Om registrering for Apple Teacher-programmet

Apple Teacher-programmet ble opprettet for å støtte og feire de som arbeider innen utdanning. Programmet hjelper lærere med å dra full nytte av iPad, Mac og innebygde apper i klasserommet. Ved å registrere deg får du tilgang til Apple Teacher Learning Center – her kan du utvikle ferdighetene dine, samle merker og få anerkjennelse som Apple-lærer. Du kommer også til å motta nyheter og oppdateringer med lærerhistorier, tips og ideer for klasserommet.

Lær mer om Apple Teacher-programmet.

Registrering krever en personlig Apple-ID

Registrer deg for Apple Teacher-programmet ved hjelp av den personlige Apple-ID-en din, ikke en administrert ID (tilordnet av skolen din).

Hvis du ikke har en personlig Apple-ID, kan du finne ut hvordan du oppretter en.

E-postadressen din for oppdateringer

Som medlem av Apple Teacher-programmet mottar du e-postoppdateringer med historier fra andre lærere, tips og hendige ideer for klasserommet ditt. Disse oppdateringene sendes til e-postadressen som er tilknyttet Apple-ID-en din. Du kan kontrollere denne e-postadressen og oppdatere Apple-ID-innstillingene dine på appleid.apple.com.

Apple Teacher-programmet er tilgjengelig i følgende land eller regioner:

• Australia
  • Østerrike
  • Belgia
  • Brasil
  • Canada
  • Chile
  • Kina, fastlandet
  • Colombia
  • Danmark
  • Finland
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Hongkong
  • India
  • Indonesia
  • Irland
  • Italia
  • Japan
  • Luxembourg
  • Malaysia
  • Mexico
  • Nederland
  • New Zealand
  • Norge
  • Filippinene
  • Singapore
  • Sør-Afrika
  • Spania
  • Sverige
  • Sveits
  • Thailand
  • Tyrkia
  • De forente arabiske emirater
  • Storbritannia
  • USA

Vi kommer til å oppdatere denne siden etter hvert som programmet blir tilgjengelig i andre land eller regioner.

Har du problemer med å registrere deg?

Hvis du har problemer med å registrere deg for Apple Teacher-programmet, kan AppleCare hjelpe deg. Kontakt AppleCare nå.