Konfigurere nødinformasjon i Helse-appen på iPhone

Nødinformasjon hjelper ambulansepersonell med å få tilgang til din kritisk viktige medisinske informasjon fra den låste skjermen, uten å behøve koden din. De kan se informasjon som allergier og medisinske tilstander, samt informasjon om nødkontakter.

Slik konfigurerer du nødinformasjonen din

1. Åpne Helse-appen og trykk på Oppsummering-fanen.
  2. Trykk på profilbildet ditt  øverst til høyre.
  3. Trykk på Nødinfo under Medisinsk informasjon.
  4. Trykk på Rediger øverst til høyre.
  5. For å gjøre nødinformasjonen tilgjengelig på låst skjerm på iPhone slår du på Vis på låst skjerm. I en nødssituasjon gis denne informasjonen til personer som vil hjelpe.
  6. Legg inn helseinformasjon som fødselsdato, allergier og blodtype.
  7. Trykk på Ferdig.

Slik redigerer du nødkontakter

1. Åpne Helse-appen og trykk på Oppsummering-fanen.
  2. Trykk på profilbildet ditt  øverst til høyre.
  3. Trykk på Nødinfo under Medisinsk informasjon.
  4. Trykk på Rediger, og bla deretter til Nødkontakter.
  5. Trykk på Pluss-knappen  ved siden av «Legg til nødkontakt». Trykk på en kontakt, og legg deretter til informasjon om hva slags forhold du har til denne personen.
  6. Trykk på Slett-knappen  ved siden av kontakten og på Slett for å fjerne en nødkontakt.
  7. Trykk på Ferdig.

Slik registrerer du deg som organdonor

I USA kan du registrere deg som organdonor.

1. Åpne Helse-appen og trykk på Oppsummering-fanen.
  2. Trykk på profilbildet ditt  øverst til høyre.
  3. Trykk på Organdonasjon under Medisinsk informasjon.
  4. Trykk på Registrer deg hos Donate Life.
  5. Fyll ut registreringsskjemaet, og trykk deretter på Fortsett.
  6. Bekreft at du har registrert deg og trykk på Fullfør registrering hos Donate Life (Complete Registration with Donate Life).
  7. Trykk på Ferdig.

Du kan når som helst redigere informasjonen din hos Donate Life.

1. Åpne Helse-appen og trykk på Oppsummering-fanen.
  2. Trykk på profilbildet ditt  øverst til høyre.
  3. Trykk på Organdonasjon under Medisinsk informasjon.
  4. Trykk på Rediger donorregistrering.
  5. Oppdater informasjonen. For å fjerne registreringen trykker du på Fjern meg.
  6. Trykk på Oppdater.

Gå til Donate Life Americas nettsted for informasjon om deres personvernpolicy.

Utforsk flere Helse-funksjoner

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.