Utgivelsesmerknader for Apple School Manager

Finn ut mer om oppdateringene og endringene vi har gjort i Apple School Manager. Oppdateringene er kumulative, slik at når du starter Apple School Manager, vil du få alle de nye funksjonene. Nedenfor kan du se alle funksjonene som har blitt inkludert i de enkelte utgivelsene.

September 2018

• Manuelt opprettede klasser uten kursinformasjon blir nå synkronisert til MDM.
  • tvOS-apper er nå tilgjengelig i Apper og bøker.

Juni 2018

Nå kan du redigere navnet på klasser som enten er opprettet manuelt eller importert fra SIS eller SFTP.

Mars 2018

Alle administrerte Apple-ID-er har nå 200 GB iCloud-lagring.

Januar 2018

• Apper og bøker i Apple School Manager støtter nå over 500 lokasjoner.
  • Apper og bøker i Apple School Manager inkluderer flere ytelsesforbedringer for organisasjoner med et stort antall lokasjoner, kjøpere eller lisenser.
  • Forbedrede produktvurderingssider for apper i Apper og bøker i Apple School Manager.
  • Du kan nå sende inn tilbakemelding om Apple School Manager. Klikk på navnet ditt øverst til høyre, og velg deretter Gi tilbakemelding fra menyen.

November 2017

Du kan foreta kjøp og overføre lisenser i Apper og bøker i Apple School Manager.

September 2017

• MDM-tjenere kan nå angis som standard basert på enhetstype. Du kan eksempel angi én tjener som standard for Mac og en annen som standard for iPhone og iPad.
  • Når du oppretter en CSV-fil med påloggingsinformasjon for kontoer, inneholder nå CSV-filen kolonnene Person Number og Person ID.
  • Du kan nå se klassene som en elev eller lærer er i på Kontoer-siden.

August 2017

• MDM-API-et for klasselister inneholder nå e-postadressen og SIS-brukernavnet til en gitt Apple School Manager-bruker.
  • Apple School Manager navngir nå klassene du oppretter manuelt, ved hjelp av en kombinasjon av klassenummer, kursnavn og/eller kursnummer.
  • Midlertidige passord er nå gyldige i 90 dager.

Juni 2017

• Du kan nå sette sikkerhetskoden til en spesifikk verdi når du oppretter pålogginger for elever.
  • Du kan nå overføre VPP-spesifikke kontoer til Apple School Manager selv om du glemte å ta dem med i den opprinnelige overføringen til Apple School Manager.
  • Administratorer kan nå velge språket og tidssonen som brukes i e-poster sendt fra Apple School Manager.
  • Du kan nå gjenopprette tidligere slettede plasseringer med samme location_id.

Mai 2017

• Nytt strømlinjeformet design og brukergrensesnitt.
  • Støtte for SIS-integrering med PowerSchool 9.0
  • Ny aktivitetsvisning som logger alle aktiviteter, inkludert bakgrunnsaktiviteter.
  • Forbedret støtte for opptil fem administratorkontoer.
  • Muligheten til å slette ubrukte og inaktive kontoer.
  • Forbedret søk i og filtrering av kontoer og klasser.
  • Muligheten til å endre formatet til administrerte Apple-ID-er for eksisterende brukere.
  • Formatet til administrerte Apple-ID-er kan nå inneholde SIS-brukernavn.
  • E-poster om tilbakestilling av passord er nå lokaliserte.

Mars 2017

• Du kan nå tilordne opptil 15 plasseringer til en elev eller ansatt og opptil 15 lærere til en klasse, når du bruker SFTP til å opprette brukere og klasser.
  • Infinite Campus SIS-integrering støtter nå flere lærere per klasse.

Januar 2017

• Brukere kan se og endre innstillingene for administrerte Apple-ID-er via Apple-ID-kontosiden, iCloud-valg i macOS eller iCloud-innstillinger i iOS.

Desember 2016

• Når du oppretter brukere via SFTP, kan du nå velge standard passordregel for elever i feltet password_policy i elevens CSV-fil.
  • Økt pålitelighet og bedre feilrapportering for SIS- og SFTP-tilkoblinger.

November 2016

• Du trenger ikke lenger noen unik e-postadresse tilknyttet en administrert Apple-ID. Du kan bruke en e-postadresse som allerede er tilknyttet en eksisterende Apple-ID.
  • Administratorer, ledere og lærere kan endre de personlige opplysningene sine. Klikk på navnet ditt øverst til høyre og velg Min profil for å redigere kontoinformasjonen.
  • Elever trenger ikke å oppgi en sekssifret kode til når de logger seg på med en administrert Apple-ID på en Mac som tilhører skolen.
  • Administratorer og ledere kan laste ned SFTP-maler på nytt fra informasjonsfanen Plassering.
  • Knytt det offentlige iTunes U-området ditt til Apple School Manager ved hjelp av den nye iTunes U-fanen.

Oktober 2016

• Du kan nå ta med sis_username når du oppretter brukere via SFTP.
  • Du kan nå spesifisere opptil tre lærere når du oppretter klasser via SFTP.
  • Du kan nå laste opp semikolondelte CSV-filer når du bruker SFTP.
  • Oppdaterte malfiler for SFTP-opplastinger kan inneholde flere eksempeldata. Finn ut hvordan du bruker og laster opp SFTP-maler.

September 2016

• Du kan nå opprette en klasse uten tilknyttede lærere med SFTP eller SIS. Hvis det ikke er noen lærere, må elevene legges til den klassen. Det kan ikke være en klasse som ikke har lærere eller elever.
  • Elever som er opprettet med SFTP arver nå standard passordregel for plasseringen de er tilordnet. Les om feltet password_policy i CSV-filen for elever.
    Denne funksjonen ble oppdatert i desember 2016.
  • Løste problemer med lagring av endringer til plasseringsnavnet.
  • Apple School Manager gir deg nå en liste over hvilke brukere som ble opprettet uten en tilknyttet e-postadresse.
  • I informasjonsfanen Plassering kan administratorer, områdeansvarlige, personledere og alle ledere i administrasjonen nå se en historikk over elevkontoer som har blitt inspisert.
  • Plasseringer kan nå slettes hvis ingen ansatte, elever og klasser er koblet til dem.
  • Oppsettassistenten (trinn 3) viser et forbedret estimat over hvor lang tid det tar å opprette administrerte Apple-ID-er.
  • Forbedret rapportering av SFTP-tilkoblingsfeil.
  • Alle mottakerne får påloggingsinformasjonen sin når du sender mange brukernavn og passord på e-post.

August 2016

• Støtte for Infinite Campus versjon 1629 eller nyere.
  • Administrerte Apple-ID-er kan nå genereres ved å laste opp CSV-filer via SFTP. Dette erstatter manuelle opplastinger i Apple School Manager-portalen.
  • Nye CSV-maler basert på vanlige eksportalternativer for SIS.
  • SFTP-tilkoblingsstatus vises i Apple School Manager.
  • Flere valg for å tilpasse formatet til administrerte Apple-ID-er ved å legge til skilletegn eller tekst mellom kjennetegn.
  • Støtte for organisasjoner med mer enn 50 000 administrerte Apple-ID-er.
  • Administratorer og ledere kan nå tilbakestille telefonnumrene for verifisering av brukerne de administrerer.
  • Merkene «Ny» og «Aktiv» i Apple School Manager gjør det lettere å identifisere brukere som ennå ikke har logget seg på kontoen sin.
  • Forbedringer i brukergrensesnittet til Roller viser kontorettigheter på en tydeligere måte.