruk smultringdiagrammer for å fremstille data visuelt på en ny og engasjerende måte.
  • Bruk betinget utheving i tabeller til å endre utseende på en celle når verdien oppfyller bestemte betingelser.
  • Nye alternativer for å formatere brøker automatisk mens du skriver.

Nytt i Pages 3.3 for iOS

• Dokumentorganisereren med nytt design gjør det enklere å få tilgang til filer som er lagret i iCloud Drive eller med lagringsløsninger fra tredjeparter.
  • På iPad kan du flytte og slippe tekst og bilder med mer mellom Pages og andre apper. Finn ut mer
  • Jobb mer effektivt på iPad med Slide Over, Split View og nye Dock. Finn ut mer
  • Få rask tilgang til dokumenter og organiser dem med den nye Filer-appen. Finn ut mer
  • Bruk kommandoene Foren, Skjæringspunkt, Ta bort og Utelat til å lage nye figurer.
  • Bruk kommandoene Juster, Fordel, Vend vertikalt og Vend horisontalt til å ordne objekter på en rask måte.
  • Støtte for Bryt opp-kommandoen for komplekse figurer fra figurbiblioteket. Finn ut mer
  • Velg et avsnitt med tekst med tre trykk.
  • Med forbedret PDF-eksport kan du vise innholdsfortegnelsen til et dokument i sidepanelet i PDF-visningsapper.
  • Stabilitets- og ytelsesforbedringer.

Nytt i Pages 3.2 for iOS

• Gjør dokumentene bedre ved hjelp av et bibliotek med flere enn 500 profesjonelt tegnede figurer. Finn ut mer
  • Svar på kommentarer og slå sammen samtaler i tråder. Finn ut mer
  • Legg til koblede tekstbokser slik at teksten enkelt kan flyte fra ett sted til et annet. Finn ut mer
  • Spar tid mens du skriver med nye alternativer for autokorrektur og teksterstatting. Finn ut mer
  • Ny miniatyrvisning av sider gjør det enkelt å navigere i dokumentet.
  • Eksporter dokumenter som ePub-bøker med fast layout. Finn ut mer
  • Endre marger, topptekst, bunntekst og papirstørrelse mens du samarbeider. Finn ut mer

Nytt i Pages 3.1 for iOS

• Formater tekst som hevet eller senket skrift, bruk ligaturer og endre tekstens bakgrunnsfarge.
  • Legg til bokmerker for å koble én del av dokumentet enkelt til en annen. Finn ut mer
  • Legg til matematiske ligninger med LaTeX- eller MathML-notasjon. Finn ut mer
  • Åpne passordbeskyttede dokumenter raskt med Touch ID på den nye MacBook Pro-maskinen med Touch Bar. Les mer
  • Importer og eksporter dokumenter i rikt tekstformat (RTF). Finn ut mer
  • Bytt enkelt ut manglende fonter i dokumentet.
  • Nye henvisningslinjer gjør sektordiagrammer enklere å lese.
  • Tilpass datoer, klokkeslett og valutaer til språket eller området ditt.

Nytt i Pages 3.0 for iOS

• Samarbeid i sanntid (funksjonen er i beta).
    • Rediger et dokument med andre samtidig i Pages på Mac, iPad, iPhone og iCloud.com
    • Del dokumentet ditt offentlig eller med spesifikke personer.
    • Se hvem andre som bruker et dokument.
    • Se musepekeren til andre deltakere mens de redigerer. Finn ut mer
  • Et nytt formatpanel utnytter skjermen på 12,9-tommers iPad Pro.
  • Forbedret nedlasting – Pages laster nå bare ned dokumenter fra iCloud når du er klar til å jobbe med dem.
  • Åpne og rediger Pages ’05-dokumenter. Finn ut mer
  • Støtte for stort fargerom på bilder.
  • Forbedret tastaturnavigering og flere tastatursnarveier.