Forbered deg på en oppgradering til Apple School Manager

Gjør skolen din klar for en oppgradering fra Apples distribusjonsprogrammer til Apple School Manager.

Skoler som nå bruker Apples distribusjonsprogrammer (Enhetsregistreringsprogrammet eller Voluminnkjøpsprogrammet) kan oppgradere til Apple School Manager.

Apple School Manager er en tjeneste du kan bruke for å kjøpe innhold, konfigurere automatisk enhetsregistrering gjennom MDM-løsningen din (administrasjon av mobile enheter) samt opprette kontoer for elever og ansatte. Apple School Manager er tilgjengelig på nettet og er utviklet for teknologiadministratorer, IT-administratorer, ansatte og instruktører.

Gå gjennom denne informasjonen før du oppgraderer til Apple School Manager.

Inviter VPP Program Purchasers til Apple School Manager

Skolen din kan ha én eller flere separate Volume Purchase Program (VPP)-kontoer. Hvis skolen din har disse kontoene, må du invitere dem separat fra brukerne dine etter at du har oppgradert til Apple School Manager. Finn ut hvordan du inviterer VPP Program Purchasers til Apple School Manager.

Velg et domene for administrerte Apple-ID-er

Når du oppgraderer kontoen din for Apples distribusjonsprogrammer til Apple School Manager, blir du bedt om å angi nettsiden til skolen din. Apple School Manager bruker nettsiden til skolen du angir som grunnlag for standarddomenet for de administrerte Apple-ID-ene dine. Hvis nettsiden din for eksempel er www.myschool.edu, ser de administrerte Apple-ID-ene dine slik ut: student@appleid.myschool.edu.

Hvis domenet for nettsiden din er annerledes enn e-postdomenet, vil du kanskje foretrekke å angi e-postdomenet i stedet. Apple School Manager-administrator kan endre standarddomene etter oppgradering.

Når du er klar, kan du finne ut hvordan du oppgraderer institusjonen til Apple School Manager.