Bruk iMessage-apper på iPhone, iPad og iPod touch

Med iMessage-apper kan du samarbeide med andre i en samtale, dekorere meldinger med klistremerker, dele en sang med mer – uten å forlate Meldinger.

iMessage-apper

Kom i gang

appskuff

Finn iMessage-apper i appskuffen

Med appskuffen får du rask tilgang til apper som du kan bruke med Meldinger.

Slik ser du appskuffen:

1. Åpne Meldinger.
  2. Trykk på skriv melding for å starte en ny melding. Eller gå til en eksisterende samtale.
  3. Dra mot venstre eller høyre over appskuffen for å finne appen du vil bruke.

Her er noen apper som legges automatisk i appskuffen:

Butikk: Last ned iMessage-apper for å bruke dem med Meldinger.

Bilder: Legg raskt til bilder i meldingene dine, direkte fra appen.

Musikk: Del nylig spilte sanger fra Apple Music.

Digital Touch: Bruk Digital Touch til å sende tegninger, trykk, kyss, hjerteslag og mer.

#images*: Finn hundrevis av populære GIF-animasjoner som du kan legge til i meldingene.

Apple Pay: Overfør og motta penger med Apple Pay.*

*#images og Apple Pay er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner. Hvis du oppdager et problem eller lurer på noe om innholdet i #images, kan du rapportere innholdet eller fjerne #images-appen.

last ned iMessage-apper

Last ned iMessage-apper

I App Store for iMessage kan du finne og laste ned apper du kan bruke med iMessage. Slik gjør du det:

1. Trykk på app store-symbolet for å gå til App Store for iMessage.
  2. Trykk på hent-symbolet eller på prissymbolet ved siden av appen og trykk på Installer. Du må kanskje skrive inn Apple-ID-passordet ditt for å fullføre kjøpet.
  3. Trykk på  for å gå tilbake til meldingen din.

Når appen er lastet ned, finner du den i appskuffen.

Noen apper lar deg foreta ytterligere kjøp i appen. Hvis du konfigurerer Familiedeling, kan du  bruke Spør om kjøp til å kontrollere nedlasting av apper og kjøp i apper. Finn ut mer om kjøp i app.

administrer iMessage-apper

Administrer iMessage-apper

Legg til apper i Favoritter, slik at du kan åpne dem raskt fra appskuffen. Du kan også bytte rekkefølge på appene i appskuffen, fjerne de du ikke vil ha og mer. Slik gjør du det:

1. Dra mot venstre i appskuffen og trykk på mer-symbolet.
  2. Trykk på Rediger øverst til høyre for å gjøre følgende:
    • Trykk på plussymbolet for å legge til en app i Favoritter.
    • Trykk på slett-symbolet og deretter på Fjern fra favoritter for å fjerne en app fra Favoritter.
    • Sorter appene i appskuffen ved å trykke og holde inne symbolet med tre linjer og flytte appene i den rekkefølgen du vil ha dem.
    • Slå av en app for å skjule den.
  3. Trykk på Ferdig.

slett iMessage-apper

Slette iMessage-apper

1. Åpne Meldinger.
  2. Trykk på skriv melding for å starte en ny melding. Eller gå til en eksisterende samtale.
  3. Dra mot venstre over appskuffen og trykk på mer-symbolet.
  4. Dra mot venstre i appen og trykk på Slett.

Gjør mer med iMessage

Bruk Animoji for å opprette og dele animerte karakterer som bruker stemmen din og speiler ansiktsuttrykkene dine. Og med iOS 12 kan du bruke Memoji som passer personligheten din og humøret ditt.

Bruk App Store på iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV eller datamaskinen for å laste ned apper.