Om Apple Education Community-registrering

Finn ut mer om Apple Education Community og hvordan du registrerer deg.

Apple Education Community er en nettbasert læringshub designet for lærere som bruker Apple-teknologi for å lage engasjerende læringsopplevelser for elevene sine. Community-nettstedet har to hovedområder: Learning Center (tidligere kalt Apple Teacher Learning Center) og Forum – et sikkert samarbeidsområde der lærere kan kommunisere og lære fra hverandre.

Learning Center har veiledninger for utvikling av ferdigheter, forslag for læringsopplegg og inspirasjon fra Apple. Med ressurser som er tilgjengelige på 16 språk kan lærere tilegne seg grunnleggende ferdigheter innen bruk av iPad og Mac, og kan gi elevene bedre læringsopplevelser med Pages, Keynote, Numbers, GarageBand og iMovie. Gjennom Apple Teacher Program får lærerne anerkjennelse for fremgangen sin og tilgang til flere læringsressurser.

I Forum* får lærere muligheten til å kommunisere med andre lærere, og kan motta veiledning og opplæring fra Apple-eksperter. Lærere kan stille spørsmål, diskutere relevante emner, dele historier og ressurser som hjelper dem under undervisning og mer. Community-medlemmer som har Forum-profiler kan følge andre medlemmer for å holde kontakten og få inspirasjon. Du kan finne ut mer om bruk av Forum i Forum-hjelperessursene.

*Forum er tilgjengelig på amerikansk engelsk i Australia, Canada, Irland, New Zealand, Storbritannia og USA. Innholdet i Forum som godkjennes for offentlig visning er tilgjengelig i skrivebeskyttet form for alle brukere. Enkelte samarbeidsfunksjoner og områder i Forum er kanskje ikke tilgjengelige på alle språk eller i alle land eller regioner.

Registrer deg med Apple-ID-en din

Apple Education Community-medlemskapet er kostandsfritt og gir ubegrenset tilgang til en stadig voksende samling av ressurser. Når du blir medlem, får du tilgang til Apple Teacher Professional Learning-programmet og alle fordelene i programmet. Du kan bruke den personlige Apple-ID-en din for å registrere deg for Apple Education Community. Eventuelt kan du bruke en administrert Apple-ID som du har blitt tilordnet av skolen din hvis rollen din er lærer, leder eller administrator. Administrerte Apple-ID-er med elevroller får ikke tilgang til Apple Education Community.

Hvis du ikke har en personlig Apple-ID, kan du finne ut hvordan du oppretter en.

Få e-postoppdateringer

Som medlem av Apple Education Community kan du registrere deg for å motta e-post og holde deg oppdatert med inspirerende historier, praktiske tips og fantastiske ideer for hvordan Apple-produkter og -apper kan integreres i læringsoppleggene dine. Du kan bekrefte e-postadressen din og oppdatere Apple-ID-innstillingene dine på appleid.apple.com.

Finn ut hvor Apple Education Community-medlemskap er tilgjengelig

Land eller region

Språk

Australia

Engelsk

Østerrike

Engelsk

Tysk

Belgia

Engelsk

Fransk

Nederlandsk

Brasil

Engelsk

Portugisisk

Canada

Engelsk

Fransk

Chile

Engelsk

Spansk

Kina, fastlandet

Forenklet kinesisk

Colombia

Engelsk

Spansk

Danmark

Engelsk

Finland

Engelsk

Frankrike

Engelsk

Fransk

Tyskland

Engelsk

Tysk

Hongkong

Engelsk

India

Engelsk

Indonesia

Engelsk

Irland

Engelsk

Italia

Engelsk

Italiensk

Japan

Japansk

Luxembourg

Engelsk

Fransk

Tysk

Malaysia

Engelsk

Mexico

Engelsk

Spansk

Nederland

Engelsk

Nederlandsk

New Zealand

Engelsk

Norge

Engelsk

Norsk

Filippinene

Engelsk

Singapore

Engelsk

Sør-Afrika

Engelsk

Spania

Engelsk

Spansk

Sverige

Engelsk

Svensk

Sveits

Engelsk

Fransk

Tysk

Taiwan

Engelsk

Tradisjonell kinesisk

Thailand

Engelsk

Thailandsk

Tyrkia

Engelsk

De forente arabiske emirater

Engelsk

Storbritannia

Engelsk

USA

Engelsk

Spansk

Vietnam

Engelsk

Vietnamesisk

Vi kommer til å oppdatere denne siden etter hvert som programmet blir tilgjengelig i andre land eller regioner.

Har du problemer med å registrere deg?

Hvis du har problemer med å registrere deg for Apple Education Community, kan du kontakte Apple-kundestøtte.