Dette er nytt i Apple Remote Desktop

Finn ut mer om funksjonene og endringene i hver oppdatering for Apple Remote Desktop.

Med Apple Remote Desktop kan du administrere flere Macer på nettverket ditt. Macer som administreres av Apple Remote Desktop, mottar oppdateringer til Apple Remote Desktop Client-programvaren sammen med macOS-oppdateringer.

Apple Remote Desktop krever macOS Ventura 13.6 eller nyere.

Dette er nytt i Apple Remote Desktop 3.9.7

• Høyytelsestilkoblinger til Macer med macOS Sonoma

• Appvindu-, Skrivebord-, Launchpad-, Mission Control-, Tastatur- og Zoom-objekter i menylinjene for tilkoblingsvinduer

Dette er nytt i Apple Remote Desktop 3.9.6

• Feilrettinger og ytelsesforbedringer

• Støtte for macOS Ventura

• Bedre autentisering for Skjermdeling for å gi bedre beskyttelse i bedriftsmiljøer

Dette er nytt i Apple Remote Desktop 3.9.5

• Feilrettinger og forbedringer

Dette er nytt i Apple Remote Desktop 3.9.4

• Støtte for macOS Big Sur

• Støtte for Macer med Apple-chip

• Feilrettinger og ytelsesforbedringer

Dette er nytt i Apple Remote Desktop 3.9.3

• Feilrettinger og ytelsesforbedringer

• Støtte for Mørk modus

Dette er nytt i Apple Remote Desktop 3.9

Denne oppdateringen forbedrer den generelle stabiliteten til Apple Remote Desktop og inkluderer følgende spesifikke endringer:

• Datamaskinlister, komplett med påloggingsinformasjon, kan eksporteres til et kryptert arkiv og gjenopprettes til andre visningsprogrammer.

• Forbedret sikkerhet, med et valgfritt kompatibilitetsalternativ for å støtte eldre klienter i Sikkerhet-fanen i Innstillinger-panelet.

• Hjelpepekere er tilgjengelige via et egendefinert verktøylinjeelement.

• Støtte for Touch Bar.

• Administratorer kan nå koble til Macer som kjører eldre versjoner av Apple Remote Desktop Client-programvare, uten at de må kontrollere om Valg > Sikkerhet > «Allow communications with older clients (less secure)» (Tillat kommunikasjon med eldre klienter (mindre sikker)) er slått på i admin-programmet. Du må kjøre Apple Remote Desktop Client 3.9.2 eller nyere på Macen som kjører Apple Remote Desktop.