Utgivelsesmerknader for Apple School Manager

Finn ut mer om oppdateringene og endringene vi har gjort i Apple School Manager. Oppdateringene er kumulative, slik at når du starter Apple School Manager, vil du få alle de nye funksjonene. Nedenfor kan du se alle funksjonene som har blitt inkludert i de enkelte utgivelsene.

Mars 2024

• La til støtte for å la instruktører opprette og bruke uadministrerte klasser i nærheten i stedet for Apple School Manager-klasser i Klasserom i iPadOS 17.4 og macOS 14.4 eller nyere. Finn ut mer

• La til støtte for å tillate at administrerte Apple-ID-er legger til student-ID-er eller ansattkort i Lommebok i iOS 17.4 og nyere. Finn ut mer

Januar 2024

La til støtte for forening med tilpassede identitetsleverandører. Finn ut mer

Desember 2023

Administratorer kan nå aktivere tilgang til Apple Developer Program for lærere og ansatte.

November 2023

Tilgangsadministrasjon for Apple-tjenester er nå tilgjengelig og lar organisasjoner kontrollere hvilke Apple-tjenester og -funksjoner brukere kan få tilgang til. Finn ut mer

Mai 2023

La til støtte for å koble til Infinite Campus med OAuth 2.0. Finn ut mer

Mars 2023

La til støtte for deling av organisasjonsdata for å synkronisere klasser og elever/studenter med utdanningsapper. Finn ut mer

Oktober 2022

Mai 2022

• La til støtte for forent autentisering med Google Workspace. Mer informasjon

• Oppdatert brukergrensesnitt for preferanser, brukere og enheter.

Oktober 2021

• Administratorer, institusjonsansvarlige og ledere kan nå godkjenne og avslå forespørsler om administrerte Apple-ID-er fra lærere i appen Skolearbeid. Finn ut mer

• Administratorer kan aktivere Forbedring av Skolearbeid for å la Apple samle inn anonymiserte data til videreutvikling av appen Skolearbeid. Finn ut mer

August 2021

La til muligheten til å synkronisere data fra skolens informasjonssystem (SIS) 30 dager før starten av et semester, hvis skolens informasjonssystem støtter dette alternativet. Finn ut mer

August 2020

• Støtte for SCIM (System for Cross-domain Identity Management). Mer informasjon

• Oppdatert brukergrensesnitt for administrasjon av enheter, inkludert forbedret filtrering og administrasjon av flere enheter samtidig.

Juni 2020

Lagt til støtte for to nye tillatelser for å gi tilgang til AppleSeed for portalen for betatesting.

Mai 2020

Administratorer kan konfigurere samarbeid for å automatisk godta deling mellom brukere i samme organisasjon. Som standard er denne innstillingen deaktivert for alle filer som deles av elever.

April 2020

Du kan nå fjerne forente domener fra Apple School Manager.

Mars 2020

• Nye domener lagt til Apple School Manager må verifiseres før administrerte Apple-ID-er kan opprettes med det domenet. Mer informasjon

• Støtte for Infinite Campus OneRoster v1.1.

Februar 2020

Tilpassede apper kan nå kjøpes i Apple School Manager.

September 2019

• Oppslag av brukerkontoer, som er påslått som standard, gjør det mulig for brukere å søke etter kontaktinformasjon for andre brukere og grupper i Apple School Manager-organisasjonen. Krever iOS 13, iPadOS 13 eller macOS 10.15. Mer informasjon

• Nå kan du angi kallenavn på klasser i Apple School Manager.

• Du kan velge hvem brukere kan dele med, ved bruk av Pages-, Numbers- og Keynote-dokumenter, Notater, Påminnelser og andre filer i iCloud Drive. Mer informasjon

Juni 2019

Apple School Manager kan brukes på iPad.

Mars 2019

Støtte for forent autentisering med Microsoft Azure Active Directory. Mer informasjon

Februar 2019

• Nå finner du MDM-servere under Innstillinger.

