Søk etter og åpne e-poster på iPhone, iPad eller iPod touch

Med Mail-appen er det enkelt å finne og holde oversikt over e-postene dine. Du kan vise e-postgrupper i tråder, konfigurere filtre, søke i flere postkasser samtidig med mer.

Kom i gang

Vis gruppe-e-poster

En e-posttråd kombinerer alle svarene fra flere mottakere i en gruppe-e-post.

Trykk på  for å se en forhåndsvisning av svarene på tråden i innboksen. Trykk på et svar for å åpne e-posttråden.

Du kan sortere svarene i tråden etter tidspunkt og holde tråden med e-poster samlet, selv om e-postene er i forskjellige postkasser. Gå til Innstillinger > Mail og trykk på Tråder. Deretter velger du hvordan du vil organisere trådene:

• Organiser etter tråd: Se alle svarene på en e-post kombinert i én tråd. Slå av dette for å se svarene som separate e-poster.
  • Minimer leste meldinger: Minimerer e-postene i tråden som du allerede har lest.
  • Nyeste melding øverst: Se det nyeste svaret på en e-post øverst i meldingstråden.
  • Fullstendige tråder: Se alle samtalene dine samlet i én tråd, inkludert e-poster fra forskjellige postkasser og e-poster du har sendt.

Få varslinger og demp svar på en e-postmelding eller tråd

Venter du på svar på en viktig e-post? Du kan få en varsling når noen svarer på en e-post eller tråd. Her er noen måter du kan konfigurere en varsling for en e-post på:

• Når du har lest en e-post, kan du trykke på Svar-knappen  og deretter på Varsle meg-knappen bjellesymbol.
  • Hvis du har en iPhone med 3D Touch*, trykker og holder du på en e-post i innboksen, og deretter drar du opp og trykker på Varsle meg.

Hvis du vil endre varslingsinnstillingene for Mail, går du til Innstillinger > Varslinger > Mail. Sørg for at du har Tillat varslinger slått på under VIP- og trådvarslinger.

Hvis du vil dempe en e-posttråd, trykker du på Svar-knappen og deretter på Demp .

*3D Touch er tilgjengelig på iPhone 6s og nyere (unntatt iPhone SE).

Konfigurer filtre for å finne e-poster

Bruk filtre som hjelp til å finne e-poster du vil lese, og skjul resten. Du kan filtrere e-poster etter ulest, flagget, e-poster sendt til deg, meldinger fra VIP-er med mer. Slik gjør du det:

1. Åpne Mail.
  2. Gå til postkassen du vil filtrere, og trykk på filtersymbolet nederst til venstre i innboksen.
  3. Trykk på Filtrert etter: Uleste, og velg deretter hva du vil se i innboksen.
  4. Trykk på Ferdig.

Trykk på filtersymbolet for å slå av filteret.

Søk etter en e-post

Bruk søkefunksjonen for å finne en e-post raskt. Du kan bruke Foreslåtte søk for å snevre inn resultatene på en rask måte. Eller du kan søke etter tidsrom. Hvis du for eksempel skriver «februar» og deretter trykker på februar under Datoer-kategorien, kan du se e-poster fra februar.

Slik søker du etter en e-post:

1. Åpne Mail og rull til toppen av innboksen for å finne søkefeltet.
  2. Trykk på søkefeltet og skriv hva du leter etter. For å søke i flere kontoer trykker du på Alle postkasser.
  3. Hvis du ikke ser e-posten du leter etter, i listen med forslag, trykker du på forstørrelsesglasset under søkefeltet.

Trykk på Avbryt for å gå tilbake til innboksen.

Gjør mer med Mail