Lad MacBook Pro med Thunderbolt 3

Det er best å lade MacBook Pro (2016 eller nyere) med strømadapteren som følger med maskinen.

Fordi MacBook Pro-modeller fra 2016 eller senere har flere Thunderbolt 3 (USB-C)-porter som kan brukes til lading, lurer du kanskje på om maskinen lades raskere hvis du kobler til flere strømadaptere.

Mac-maskinen bruker bare strøm fra én strømadapter, selv om flere enn én er tilkoblet. Derfor lades ikke datamaskinen raskere ved bruk av flere adaptere. Hvis du likevel kobler til mer enn én strømadapter, velger Mac-maskinen automatisk den strømkilden som er best egnet, og lader gjennom den.

Den beste metoden for å lade MacBook Pro med Thunderbolt 3 er å bruke bare strømadapteren som fulgte med datamaskinen. En strømadapter med lavere effekt, som den som følger med iPad, vil gjøre at ladingen går saktere.