Hvis Bluetooth-musen ikke fungerer under installering av Windows

Bluetooth-mus, inkludert Magic Mouse og Magic Mouse 2, har begrenset funksjonalitet under installering av Windows på Mac. Finn ut hvordan du kan bruke musen mens Boot Camp installerer Windows.

Hvis du vil bruke en Bluetooth-mus når du installerer Windows på Mac, må du først kontrollere at musen er parkoblet i MacOS.

Musepekeren vises på skjermen når Boot Camp starter Windows-installeringen. Vent i ca. 10 sekunder, og venstreklikk med musen. Dette vekker musen, slik at du kan bruke den til å styre pekeren.

Det er bare venstreklikk og bevegelse som fungerer under installeringen. Når Boot Camp har installert Windows og nødvendig Apple Windows-støtteprogramvare, kan du bruke Bluetooth-musen med alle funksjoner, inkludert høyreklikking og rulling, hver gang du starter Windows.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.