Administrere personlig tilpassede anbefalinger

Apple bruker informasjon om nedlastingene og kjøpene dine til å lage personlig tilpassede anbefalinger i iTunes Store, App Store eller iBooks Store. Du kan slå av Personlig tilpassede anbefalinger i Innstillinger på iPhone, iPad eller iPod touch.

Apple gir deg personlig tilpassede anbefalinger i iTunes Store, App Store og iBooks Store, slik at du kan finne nytt innhold. Vi bruker informasjon om nedlastingene og kjøpene dine, samt nettbruken av iTunes, App Store og iBooks for å lage disse anbefalingene.

Hvis du ikke vil ha Personlig tilpassede anbefalinger, kan du slå dem av på iPhone, iPad eller iPod touch:

1. På iOS-enheten din går du til Innstillinger > [navnet ditt] > iTunes og App Store.

2. Trykk på Apple-ID-en din. Hvis du ikke har logget på allerede, trykker du på Logg på og skriver inn Apple-ID-en og passordet du bruker for kjøp i iTunes Store.

3. Trykk på Vis Apple-ID. Du må kanskje autentisere Apple-ID-en din.

ios11-iphone7-settings-apple-id-itunes-app-store-view-apple-id
  4. Trykk på Personlig tilpassede anbefalinger for å slå dem av.

ios11-iphone7-settings-itunes-app-store-view-apple-id-personalized-recommendations-off

Butikktilgjengelighet og -funksjonalitet kan variere etter land eller region. Finn ut mer om hva som er tilgjengelig i ditt land.