• Nå kan du konfigurere Standard enhetstilordning ved å gå til Innstillinger > Innstillinger for enhetsadministrering eller Innstillinger > MDM-servere.

Januar 2019

Lærere kan nå opprette, redigere og slette klasser i Apple School Manager som standard.

Desember 2018

Administratorer kan gi administrerte Apple-ID-er tilgang til Apples data- og personvernverktøy på privacy.apple.com. Med denne funksjonen kan alle kontoer i organisasjonen logge på og be om en kopi av dataene som er lagret hos Apple, og som er knyttet til den administrerte Apple-ID-en.

September 2018

• Manuelt opprettede klasser uten kursinformasjon blir nå synkronisert til MDM.

• Nå er tvOS-apper tilgjengelige i Apper og bøker.

Juni 2018

Nå kan du redigere navnet på klasser som enten er opprettet manuelt eller importert fra SIS eller SFTP.

Mars 2018

Alle administrerte Apple-ID-er har nå 200 GB iCloud-lagringsplass.

Januar 2018

• Apper og bøker i Apple School Manager støtter nå over 500 lokasjoner.

• Apper og bøker i Apple School Manager inkluderer flere ytelsesforbedringer for organisasjoner med et stort antall lokasjoner, kjøpere eller lisenser.

• Forbedrede produktvurderingssider for apper i Apper og bøker i Apple School Manager.

• Du kan nå sende inn tilbakemelding om Apple School Manager. Klikk på navnet ditt øverst til høyre, og velg deretter Gi tilbakemelding fra menyen.

November 2017

Du kan foreta kjøp og overføre lisenser i Apper og bøker i Apple School Manager.

September 2017

• MDM-servere kan nå angis som standard basert på enhetstype. Du kan eksempel angi én server som standard for Mac og en annen som standard for iPhone og iPad.

• Når du oppretter en CSV-fil med påloggingsinformasjon for kontoer, inneholder nå CSV-filen kolonnene Person Number og Person ID.

• Du kan nå se klassene som en elev eller lærer er i på Kontoer-siden.

August 2017

• MDM Class Roster API (MDM-API-et for klasselister) inneholder nå e-postadressen og SIS-brukernavnet til en gitt Apple School Manager-bruker.

• Apple School Manager navngir nå klassene du oppretter manuelt, ved hjelp av en kombinasjon av klassenummer, kursnavn og/eller kursnummer.

• Midlertidige passord er nå gyldige i 90 dager.

Juni 2017

• Du kan nå sette sikkerhetskoden til en spesifikk verdi når du oppretter pålogginger for elever.

• Du kan nå overføre VPP-spesifikke kontoer til Apple School Manager selv om du glemte å ta dem med i den opprinnelige overføringen til Apple School Manager.

• Administratorer kan nå velge språket og tidssonen som brukes i e-poster sendt fra Apple School Manager.

• Du kan nå gjenopprette tidligere slettede plasseringer med samme location_id.

Mai 2017

• Nytt strømlinjeformet design og brukergrensesnitt.

• Støtte for SIS-integrering med PowerSchool 9.0.

• Ny aktivitetsvisning som logger alle aktiviteter, inkludert bakgrunnsaktiviteter.

• La til mulighet for opptil fem administratorkontoer.

• Muligheten til å slette ubrukte og inaktive kontoer.

• Forbedret søk i og filtrering av kontoer og klasser.

• Muligheten til å endre formatet til administrerte Apple-ID-er for eksisterende brukere.

• Formatet til administrerte Apple-ID-er kan nå inneholde SIS-brukernavn.

• E-poster om tilbakestilling av passord er nå lokaliserte.

Mars 2017

• Du kan nå tilordne opptil 15 plasseringer til en elev eller ansatt og opptil 15 lærere til en klasse, når du bruker SFTP til å opprette brukere og klasser.

• Infinite Campus SIS-integrering støtter nå flere lærere per klasse.

