Konfigurere nødinformasjon i Helse-appen på iPhone

Bruke nødinformasjon for å lagre den viktige helseinformasjonen din. Nødinformasjon hjelper ambulansepersonell få tilgang til din kritisk viktige medisinske informasjon fra den låste skjermen, uten å behøve koden din.

Nødinformasjonen din har medisinsk informasjon som kan være viktig i nødtilfeller, slik som allergier og medisinske tilstander, samt informasjon om nødkontakter. Du kan opprette nødinformasjon i Helse-appen, som vil være tilgjengelig uten å låse opp iPhone.

Konfigurere nødinformasjon

For å gjøre den viktige helseinformasjonen din tilgjengelig ved nødsituasjoner kan du konfigurere nødinformasjon i Helse-appen på iPhone.

Opprette nødinformasjon:

1. Åpne Helse og trykk på Nødinformasjon > Rediger.
  2. Legg inn nødkontakter og helseinformasjon som fødselsdato, høyde og blodtype.
  3. Slå på Vis på låst skjerm for å gjøre nødinformasjonen tilgjengelig på låst skjerm. I en nødssituasjon kan dette gi personer som vil hjelpe, viktig informasjon, for eksempel de nødkontaktene du har oppgitt.
  4. Når du er ferdig, trykker du på Ferdig.

Gjør et nødanrop og få tilgang til nødinformasjon

Hvis en iPhone har Nødinformasjon, kan du se medisinsk nødinformasjonen på enheten eller gjøre et nødanrop. Åpne Helse-appen og trykk på Nødinfo for å vise nødinformasjonen. Hvis iPhone er låst, følger du denne framgangsmåten:

1. Trykk på Hjem-knappen.
  2. Trykk på Nødssituasjon.
  3. På skjermen for nødanrop kan du gjøre et anrop eller trykke på Nødinfo for å se nødinformasjonen som er lagret på enheten.

Registrere deg som organdonor

I USA kan du registrere deg som organdonor i Helse-appen, under Nødinformasjon. Følg denne framgangsmåten:

1. Åpne Helse og trykk på Nødinformasjon.
  2. Trykk på Registrer deg hos Donate Life under Organdonor.
  3. Fyll ut registreringsskjemaet og trykk på Fortsett nederst på skjermen.
  4. Bekreft at du har registrert deg og trykk på Fullfør registrering hos Donate Life (Complete Registration with Donate Life).

Du kan når som helst redigere informasjonen din hos Donate Life. Bare åpne Helse-appen, trykk på Nødinformasjon og Rediger under Organdonorregister. For å trekke tilbake registreringen din ruller du til bunnen av Rediger-skjermbildet og trykker på Fjern meg.

Gå til Donate Life Americas nettsted for informasjon om deres personvernpolicy.

Les mer

Konfigurere og bruke Helse-appen på iPhone, iPad eller iPod touch, for å spore daglig helse og treningsaktiviteter.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.