macOS Sierra: Yama Steinberg USB Driver-versjon 1.9.9 og eldre

Yamaha Steinberg USB Driver versjon 1.9.9 og eldre kan føre til at macOS Sierra uventet starter på nytt (kjernepanikk).

Yamaha Steinberg USB Driver versjon 1.9.9 og eldre kan føre til at macOS slutter å svare eller uventet starter på nytt når du kobler fra eller slår av Steinberg-enheter. Hvis dette skjer, får du muligheten til å flytte komponentene fra dette programmet til papirkurven. Da slås Yamaha Steinberg USB Driver av for å hindre at problemet skjer igjen.

Last ned Yamaha Steinberg USB Driver versjon 1.9.10 eller nyere, eller kontakt Steinberg for å se etter en oppdatering som er kompatibel med macOS-versjonen du bruker.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.