Finne og organisere e-poster på iPhone, iPad eller iPod touch

Mail-appen gjør det enkelt å finne og holde oversikt over e-poster. Du kan organisere gruppe-e-poster i tråder, konfigurere filtre, søke i flere postkasser samtidig og mer.

Kom i gang

Organisere gruppe-e-poster

En e-posttråd kombinerer alle svarene fra flere mottakere i en gruppe-e-post.

Trykk på  for å se en forhåndsvisning av svarene til tråden i innboksen. Trykk på et svar for å åpne e-posttråden.

Du kan sortere svarene i tråden etter de nyeste og holde tråden med e-poster samlet, selv om de er i forskjellige postkasser. Bare gå til Innstillinger > Mail > Tråder. Deretter velger du hvordan du vil organisere trådene:

• Organiser etter tråd: Slå på for å se alle svarene til en e-post kombinert i én tråd. Slå av for å se svarene som individuelle e-poster.
  • Minimer leste meldinger: Slå på for å minimere e-poster du allerede har lest i en tråd.
  • Nyeste melding øverst: Slå på for å se det nyeste svaret til en e-post øverst i meldingstråden.
  • Komplette tråder: Slå på for å se alle samtalene i en tråd sammen, inkludert e-poster som er i forskjellige postkasser og sendte e-poster.

Få varsler om svar til en e-post eller tråd

Venter du på svar til en viktig e-post? Du kan motta en varsling når noen svarer på en e-post eller tråd. Her er noen måter du kan konfigurere en varsling for en e-post:

• Trykk på  når du leser en e-post, og trykk deretter på Varsle meg.
  • Trykk på  i emnefeltet når du skriver en e-post, og trykk deretter på Varsle meg.
  • Hvis du har en iPhone med 3D Touch*, trykker du hardt på en e-post i innboksen, og deretter drar du opp og trykker på Varsle meg.

Gå til Innstillinger > Varslinger > Mail for å endre innstillingene for Varsle meg.

*3D Touch er tilgjengelig på iPhone 6s og nyere (ekskludert iPhone SE).

Konfigurere filtre for å finne e-poster

Bruk filtre som hjelp til å finne e-poster du vil lese, og skjul resten. Du kan filtrere e-poster etter ulest, flagget, e-poster sendt til deg, meldinger fra VIP-er og mer. Slik gjør du det:

1. Åpne Mail og trykk på  i nedre venstre hjørne av innboksen.
  2. Trykk på Filtrert etter og velg deretter hva du vil se i innboksen. Hvis du har flere e-postkontoer konfigurert i Mail-appen, kan du filtrere resultater for å vise e-poster fra kontoene du velger.
  3. Trykk på Ferdig.

For å slå av filteret, trykker du på .

Søke etter en e-post

Bruk søk for å finne en e-post på en rask måte. Du kan bruke Foreslåtte søk for å snevre inn resultatene på en rask måte. Eller du kan søke etter tidsrom. Hvis du for eksempel skriver «februar» og deretter trykker på februar under Dato-kategorien, kan du se e-poster fra februar.

Slik søker du etter en e-post:

1. Åpne Mail og rull til toppen av innboksen for å finne søkefeltet.
  2. Trykk på søkefeltet og skriv hva du leter etter. For å søke i flere kontoer, trykker du på Alle postkasser.
  3. Hvis du ikke ser e-posten du leter etter i listen med forslag, trykker du på forstørrelsesglasset under søkefeltet.

Trykk på Avbryt for å gå tilbake til innboksen.