Hvis det vises en melding i Boot Camp-assistenten om at USB-stasjonen ikke kan opprettes eller at det ikke er nok plass

Du må kanskje oppdatere macOS eller bruke en senere versjon av Windows 10.

I enkelte tilfeller kan det vises en melding i Boot Camp-assistenten om at den oppstartbare USB-stasjonen ikke kan opprettes, eller at det ikke er nok ledig plass på disken. Gjør følgende for å løse dette problemet:

1. Bruk en ekstern USB-flashstasjon med lagringskapasitet på 16 GB eller mer.

2. Installer de nyeste macOS-oppdateringene.

3. Last ned den nyeste utgaven av Windows 10 fra Microsofts nettsted, og bruk deretter Boot Camp-assistenten til å installere.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.