Koble Apple-abonnementer fra mobiloperatøren eller andre leverandører til Apple-ID-en din

Hvis abonnementet ditt hos en mobiloperatør eller en annen leverandør inkluderer et abonnement på en Apple-tjeneste, må du koble abonnementet til Apple-ID-en din for å få tilgang til tjenesten.

Slik kobler du et Apple-abonnement til Apple-ID-en din

1. Operatøren eller andre leverandører kan sende deg en tekstmelding, en e-post eller en annen kobling som du skal bruke for å koble til abonnementet. Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke mottar noen kobling fra mobiloperatøren din.

2. Åpne koblingen.

3. Følg trinnene på skjermen for å logge på med Apple-ID-en din og koble til abonnementet. Hvis du ser en melding om at abonnementet allerede brukes med en annen Apple-ID, tar du kontakt med Apple-kundestøtte for å fjerne sammenkoblingen med Apple-ID-en din.

• Hvis du har en Dual SIM-telefon, kan du koble Apple-abonnementet til standardlinjen.

Hvis du ikke mottar noen kobling fra mobiloperatøren eller leverandøren

Hver mobiloperatør eller leverandør kan ha sin egen måte å hjelpe deg med å koble abonnementet til Apple-ID-en din på. Prøv å åpne appen som abonnementet gjelder for. Hvis du ikke er sikker på hvordan du kobler til abonnementet, kontakter du mobiloperatøren eller leverandøren for å få kundestøtte.

Hvis abonnementet er fra en mobiloperatør

1. Åpne Innstillinger-appen på iPhone eller iPad.

2. Trykk på navnet ditt.

3. Trykk på Abonnementer.

4. Rull til du ser operatørens navn. Deretter trykker du på det.

5. Hvis du fortsatt ikke ser en knapp eller kobling for å koble til abonnementet ditt, må du ta kontakt med mobiloperatøren.

Hvis du allerede har et abonnement fra Apple

Hvis du abonnerer på Apple Music, Apple One eller et annet Apple-abonnement både via Apple og via mobiloperatøren din eller en annen leverandør, må du si opp et av abonnementene. Du kan si opp abonnementet ditt fra Apple. Eller du kan si opp abonnementet hos mobiloperatøren eller leverandøren.

Abonnementer på Apple-tjenester tilbys gjennom enkelte mobiloperatører og andre leverandører og er bare tilgjengelige i visse land og regioner. Kontakt mobiloperatøren eller leverandøren for mer informasjon.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.