Hvis det vises en melding i Boot Camp-assistenten om at USB-stasjonen ikke kan opprettes eller at det ikke er nok plass

Du må kanskje oppdatere macOS eller bruke en senere versjon av Windows 10.

I enkelte tilfeller kan det vises en melding i Boot Camp-assistenten om at den oppstartbare USB-stasjonen ikke kan opprettes, eller at det ikke er nok ledig plass på disken. Gjør følgende for å løse dette problemet:

1. Bruk en ekstern USB-flashstasjon med lagringskapasitet på 16 GB eller mer.
  2. Installer de nyeste macOS-oppdateringene.
  3. Last ned den nyeste utgaven av Windows 10 fra Microsofts nettsted, og bruk deretter Boot Camp-assistenten til å installere.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.