Legg til bilder i prosjektene dine i Bilder for OS X

Finn ut hvordan du kan bruke sidepanelet i Bilder til å flytte og slippe bilder inn i prosjektet ditt.

Når du har opprettet et prosjekt i Bilder, som en bok eller en lysbildeserie, kan du enkelt legge til flere bilder i det ved å flytte dem fra sidepanelet og slippe dem.

Først forsikrer du deg om at sidepanelet er synlig på venstre side av Bilder. Du kan gjøre dette på to måter:

• Velge Vis sidepanel fra Vis-menyen.
  • Eller trykke på Kommando-Tilvalg-S.

Når sidepanelet er synlig, kan du se alle albumene og prosjektene dine. Slik legger du til bilder i et prosjekt:

1. Velg et album i sidepanelet. Du kan velge et album du har laget, eller bruke albumet Alle bilder.
  2. Marker bildene du vil legge til i et prosjekt. Hvis du vil markere flere bilder, holder du Kommando-tasten nede mens du klikker.
  3. Dra de markerte bildene til sidepanelet, og slipp dem på prosjektet du vil legge dem til i.