Januar 2017

• Brukere kan se og oppdatere innstillinger for administrerte Apple-ID-er ved å logge på Apple-ID-kontosiden, iCloud-valg i macOS eller iCloud-innstillinger i iOS.

Desember 2016

• Når du oppretter brukere via SFTP, kan du nå velge standard passordregel for elever i feltet password_policy i elevens CSV-fil.

• Økt pålitelighet og bedre feilrapportering for SIS- og SFTP-tilkoblinger.

November 2016

• Du trenger ikke lenger noen unik e-postadresse tilknyttet en administrert Apple-ID. Du kan bruke en e-postadresse som allerede er tilknyttet en eksisterende Apple-ID.

• Administratorer, ledere og lærere kan endre de personlige opplysningene sine. Klikk på navnet ditt øverst til høyre og velg Min profil for å redigere kontoinformasjonen.

• Elevene trenger ikke å taste inn enda en sekssifret kode når de logger på med en administrert Apple-ID på en Mac som tilhører skolen.

• Administratorer og ledere kan laste ned SFTP-maler på nytt fra informasjonsfanen Plassering.

• Knytt det offentlige iTunes U-området ditt til Apple School Manager ved hjelp av den nye iTunes U-fanen.

Oktober 2016

• Du kan nå ta med sis_username når du oppretter brukere via SFTP.

• Du kan nå spesifisere opptil tre lærere når du oppretter klasser via SFTP.

• Du kan nå laste opp semikolondelte CSV-filer når du bruker SFTP.

• Oppdaterte malfiler for SFTP-opplastinger kan inneholde flere eksempeldata. Finn ut hvordan du bruker og laster opp SFTP-maler.

September 2016

• Du kan nå opprette en klasse uten tilknyttede lærere med SFTP eller SIS. Hvis det ikke er noen lærere, må elevene legges til den klassen. Det kan ikke være en klasse som ikke har lærere eller elever.

• Elever som er opprettet med SFTP, arver nå standard passordpolicy for plasseringen de er tilordnet. Finn ut mer om feltet password_policy i CSV-filen for elever.

• Denne funksjonen ble oppdatert i desember 2016.

• Løste problemer med lagring av endringer til plasseringsnavnet.

• Apple School Manager gir deg nå en liste over hvilke brukere som ble opprettet uten en tilknyttet e-postadresse.

• I informasjonsfanen Plassering kan administratorer, områdeansvarlige, personledere og alle ledere i administrasjonen nå se en historikk over elevkontoer som har blitt inspisert.

• Plasseringer kan nå slettes hvis ingen ansatte, elever og klasser er koblet til dem.

• Oppsettassistenten (trinn 3) viser et forbedret estimat over hvor lang tid det tar å opprette administrerte Apple-ID-er.

• Forbedret rapportering av SFTP-tilkoblingsfeil.

• Alle mottakerne får påloggingsinformasjonen sin når du sender mange brukernavn og passord på e-post.

August 2016

• Støtte for Infinite Campus versjon 1629 eller nyere.

• Administrerte Apple-ID-er kan nå genereres ved å laste opp CSV-filer via SFTP. Dette erstatter manuelle opplastinger i Apple School Manager-portalen.

• Nye CSV-maler basert på vanlige eksportalternativer for SIS.

• SFTP-tilkoblingsstatus vises i Apple School Manager.

• Flere valg for å tilpasse formatet til administrerte Apple-ID-er ved å legge til skilletegn eller tekst mellom kjennetegn.

• Støtte for organisasjoner med mer enn 50 000 administrerte Apple-ID-er.

• Administratorer og ledere kan nå tilbakestille telefonnumrene for verifisering av brukerne de administrerer.

• Merkene «Ny» og «Aktiv» i Apple School Manager gjør det lettere å identifisere brukere som ennå ikke har logget seg på kontoen sin.

• Forbedringer i brukergrensesnittet til Roller viser kontorettigheter på en tydeligere måte.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.