Scribble på Apple Watch

Du kan bruke Scribble til å skrive med fingeren i stedet for å bruke et tastatur.

Bruk Scribble

Med Scribble kan du skrive på klokkeskjermen. Etter hvert som du skriver ferdig ord eller bokstaver, gjør klokken skriften om til tekst.

Du kan bruke Scribble hver gang du trenger å skrive inn tekst på Apple Watch, for eksempel når du svarer på en e-post. Bare trykk på Scribble og skriv et ord i tekstruten. Eller skriv inn enkeltbokstaver, -tall eller -tegn. Du kan også slå på Digital Crown for å velge foreslått tekst.

Skribler hallo

Hvilke språk kan jeg skrible på?

Du kan bruke Scribble på disse språkene:

• Engelsk (Australia, Canada, Storbritannia og USA)

• Fransk (Frankrike og Canada)

• Tysk*

• Italiensk

• Spansk

• Forenklet kinesisk

• Tradisjonell kinesisk

* Dette språket krever watchOS 4.

Hvordan endrer jeg språket?

Du kan skrible på alle de ovennevnte språkene. Slik endrer du språket:

1. Når du ser Scribble-knappen, trykker du hardt på skjermen.

Apple Watch-skjerm som viser svaralternativene
  2. Trykk på Jordklodesymbolet.

3. Velg språket ditt fra listen.

Hvis du ikke ser et språk, legger du til tastaturet for det språket på iPhone. Gå til Innstillinger > Generelt > Tastatur > Tastaturer > Legg til nytt tastatur.