Hvis du ser en Core Audio-varselmelding i GarageBand for iOS

Hvis du ser en Core Audio-varselmelding når du prøver å spille av eller dele en sang på iPhone, iPad eller iPod touch, kan du prøve å omstarte enheten.

Hvis du får varselmeldingen «Core Audio er ikke tilgjengelig» og du ikke kan spille av eller dele en sang:

1. Lagre GarageBand-sangen:
    • Trykk på navigeringsknappen i kontrollpanelet på en iPhone eller iPod touch, og deretter på Mine sanger.
    • På iPad trykker du på Mine sanger i kontrollpanelet.
  2. Start enheten på nytt.
  3. Åpne GarageBand, åpne sangen du jobbet med og forsøk å spille den av eller dele den.