Om oppdateringen til OS X El Capitan v10.11.6

Denne oppdateringen anbefales for alle som bruker OS X El Capitan.

Oppdateringen for OS X El Capitan v10.11.6 forbedrer stabiliteteten, ytelsen og sikkerheten på Mac-maskinen din, og anbefales for alle brukere.

Denne oppdateringen:

• Løser problemer som kan hindre innstillingene fra å bli lagret på kontoer som har foreldrekontroll aktivert.
  • Løser problemer som hindrer nettverksenheter – for eksempel høytalere og multifunksjonsprintere – fra å få tilgang til SMB-delingspunkt.

Bedriftsinnhold:

• Forbedrer oppstartstiden når du koblet til en NetBoot-server.
  • Løser problemer som kan hindre oppstart fra et NetBoot-bilde som er opprettet med en OS X v10.11.4- eller en OS X v10.11.5-installerer.
  • Løser problemer som kan forårsake Active Directory-godkjenning til å ta lengre tid enn forventet.

Se Sikkerhetsoppdateringer fra Apple for mer informasjon om sikkerhetsinnholdet for denne oppdateringen.

Finn ut hvordan du får oppdateringen av OS X.