Bruk engangspålogging med iOS-enheten eller Apple TV

Logg deg på hos TV-leverandøren på iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV. Da får du umiddelbar tilgang til de støttede videoappene som følger med betal-TV-abonnementet ditt.

Tilgjengeligheten til engangspålogging kan variere etter land eller region.

Logg deg på engangspålogging

Du kan logge på engangspålogging under Innstillinger eller første gangen du bruker en støttet app. Når du har logget på, logges du automatisk på i alle andre støttede apper, slik at du ikke trenger å legge inn informasjonen din igjen. Hvis TV-leverandøren har sin egen app, kan kanskje enheten laste den ned automatisk etter at du logger på.

Logg på fra Apple TV

Du kan bare logge deg på hos én TV-leverandør av gangen. Slik gjør du det:

1. Sørg for at du har den nyeste versjonen av tvOS.
  2. Gå til Innstillinger > Brukere og kontoer > TV-leverandør, og velg deretter Logg på.
  3. Søk etter TV-leverandøren din*, og velg den.
  4. Velg e-postadressen du bruker for kontoen til TV-leverandøren din. Hvis den ikke er oppført, velger du Skriv inn ny og legger inn kontoinformasjonen din. Hvis du ikke vet e-postadressen eller passordet til kontoen, kan du kontakte TV-leverandøren.
  5. Angi passordet ditt, og velg deretter Logg på.

*Hvis TV-leverandøren støtter engangspålogging, blir du bedt om å angi brukernavnet og passordet for TV-leverandøren. Hvis TV-leverandøren ikke støtter engangspålogging, lagres TV-leverandøren slik at du ikke trenger å velge den igjen, men du må fortsatt logge på hver enkelt app med kontoinformasjonen til TV-leverandøren.

Logg på fra en iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan bare logge deg på hos én TV-leverandør av gangen. Slik gjør du det:

1. Sørg for at du har den nyeste versjonen av iOS.
  2. Gå til Innstillinger > TV-leverandør.
  3. Søk etter TV-leverandøren din*, og velg den.
  4. Angi kontoinformasjonen til TV-leverandøren. Hvis du ikke er sikker, trykker du på Glemt ID | Glemt passord.
  5. Når du har angitt kontoinformasjonen til TV-leverandøren, trykker du på Logg på.

*Hvis TV-leverandøren støtter engangspålogging, blir du bedt om å angi brukernavnet og passordet for TV-leverandøren. Hvis TV-leverandøren ikke støtter engangspålogging, lagres TV-leverandøren slik at du ikke trenger å velge den igjen, men du må fortsatt logge på hver enkelt app med kontoinformasjonen til TV-leverandøren.

Endre eller logg av TV-leverandøren

Hvis du endrer TV-leverandør, kan du fjerne kontoinformasjonen for den nåværende engangspåloggingen eller konfigurere en annen. Slik gjør du det:

1. Gå til Innstillinger > Brukere og kontoer > TV-leverandør på Apple TV. Gå til Innstillinger > TV-leverandør på iOS.
  2. Klikk eller trykk på den nåværende TV-leverandøren.
  3. Klikk eller trykk på Fjern TV-leverandør.
  4. Søk etter den nye TV-leverandøren, og følg deretter fremgangsmåten for å logge på.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.