Om å avslutte abonnementer i Israel, Sør-Afrika, Tyrkia eller Tyskland

I Israel, Sør-Afrika, Tyrkia og Tyskland kan du avslutte et abonnement med umiddelbar virkning.

Til forskjell fra enkeltkjøp og de fleste kjøp i app (f.eks. spillvalutaer som perler og mynter) fortsetter abonnementer frem til du velger å avslutte dem. Hvis du ikke avslutter medlemskapet eller abonnementet senest et døgn før inneværende faktureringsperiode slutter, faktureres du ved starten av hver nye faktureringsperiode.

I Israel, Sør-Afrika, Tyrkia og Tyskland har du rett til å avslutte et abonnement med umiddelbar virkning og motta en forholdsmessig refusjon når som helst. Kontakt Apple-kundestøtte for å avslutte et abonnement med umiddelbar virkning.

Du kan også bruke iPhone, Mac eller annen enhet for å avslutte et abonnement eller bruke enheten din til å avslutte iCloud+. Dette forhindrer fremtidige belastninger på kontoen din. Når du velger dette alternativet, kan du fortsette å bruke abonnementet inntil neste faktureringsdato.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.