Finn ut mer om AirPods og ladeetuiet

Finn ut hvordan du endrer navnet på AirPods, angir hva som skjer når du dobbelttrykker på en AirPod, hvordan du rengjør AirPods og ladeetuiet med mer.

Konfigurer innstillingene på AirPods

Åpne AirPod-etuiet, og gå til Innstillinger > Bluetooth på iOS-enheten din. Trykk på ved siden av AirPods i listen over enheter. Her er det du kan gjøre:

Gi navn til AirPods

Trykk på det gjeldende navnet. Deretter skriver du inn et nytt navn for AirPods og trykker på Ferdig.

Angi hva som skjer når du dobbelttrykker

Velg høyre eller venstre AirPod på Bluetooth-skjermen, og angi deretter hva som skjer når du dobbelttrykker på den:

• Bruk Siri for å styre lydinnholdet ditt, endre volumet eller gjøre alt det andre Siri kan gjøre
  • Spill av, sett på pause eller stopp lydinnholdet
  • Hopp til neste sang
  • Gå tilbake til forrige sang

Slå av Registrer øre automatisk

Som standard registrerer AirPods når de settes inn i øret og mottar deretter lyd fra enheten din. AirPods setter avspillingen på pause når du tar ut en AirPod, eller stopper avspillingen når du tar ut begge – og gjenopptar den ikke. Når Registrer øre automatisk er på og du ikke bruker AirPods, spilles lyd av via enhetens høyttalere.

Når du slår av Registrer øre automatisk, slås disse tjenestene av, og all lyd spilles av til AirPods uansett om du har de i ørene eller ikke.

Angi mikrofonen til høyre, venstre eller automatisk

Det er en mikrofon i hver AirPod, slik at du kan bruke Siri og taleanrop. Som standard er mikrofonen angitt til automatisk, slik at begge AirPod-enhetene kan brukes som mikrofon. Hvis du bruker én AirPod, brukes denne som mikrofon.

Du kan også angi at mikrofonen alltid skal være til høyre eller venstre. Dette angir at mikrofonen i høyre eller venstre AirPod brukes. Den aktuelle AirPod-en brukes som mikrofon selv om du tar den ut av øret eller legger den i etuiet.

Finn serienummeret

Serienummeret for etuiet står på innsiden av lokket.

Hvis AirPods er koblet til iOS-enheten din, kan du også finne serienummeret ved å gå til Innstillinger > Generelt> Om > AirPods.

Hvis du ikke har ladeetuiet, men har originalemballasjen, finner du serienummeret ved strekkoden. Du kan også finne serienummeret på produktets originale kvittering eller faktura.