Bruk iMessage-apper på iPhone, iPad og iPod touch

Med iMessage-apper kan du samarbeide med andre i en samtale, dekorere meldinger med klistremerker, dele en sang med mer – uten å forlate Meldinger.

Kom i gang

Finn iMessage-apper i appskuffen

Med appskuffen får du rask tilgang til apper som du kan bruke med Meldinger.

Slik ser du appskuffen:

1. Åpne Meldinger-appen.
  2. Trykk på  og oppgi en kontakt, eller trykk på en eksisterende samtale.
  3. Trykk på  og dra mot venstre eller høyre over appskuffen for å finne appen du vil bruke.

Her er noen apper som legges automatisk i appskuffen:

Butikk: Last ned iMessage-apper for å bruke dem med Meldinger.

Sist brukte: Vis nylig brukte apper for å bruke dem med Meldinger, som klistremerker, bilder og annet.

Musikk: Del nylig spilte sanger fra Apple Music.

Digital Touch: Bruk Digital Touch til å sende tegninger, trykk, kyss, hjerteslag og mer.

#images*: Finn hundrevis av populære GIF-animasjoner som du kan legge til i meldingene.

Apple Pay: Overfør og motta penger med Apple Pay.*

*#images og Apple Pay er ikke tilgjengelig i alle land. Hvis du oppdager et problem eller lurer på noe om innholdet i #images, kan du rapportere innholdet eller fjerne #images-appen.

Bruk en app med iMessage

1. Åpne Meldinger og trykk på . Oppgi en kontakt, eller trykk på en eksisterende samtale.
  2. Trykk på  for å åpne appskuffen.
  3. Dra mot venstre eller høyre over appskuffen for å finne appen du vil bruke. Trykk så på appen for å åpne den.
    • Legg til et klistremerke ved å trykke og holde på klistremerket og så dra det til meldingsboksen. Klistremerket sendes straks du legger det til i meldingen. Du kan også knipe eller zoome for å endre størrelsen på klistremerker før du sender dem.
    • Hvis du vil bruke en app i meldingen, åpner du den eller trykker på innholdet som du vil legge til i meldingen.
  4.  Trykk på  for å sende.

Har du fått en melding med en iMessage-app som du ikke har? Bare trykk på det blå navnet under appen for å laste den ned.

Last ned iMessage-apper

I App Store for iMessage kan du finne og laste ned apper du kan bruke med iMessage. Slik gjør du det:

1. Åpne appskuffen og trykk på  for å gå til App Store for iMessage.
  2. Trykk på  ved siden av appen, og deretter på Installer.
  3. Skriv inn Apple-ID-passordet ditt.
  4. Trykk på  for å gå tilbake til meldingen din.

Når appen er lastet ned, finner du den i appskuffen.

Noen apper lar deg foreta ytterligere kjøp i appen. Hvis du konfigurerer Familiedeling, kan du  bruke Spør om kjøp til å kontrollere nedlasting av apper og kjøp i apper. Finn ut mer om kjøp i app.

Administrer iMessage-apper

Legg til apper i Favoritter, slik at du kan åpne dem raskt fra appskuffen. Du kan også bytte rekkefølge på appene i appskuffen, fjerne de du ikke vil ha og mer. Slik gjør du det:

1. Trykk på  for å åpne appskuffen. Trykk så på .
  2. Trykk på Rediger øverst til høyre for å gjøre følgende:
    • Trykk på  for å legge til en app i Favoritter.
    • Trykk på  for å fjerne en app.
    • Sorter appene i appskuffen ved å trykke og holde inne  og så flytte appene i rekkefølgen du vil ha dem.
    • Slå av en app for å skjule den.
  3. Trykk på Ferdig.

Slett en iMessage-app ved å åpne appskuffen, trykke på , dra mot venstre over appen og trykke på Slett.

Finn ut mer

Bruk App Store på iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV eller datamaskinen for å laste ned apper.

Publiseringsdato:Thu Feb 22 15:46:07 GMT 2018