Dette er nytt i Pages for iPhone og iPad

Finn ut mer om de nye funksjonene i Pages 12.2 for iOS og iPadOS.

Se nylig aktivitet

Du kan holde deg oppdatert på alles nylige aktivitet i samarbeidsdokumenter og få varsler når andre blir med, kommenterer eller gjør endringer.

Finn ut mer

Samarbeid i Meldinger

Del og se oppdateringer om dokumentet ditt i Meldinger. Send en melding eller start en FaceTime-samtale direkte fra et samarbeidsdokument.

Ny layoutmal

Du kan starte med et tomt layoutdokument for å ordne tekst og grafikk fritt på siden.

Omorganisert verktøylinje

Sett raskt inn objekter, finn innstillinger og få tilgang til favorittverktøyene dine med den tilpassbare verktøylinjen i Pages på iPad.*

Og mye mer:

• Finn vanlige handlinger som utskrift, gi nytt navn med mer på den nye dokumentmenyen på iPad.
  • Arbeid med flere dokumenter på en enklere måte med Stage Manager på støttede iPad-modeller.*
  • Fjern bakgrunnen til et bilde automatisk for å isolere motivet.*
  • Gi diagrammer nye stiler med ytterligere kontroller for farger, linjer og nummerformater.

Få komplett trinnvis veiledning og informasjon om alle funksjonene i Pages:

Brukerveiledning for Pages for iPhone

Brukerveiledning for Pages for iPad

* Krever iOS 16 eller iPadOS 16

Dette er nytt i Pages 12.1 for iPhone og iPad

• Bruk sammenslåing av e-post for raskt å lage personlige brev, kort og konvolutter for flere mottakere.
  • Velg blant stilige nye maler for arrangementsinvitasjoner og studentbevis.
  • Eksporter Pages-dokumenter som TXT-filer.

Dette er nytt i Pages 12.0 for iPhone og iPad

• Publiser direkte til Apple Books med større filstørrelser på opptil 2 GB.
  • Sett inn sidetall hvor som helst i dokumentene dine.
  • Endre skriftstørrelsen mer nøyaktig med opptil to desimaler.
  • Opprett nye dokumenter raskt på iPhone – bare trykk og hold på Pages-appsymbolet på Hjem-skjermen.
  • Les kommentarer og spor endringer ved hjelp av VoiceOver.

Dette er nytt i Pages 11.2 for iPhone og iPad

• Med Skjermvisning kan du vise tekst, bilder og andre elementer automatisk i en kontinuerlig flyt optimalisert for skjermen på iPhonen, slik at dokumentene blir enda enklere å lese og redigere.
  • Publiser bøker med tosidersoppslag, optimaliserte bilder og mer fleksibel versjonering.
  • Bruk hurtigformateringslinjen på iPhonen til å endre avsnittsstiler, tekstformatering, justering, listestiler og mer.
  • Dra og slipp for å kopiere tekst, bilder og andre elementer mellom apper på iPhone.1
  • Med umiddelbar oversettelse kan du oversette valgt tekst til opptil elleve språk og legge til oversettelsen i dokumentet ditt med et trykk.2
  • Fleksibelt samarbeid lar deltakerne legge til andre i et delt dokument.2
  • Radardiagrammer hjelper deg med å sammenligne flere variabler visuelt samtidig, slik at du enkelt kan se likheter og forskjeller i dataene.
  • Lydgraf gjør diagrammer mer brukervennlige for personer med nedsatt syn ved å spille av en tone som endrer tonehøyde for å representere forskjellige verdier.2

1. Krever iOS 15
2. Krever iOS 15 eller iPadOS 15

Dette er nytt i Pages 11.1 for iPhone og iPad

• Opprett koblinger til nettsider, e-postadresser og telefonnumre fra objekter som figurer, linjer, bilder, tegninger eller tekstruter.
  • Lærere som bruker appen Skolearbeid for å dele ut aktiviteter i Pages, kan nå se hvordan elevene ligger an, inkludert antallet ord og tidsforbruket.

Dette er nytt i Pages 11.0 for iPhone og iPad

• Bruk de nye redigeringsverktøyene i Ordne-inspektøren til å justere utseendet og plasseringen til objekter.
  • Bruk tastaturene på skjermen til å angi nøyaktige verdier for tekststørrelse, avstand, tabellstørrelse med mer.
  • Legg til eller fjern objekter eller tabellceller i/fra et utvalg ved å trykke på eller trekke over dem.
  • Et nytt alternativ finnes nå under Mer > Innstillinger > Redigering for å alltid åpne dokumenter i redigeringsvisning.
  • Legg til koblinger til telefonnummer i tabellceller, tekstobjekter og figurer.
  • Støtte for Skrible på portugisisk, fransk, italiensk, tysk og spansk.*

* Krever iPadOS 14.5