Slik får du tilgang til kinesiske instrumenter og looper i GarageBand for iOS

Finn ut hvordan du får tilgang til kinesiske instrumenter, Apple Loops og Live Loops-maler i GarageBand for iOS.

Med GarageBand for iOS får du en samling kinesiske instrumenter – Pipa, Erhu og kinesisk perkusjon, sammen med kinesisk Apple Loops og Live Loops-maler. Hvis du har installert et kinesisk tastatur på iPhone, iPad eller iPod touch, er kinesiske instrumenter og looper automatisk slått på. Hvis de ikke er det, kan du slå på kinesiske instrumenter manuelt i Avanserte innstillinger-menyen i GarageBand.

På iPhone og iPod touch

1. Åpne GarageBand.
  2. Trykk på Innstillinger-knappen  i kontrollpanelet og trykk deretter på Sang.
    På iPhone 6 Plus trykker du på Sanginnstillinger-knappen  i kontrollpanelet.
  3. Trykk på Avansert.
  4. Slå på kinesiske instrumenter.

På iPad

1. Åpne GarageBand.
  2. Trykk på Sanginnstillinger-knappen  i kontrollpanelet.
  3. Trykk på Avansert.
  4. Slå på kinesiske instrumenter.