Om oppdateringen av OS X El Capitan v10.11.5

Denne oppdateringen er anbefalt for alle som bruker OS X El Capitan.

Med oppdateringen av OS X El Capitan v10.11.5 forbedres stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten av Mac-maskinen din, og den er anbefalt for alle brukere.

Denne oppdateringen inkluderer følgende virksomhetsendringer:

• Løser et problem der å legge til en konfigurasjonsprofil som angirallowSpotlightInternetResults til False, fører til at Spotlight bruker store mengder CPU-tid.
  • Løser et problem der å legge til en konfigurasjonsprofil som angir ShutDownDisabledWhileLoggedIn til True, ikke har noen effekt.
  • Løser et problem der ett enkelt NetBoot-bilde vises i Startup Disk-panelet i Systemvalg, selv om flere NetBoot-bilder ble konfigurert på serveren.

For mer detaljert informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen kan du se Apple sikkerhetsoppdateringer.

Finn ut hvordan du får oppdateringen av OS X.