Administrer Exchange-møteinvitasjoner på iPhone, iPad eller iPod touch

Les om hvordan du administrerer Microsoft Exchange-møteinvitasjoner med Kalender.

Du kan bruke Kalender til å invitere kolleger til møter, videresende møteinvitasjoner, foreslå nye møtetidspunkt med mer.

Sjekk kravene

Dette trenger du:

• En iPhone, iPad eller iPod touch med den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS
  • En konto med Microsoft Exchange 2010 eller nyere

Inviter kolleger til et møte

1. Åpne Kalender, og trykk på Legg til-knappen  for å opprette en ny hendelse. For en eksisterende hendelse kan du trykke på hendelsen og deretter Rediger.
  2. Trykk på Inviterte.
    Legg til ny hendelse-skjermen i kalenderen på iPhone med «Inviterte» valgt
  3. Skriv inn e-postadressene til de du vil invitere, og trykk på Ferdig. Når du trykker på Ferdig, mottar alle de inviterte en e-post der de kan godta, avslå eller godta invitasjonen med forbehold.

Videresend en invitasjon til et møte

Med noen Exchange-tjenere kan alle deltakere invitere andre deltakere.

1. Åpne Kalender, og trykk deretter på en hendelse.
  2. Trykk på Rediger.
  3. Trykk på Inviterte.
  4. Trykk på «Legg til inviterte».
  5. Skriv inn e-postadressene til de nye inviterte, og trykk på Ferdig. Hvis møtet skal gjentas, kan du trykke på «Lagre bare for denne hendelsen» eller «Lagre for fremtidige hendelser».
  6. Trykk på Ferdig på Rediger hendelse-skjermen.

Foreslå et nytt møtetidspunkt

Alle inviterte kan foreslå en ny tid* for et møte i Kalender.

1. Åpne Kalender, og trykk på en hendelse.
  2. Trykk på Foreslå nytt tidspunkt.
    Kalender-appen på iPhone som viser Foreslå nytt tidspunkt-knappen på en invitasjon til en hendelse.
  3. Velg et nytt tidspunkt fra listen med tilgjengelige alternativer.
  4. Trykk på Ferdig.

Kalender sender en varsling til organisatoren om det foreslåtte tidspunktet. Organisatoren kan godta det foreslåtte tidspunktet, ignorere det eller sende et svar på e-post. Hvis organisatoren godtar det nye tidspunktet, flyttes møtetidspunktet.

Avlys et møte

1. Åpne Kalender, og trykk på en hendelse.
  2. Trykk på Slett hendelse.
    Detaljer-skjermen i kalenderen på iPhone med «Slett hendelse» nederst
  3. Trykk på Slett hendelse igjen for å bekrefte.

Kalender sender en varsling til alle inviterte deltakere om at møtet er avlyst.

Les mer

Finn ut hvordan du bruker Kalender på iPhone, iPad og iPod touch.

* Denne funksjonen krever Office 365 eller Microsoft Exchange 2016 eller nyere.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.