Logg på hos TV-leverandøren din på iPhone, iPad eller iPod touch

Logg deg på hos TV-leverandøren din på iPhone, iPad eller iPod touch og få øyeblikkelig tilgang til støttede videoapper som det betalte TV-abonnementet ditt inkluderer.

Tilgjengeligheten til å logge på hos TV-leverandøren din kan variere etter land eller region.

Logg på hos TV-leverandøren din

Du kan logge deg på hos TV-leverandøren din under Innstillinger eller første gang du bruker en støttet app. Når du har logget på, logges du automatisk på i alle andre støttede apper, slik at du ikke trenger å legge inn informasjonen din igjen. Hvis TV-leverandøren har sin egen app, kan kanskje enheten laste den ned automatisk etter at du logger på.

Logg på fra en iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan bare logge deg på hos én TV-leverandør av gangen. Slik gjør du det:

1. Sørg for at du har den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS.
  2. Gå til Innstillinger-appen, og trykk deretter på TV-leverandør.
  3. Velg TV-leverandøren din* i listen.
    Slik logger du på hos TV-leverandøren din på iPhone, iPad eller iPod touch
  4. Angi kontoinformasjonen til TV-leverandøren. Hvis du ikke er sikker, kontakter du TV-leverandøren.
  5. Når du har angitt kontoinformasjonen til TV-leverandøren, trykker du på Logg på.

*Hvis TV-leverandøren din støtter pålogging hos TV-leverandøren, blir du bedt om å oppgi brukernavn og passord for TV-leverandøren. Hvis TV-leverandøren ikke støtter pålogging hos TV-leverandøren, lagres TV-leverandøren slik at du ikke trenger å velge den igjen, men du må fortsatt logge på hver enkelt app med kontoinformasjonen til TV-leverandøren.

Endre eller logg av TV-leverandøren

Hvis du endrer TV-leverandør, kan du fjerne kontoinformasjonen for den nåværende TV-leverandøren eller konfigurere en annen:

1. På iPhone, iPad eller iPod touch åpner du Innstillinger-appen.
  2. Trykk på TV-leverandør.
  3. Trykk på Fjern TV-leverandøren eller Logg av.
  4. I popup-vinduet som vises, trykker du igjen for å bekrefte.
  5. Velg den nye TV-leverandøren din fra listen, og følg deretter fremgangsmåten for å logge på.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.