Legg til bilder i et Bilder-prosjektet for Mac

Finn ut hvordan du bruker sidepanelet i Bilder til å dra og slippe bilder inn i prosjektet ditt.

Når du har opprettet et prosjekt i Bilder, som for eksempel en bok eller en lysbildefremvisning, kan du legge til flere bilder til det ved å dra og slippe fra sidepanelet.

Først må du påse at sidepanelet er synlig til venstre i Bilder. Du kan gjøre dette på to måter:

• Velg Vis sidepanel fra Vis-menyen.
  • Eller trykk på Kommando-Tilvalg-S.

Når sidepanelet er synlig, kan du se alle albumene og prosjektene dine. Slik legger du til bilder i et prosjekt:

1. Velg et album i sidepanelet. Du kan velge et som du har opprettet, eller du kan bruke Alle bilder-albumet.
  2. Velg bildene som du vil legge til i et prosjekt. For å velge flere bilder holder du nede Kommando-tasten mens du klikker.
  3. Dra de valgte bildene til sidepanelet og slipp dem på prosjektet du vil legge dem til i.