Endre innstillingene til AirPods og AirPods Pro

Finn ut hvordan du endrer navnet på AirPods, samt hva som skjer når du dobbelttrykker på AirPods (1. og 2. generasjon) eller når du trykker og holder på AirPods Pro (1. og 2. generasjon).

Angi et navn for AirPods

1. Åpne ladeetuiet.

2. Med AirPods i ørene og koblet til iPhone eller iPad går du til Innstillinger > Bluetooth. Eventuelt kan du gå til Innstillinger > [dine AirPods].

3. Trykk på Mer info-knappenBildet har ingen alternativ tekst ved siden av AirPods.

4. Trykk på det gjeldende navnet.

5. Skriv inn et nytt navn for AirPods.

6. Trykk på Ferdig.

Endre trykk-og-hold-inne-handlingen på AirPods Pro

AirPods Pro har tre moduser for støykontroll: Aktiv støyreduksjon, Lydfremhevingsmodus og Av. AirPods Pro (2. generasjon) har også Lydtilpassing som kontrollerer støy basert på miljøet ditt. Du kan bytte mellom modusene for støykontroll i Kontrollsenter eller Innstillinger.

Når du trykker på og holder inne trykksensoren på skaftet til den venstre eller høyre AirPoden, bytter AirPods Pro som standard mellom Aktiv støyreduksjon og Lydfremhevingsmodus. Du kan endre hvilke moduser for støykontroll som brukes av trykk-og-hold-handlingen:

1. Med AirPods i ørene og koblet til iPhone eller iPad går du til Innstillinger > Bluetooth. Eventuelt kan du gå til Innstillinger > [dine AirPods].

2. Trykk på Mer info-knappenNo alt supplied for Image ved siden av AirPods i listen over enheter.

3. Under Trykk og hold på AirPods trykker du på Venstre eller Høyre. Sørg så for at Støykontroll er valgt.

AirPods-innstillinger på iPhone
  4. Velg de to eller tre modusene for støykontroll som du vil bruke med trykk-og-hold-handlingen. Hvis begge AirPods er stilt inn på å bytte mellom moduser for støykontroll, blir endringer i innstillingene for trykk-og-hold-handlingen på én AirPod tatt i bruk på begge.

Du kan også angi at trykk-og-hold-handlingen skal bruke Siri. På innstillingsskjermen for AirPods Pro trykker du på Venstre eller Høyre, og deretter velger du Siri. Du kan ha den ene AirPoden stilt inn på Siri og den andre på å bytte modus for støykontroll.

Endre handlingen for dobbelttrykk på AirPods (1. og 2. generasjon)

Du kan velge hva som skal skje når du dobbelttrykker på en av AirPods (1. og 2. generasjon):

1. Åpne ladeetuiet.

2. Med AirPods i ørene og koblet til iPhone eller iPad går du til Innstillinger > Bluetooth. Eventuelt kan du gå til Innstillinger > [dine AirPods].

3. Trykk på Mer info-knappenBildet har ingen alternativ tekst ved siden av AirPods.

4. Velg venstre eller høyre AirPod for å velge hvilken AirPod du vil dobbelttrykke på for Siri, for å spille av eller sette lydinnhold på pause eller for å hoppe mellom spor.

Slå «Registrer øre automatisk» av eller på

Som standard registrerer AirPods når de settes inn i øret, og deretter mottar de lyd fra enheten din. AirPods setter avspillingen på pause når du tar ut én AirPod, og fortsetter når du setter den inn igjen. Når du tar ut begge, stopper avspillingen og fortsetter ikke. Når «Registrer øre automatisk» er på og du ikke bruker AirPods, spilles lyd av via enhetens høyttalere.

Når du slår av «Registrer øre automatisk», deaktiveres disse funksjonene, og all lyd spilles av via AirPods, uansett om du har dem i ørene eller ikke.

Angi Mikrofon til høyre, venstre eller automatisk

Hver AirPod har en mikrofon, slik at du kan ringe og bruke Siri. Som standard er innstillingen for Mikrofon satt til Automatisk, slik at begge AirPods kan brukes som mikrofon. Hvis du bruker én AirPod, brukes denne som mikrofon.

Du kan også angi at innstillingen for Mikrofon skal være Alltid venstre eller Alltid høyre. Du kan også sette mikrofonen til Alltid venstre eller Alltid høyre for alltid å la enten høyre eller venstre AirPod bruke mikrofonen selv om du fjerner den fra øret eller legger den i etuiet.