Bruk iMessage-apper på iPhone og iPad

Med iMessage-apper kan du samarbeide med andre i en samtale, dekorere meldinger med klistremerker, dele en sang med mer – uten å forlate Meldinger.

iPhone som viser iMessage-apper i en Meldinger-samtale

iPhone som viser hvordan du finner iMessage-apper

Finn iMessage-apper i appskuffen

Med appskuffen får du rask tilgang til apper som du kan bruke i meldingene dine. Slik ser du appskuffen:

1. Åpne Meldinger.
  2. Trykk på Skriv ny-knappen Skriv en melding for å starte en ny melding. Eller gå til en eksisterende samtale.
  3. Dra mot venstre eller høyre over appskuffen for å finne appen du vil bruke.

Apper som automatisk er i appskuffen

Butikk: Last ned iMessage-apper for å bruke dem med Meldinger.

Bilder: Legg raskt til bilder i meldingene dine, direkte fra appen.

Musikk: Del nylig spilte sanger fra Apple Music.

Digital Touch: Bruk Digital Touch til å sende tegninger, trykk, kyss, hjerteslag og mer.

#images*: Finn hundrevis av populære GIF-animasjoner som du kan legge til i meldingene.

Apple Cash: Send og motta penger med personer du kjenner.*

Memoji: Lag og del en animert Memoji som bruker stemmen din og speiler ansiktsuttrykkene dine.**

Memoji-klistremerker: Lag egendefinerte Memoji-klistremerker som passer med personligheten din og humøret ditt.

Lydmeldinger: Ta opp og del klipp med stemmen din eller annen lyd.

*#images og Apple Cash er ikke tilgjengelige i alle land eller regioner. Hvis du oppdager et problem eller lurer på noe om innholdet i #images, kan du rapportere innholdet eller fjerne #images-appen.

**Du må ha en kompatibel iPhone eller iPad for å bruke Memoji.

iPhone som viser hvordan du laster ned iMessage-apper

Last ned iMessage-apper

I App Store for iMessage kan du finne og laste ned apper du kan bruke med iMessage. Slik gjør du det:

1. For å gå til App Store for iMessage trykker du på App Store-symbolet App Store-symbolet.
  2. Trykk på hent-symbolet eller prissymbolet ved siden av appen, og trykk deretter på Installer. Du må kanskje skrive inn Apple-ID-passordet ditt for å fullføre kjøpet.
  3. Trykk på den grå linjen  eller Lukk-knappen  for å gå tilbake til meldingen.

Når appen er lastet ned, finner du den i appskuffen.

Noen apper lar deg foreta ytterligere kjøp i appen. Hvis du konfigurerer Familiedeling, kan du bruke Spør om kjøp til å kontrollere nedlasting av apper og kjøp i app. Finn ut mer om kjøp i app.

iPhone som viser hvordan du fjerner eller legger til iMessage-apper

Administrer iMessage-apper

Legg til apper i Favoritter, slik at du kan åpne dem raskt fra appskuffen. Du kan også bytte rekkefølge på appene i appskuffen, fjerne de du ikke vil ha og mer. Slik gjør du det:

1. Dra mot venstre i appskuffen og trykk på Mer-knappen mer-symbol.
  2. Trykk på Rediger øverst til venstre for å gjøre følgende:
    • For å legge til en app i favorittene dine trykker du på Legg til-knappen Legg til-knapp.
    • For å fjerne en app fra Favoritter trykker du på Fjern-knappen Fjern-knapp, og deretter trykker du på Fjern fra favoritter.
    • Sorter appene i appskuffen ved å trykke og holde inne de grå linjene symbolet med tre linjer og flytte appene i den rekkefølgen du vil ha dem.
    • Slå av en app for å skjule den.
  3. Trykk på Ferdig.

iPhone som viser hvordan du sletter iMessage-apper

Slette iMessage-apper

1. Åpne Meldinger.
  2. Trykk på Skriv ny-knappen Skriv en melding for å starte en ny melding. Eller gå til en eksisterende samtale.
  3. Dra mot venstre over appskuffen og trykk på Mer-knappen mer-symbol.
  4. Dra mot venstre i appen og trykk på Slett.
  5. Trykk på Ferdig.

Gjør mer med iMessage

Bruk App Store på en iPhone, iPad, Apple TV eller datamaskin til å laste ned apper.