Om registrering for Apple Teacher-programmet

Apple Teacher-programmet ble opprettet for å støtte og feire de som arbeider innen utdanning. Programmet hjelper lærere med å dra full nytte av iPad, Mac og innebygde apper i klasserommet. Ved å registrere deg får du tilgang til Apple Teacher Learning Center – her kan du utvikle ferdighetene dine, samle merker og få anerkjennelse som Apple-lærer. Du kommer også til å motta nyheter og oppdateringer med lærerhistorier, tips og ideer for klasserommet.

Lær mer om Apple Teacher-programmet.

Registrering krever en Apple-ID

Registrer deg for Apple Teacher-programmet ved hjelp av den personlige Apple-ID-en din (anbefalt), eller en administrert Apple-ID (tilordnet av skolen din). En administrert Apple-ID må ha en rolle som instruktør, leder eller administrator. Administrerte Apple-ID-er med en elevrolle er begrenset fra å få tilgang til Apple Teacher-programmet.

Hvis du ikke har en personlig Apple-ID, kan du finne ut hvordan du oppretter en.

E-postadressen din for oppdateringer

Som medlem av Apple Teacher-programmet mottar du e-postoppdateringer med historier fra andre lærere, tips og hendige ideer for klasserommet ditt. Disse oppdateringene sendes til e-postadressen som er tilknyttet Apple-ID-en din. Du kan kontrollere denne e-postadressen og oppdatere Apple-ID-innstillingene dine på appleid.apple.com.

Apple Teacher-programmet er tilgjengelig i følgende land eller regioner:

Land eller region

Språk

Australia

Engelsk

Østerrike

Engelsk
Tysk

Belgia

Engelsk
Fransk
Nederlandsk

Brasil

Engelsk
Portugisisk

Canada

Engelsk
Fransk

Chile

Engelsk
Spansk

Kina, fastlandet

Forenklet kinesisk

Colombia

Engelsk
Spansk

Danmark

Engelsk

Finland

Engelsk

Frankrike

Engelsk
Fransk

Tyskland

Engelsk
Tysk

Hongkong

Engelsk

India

Engelsk

Indonesia

Engelsk

Irland

Engelsk

Italia

Engelsk
Italiensk

Japan

Japansk

Luxembourg

Engelsk
Fransk
Tysk

Malaysia

Engelsk

Mexico

Engelsk
Spansk

Nederland

Engelsk
Nederlandsk

New Zealand

Engelsk

Norge

Engelsk
Norsk

Filippinene

Engelsk

Singapore

Engelsk

Sør-Afrika

Engelsk

Spania

Engelsk
Spansk

Sverige

Engelsk
Svensk

Sveits

Engelsk
Fransk
Tysk

Taiwan

Engelsk
Tradisjonell kinesisk

Thailand

Engelsk
Thailandsk

Tyrkia

Engelsk

De forente arabiske emirater

Engelsk

Storbritannia

Engelsk

USA

Engelsk
Spansk

Vi kommer til å oppdatere denne siden etter hvert som programmet blir tilgjengelig i andre land eller regioner.

Har du problemer med å registrere deg?

Hvis du har problemer med å registrere deg for Apple Teacher-programmet, kan AppleCare hjelpe deg. Kontakt AppleCare nå.