Administrere Exchange-møteinvitasjoner på iPhone, iPad eller iPod touch

Les om hvordan du administrerer Microsoft Exchange-møteinvitasjoner med Kalender.

Du kan bruke Kalender til å invitere kolleger til møter, videresende møteinvitasjoner, foreslå nye møtetidspunkt med mer.

Sjekk kravene

Dette trenger du:

• En iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 10 eller nyere
  • En konto med Microsoft Exchange 2010 eller nyere

Invitere kolleger til et møte

1. Åpne Kalender, og trykk deretter på Legg til hendelse for å opprette en ny hendelse. For en eksisterende hendelse kan du trykke på hendelsen og deretter Rediger.
  2. Trykk på Inviterte.
  3. Trykk på «Legg til inviterte».
  4. Skriv inn e-postadressene til personene du vil invitere, og trykk deretter på Ferdig. Når du trykker på Ferdig, mottar alle inviterte en e-post der de kan godta, avslå eller godta invitasjonen med forbehold.

Videresende en invitasjon til et møte

Med noen Exchange-tjenere kan alle deltakere invitere andre deltakere.

1. Åpne Kalender, og trykk deretter på en hendelse.
  2. Trykk på Inviterte.
  3. Trykk på «Legg til inviterte».
  4. Skriv inn e-postadressene til de nye inviterte, og trykk deretter på Ferdig.
  5. Trykk på Ferdig i Inviterte-skjermen.
  6. Trykk på Send. Hvis møtet skal gjentas, kan du trykke på «Lagre bare for denne hendelsen» eller «Lagre for fremtidige hendelser».

Foreslå et nytt møtetidspunkt

Alle inviterte kan foreslå et nytt tidspunkt for et møte i Kalender.

1. Åpne Kalender, og trykk deretter på en hendelse.
  2. Trykk på Foreslå nytt tidspunkt.
  3. Velg et nytt tidspunkt fra listen med tilgjengelige alternativer.
  4. Trykk på Ferdig.

Kalender sender en varsling til organisatoren om det foreslåtte tidspunktet. Organisatoren kan enten godta eller ignorere det foreslåtte tidspunktet, eller sende et svar på e-post. Hvis organisatoren godtar det nye tidspunktet, flyttes møtetidspunktet.

Avlyse et møte

1. Åpne Kalender, og trykk deretter på en hendelse.
  2. Trykk på Slett hendelse.
  3. Trykk på Slett hendelse igjen for å bekrefte.

Kalender sender en varsling til alle inviterte deltakere om at møtet er avlyst.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.