Slik bruker du Hjem-knappen på iPhone 7 og iPhone 8

Finn ut mer om Hjem-knappen på iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8 og iPhone 8 Plus.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Hjem-knappen på iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8 og iPhone 8 Plus er ikke lik Hjem-knappen på andre iOS-enheter. I stedet for å flytte seg innover når du trykker på den, merker Hjem-knappen når du legger fingeren din på og trykker lett på den. Når du trykker på Hjem-knappen, kjenner du et lite klikk. Du kan velge mellom tre klikk som gir ulike nivåer av tilbakemelding ved klikking.

Velg et klikk-alternativ

For å endre klikk-feedbacken når du trykker på Hjem-knappen, går du til Innstillinger > Generelt > Hjem-knapp og velger 1, 2 eller 3. Klikk 1 fungerer som det letteste klikket og klikk 3 fungerer som det sterkeste klikket.

Du kjenner kanskje klikket bedre når du holder enheten, enn når den ligger på en overflate, som for eksempel et bord.

Hvis Hjem-knappen ikke reagerer

Hvis Hjem-knappen ikke reagerer når du trykker på den, følger du denne fremgangsmåten:

1. Sørg for at iPhone er slått på.
  2. Sørg for at hendene dine er rene og tørre.
  3. Fjern deksler eller beskyttelsesfilm som dekker Hjem-knappen.

iPhone-enheten din bruker kapasitiv sensor-teknologi både på Multi-Touch-skjermen og på Hjem-knappen. Du kan bruke Hjem-knappen med hansker som fungerer på skjermen.