Om pakker fra mobiloperatører som inkluderer Apple Music

Du kan få Apple Music som en del av mobilabonnementet fra enkelte mobiloperatører.

Kontakt mobiloperatøren direkte for å se om de tilbyr pakker med Apple Music. Før du kan bruke alle funksjonene i Apple Music, må du koble sammen Apple-ID-en din og mobilnummeret.

Apple Music-funksjoner kan variere etter land eller region.

Gjeldende tilgjengelighet

Det er for tiden bare enkelte land og regioner som støtter pakker, og bare gjennom enkelte operatører. Tabellen nedenfor viser operatører som for tiden støtter pakker.

Land eller region

Operatør

Operatørstøtte

Australia

Telstra

https://crowdsupport.telstra.com.au

Tyskland

DT

https://www.telekom.de/kontakt

Israel

Partner

http://www.partner.co.il/applemusichelp

Italia

Tre
Wind

http://www.tre.it/apple-music
http://www.wind.it/apple-music

Mexico

América Móvil

http://www.telcel.com/applemusic

Portugal

Vodafone

https://ajuda.vodafone.pt/

Russland

MTS

http://www.mts.ru/applemusic

Singapore

Singtel

http://www.singtel.com/applemusic

Sør-Korea

LG U+

http://www.uplus.co.kr

Thailand

TrueMove H

http://applemusic.truemoveh.com

De forente arabiske emirater

Etisalat

http://www.etisalat.ae/applemusic

Storbritannia

EE

http://ee.co.uk/applemusichelp

USA

Verizon

https://www.verizonwireless.com/solutions-and-services/apple-music/

Denne tabellen kan bli endret.

Slik kobler du Apple-ID-en din til et mobilnummer

1. Åpne Musikk-appen, og trykk deretter på For deg.
  2. Når du blir bedt om å bekrefte Apple-ID-en din, trykker du på Fortsett for å logge på når Apple-ID-en vises på skjermen. Hvis du vil koble til en annen Apple-ID, trykker du på «Vil du bruke en annen Apple-ID?» og logger på.

Du kan også gå til https://applemusic.com/carrier på mobilenheten for å verifisere abonnementet og koble til Apple-ID-en din.

På Android-enheter ser du en melding der du blir bedt om å tillate at Apple Music foretar og administrerer telefonsamtaler. Når du trykker på Tillat, gir du Apple mulighet til å bekrefte mobiltelefonnummeret ditt og gi deg tilgang til Apple Music. Apple Music kommer ikke til å faktisk foreta eller administrere noen av telefonsamtalene dine.

Få hjelp

• Hvis du har abonnert på Apple Music gjennom både mobiloperatøren og Apple, kan du si opp ett av abonnementene. Du kan si opp abonnementet gjennom Apple på iPhone eller på en Android-telefon. Hvis du vil si opp pakkeabonnementet med Apple Music, må du kontakte mobiloperatøren.
  • Hvis du ikke kan verifisere abonnementet, må du sørge for at du er koblet til Internett. Hvis du bruker mobildata på iOS-enheten, må du sørge for at Mobildata er aktivert i Innstillinger > Mobilnett. Du ser kanskje også en melding der du blir bedt om å verifisere abonnementet, hvis du har abonnement både gjennom Apple og gjennom mobiloperatøren.
  • Hvis du ser en melding om at mobilnummeret ikke kan verifiseres, kan du følge disse trinnene:
    • Gå til Innstillinger > Telefon > Mitt nummer på iOS-enheten. Hvis mobilnummeret ikke er riktig, må du skrive inn det riktige nummeret og deretter trykke på Lagre.
    • På Android-enheten: Sørg for at du har den nyeste versjonen av Apple Music-appen. Deretter lukker du appen og går til Innstillinger > Apper > Apple Music > Tillatelser, og slår av telefontillatelsen. Åpne Apple Music på nytt, og når du blir spurt om SIM-tillatelser, tillater du det. Avslå den andre meldingen om telefontillatelser, og skriv inn det riktige mobilnummeret manuelt.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.