Bruke Connect i Apple Music

Følg favorittartistene dine i Connect for å se oppdateringer de deler.

Følg en artist

Finn en artist du ønsker å følge, og gå til artistens side. Følg deretter denne framgangsmåten:

• På iPhone, iPad eller iPod touch: Trykk på , og trykk deretter på «Følg i Connect følg i Connect .»
  • På Mac eller PC: Klikk på , og velg deretter Følg.
  • På en Android-telefon: Trykk på , og trykk deretter på «følg på Connect Følg på Connect.»

Når du følger en artist, blir alle nye innlegg fra artisten automatisk lagt til i strømmen din for Connect-innlegg. Du finner Connect-innlegg nederst i For deg-fanen i Music-appen eller under Connect-fanen i For deg i iTunes.

Du kan følge en artist selv om du ikke har artistens musikk i biblioteket ditt.

Administrere artistene du følger

Hvis du vil se hvem du følger eller hvis du vil slutte å følge artister, følger du denne framgangsmåten:

• På iPhone, iPad eller iPod touch: På For deg-fanen trykker du på kontosymbol eller bildet ditt øverst til høyre, og deretter blar du til bunnen av profilsiden og trykker på Vis konto > «Finn flere artister og kuratorer». Hvis du ikke har opprettet en Apple Music-profil, trykker du bare på «Finn flere artister og kuratorer». Hvis du vil slutte å følge en artist, trykker du på ikke følg på Connect til høyre for artistens navn.
  • På Mac eller PC: Gå til For deg-fanen, og klikk på  eller på bildet ditt øverst til høyre. Klikk deretter på Følger. Hvis du vil slutte å følge en artist, klikker du på  under navnet deres.
  • På en Android-telefon: Finn artisten du ikke vil følge lenger. På informasjonssiden deres trykker du på  , og deretter «slutt å følge i Connect Slutt å følge i Connect.»

Slutte å følge artister automatisk

Hvis du vil slutte å følge artister automatisk når du legger til sangene deres i musikkbiblioteket, følger du denne fremgangsmåten på iPhone, iPad eller iPod touch: Trykk på For deg, trykk deretter på kontosymbolet eller på bildet ditt. Bla til bunnen av profilsiden din og trykk på Vis konto > «Finn flere artister og kuratorer». Hvis du ikke har opprettet en Apple Music-profil, trykker du bare på «Finn flere artister og kuratorer». Slå deretter av Følg artister automatisk.

Slå av tilgang til Connect

Du kan slå av tilgang til Connect i Restriksjoner. Les om hvordan du bruker Restriksjoner på iPhone-, iPad- eller iPod touch-enheten eller på Mac eller PC.

Apple Music-funksjoner kan variere etter land eller region.