Endringer på de nye artistsidene

Utforsk en artists katalog og oppdag musikken deres gjennom forbedrede artistsider.

Apple Music på iOS 12 gjør det enklere å se gjennom en artistkatalog og oppdage ny musikk du kan lytte til. Du finner følgende endringer på de nye artistsidene:

• Forbedret organisering: Artistsidene er nå bedre organisert, slik at det blir enklere å finne musikken du leter etter, inkludert viktige album og aktuelle utgivelser øverst på artistenes sider.
  • Tilpasset artistradio: Alle Apple Music-artistene har nå sin egen radiostasjon. Trykk på øverst på en artistside for å starte å lytte til musikken i katalogen deres.

Sammenkobling av innlegg fra artister støttes ikke lenger.

Apple Music-funksjoner varierer etter land eller region. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.