Logg på hos TV-leverandøren din på iPhone, iPad eller iPod touch

Logg på hos TV-leverandøren din på iPhone, iPad eller iPod touch, og få umiddelbar tilgang til støttede videoapper som er inkludert i det betalte TV-abonnementet ditt.

Muligheter for å logge på hos TV-leverandører kan variere etter land eller region.

Logg på med TV-leverandøren din Logg av TV-leverandøren din

Logg på hos TV-leverandøren din

Du kan logge på hos TV-leverandøren din under Innstillinger eller første gang du bruker en støttet app. Når du har logget på, blir du automatisk logget på i alle andre støttede apper, slik at du ikke trenger å legge inn informasjonen din igjen. Hvis TV-leverandøren har sin egen app, kan det hende at enheten laster den ned automatisk når du har logget på.

Logg på fra en iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan bare logge på hos én TV-leverandør av gangen. Slik gjør du det:

1. Sørg for at du har den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS.

2. Gå til Innstillinger-appen, og trykk på TV-leverandør.

3. Velg TV-leverandøren din* på listen. Du kan også bla nedover for å velge en TV-leverandør fra et annet land eller en annen region.

ios15-iphone12-pro-settings-tv-provider-search
  4. Angi kontoinformasjonen din for TV-leverandøren. Hvis du ikke er sikker, kontakter du TV-leverandøren.

5. Når du har angitt kontoinformasjonen din for TV-leverandøren, trykker du på Logg på.

*Hvis pålogging via TV-leverandøren støttes, blir du bedt om å oppgi brukernavnet og passordet ditt for TV-leverandøren. Hvis pålogging via TV-leverandøren ikke støttes, lagres TV-leverandøren, slik at du ikke trenger å velge den igjen, men du må fortsatt logge på hver enkelt app med kontoinformasjonen din for TV-leverandøren.

Endre eller logg av fra TV-leverandøren

Hvis du bytter TV-leverandør, kan du fjerne kontoinformasjonen din for den nåværende TV-leverandøren eller konfigurere en annen:

1. Åpne Innstillinger-appen på iPhone, iPad eller iPod touch.

2. Trykk på TV-leverandør.

3. Trykk på Fjern TV-leverandør eller Logg av.

4. I popup-vinduet som vises, trykker du igjen for å bekrefte.

5. Velg den nye TV-leverandøren din på listen, og følg fremgangsmåten for pålogging.

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.