Dette er nytt i Apple Remote Desktop

Finn ut mer om funksjonene og endringene som er inkludert i hver oppdatering til Apple Remote Desktop og Apple Remote Desktop Client.

Med Apple Remote Desktop kan du administrere flere Macer i hele nettverket ditt. Macer som administreres av Apple Remote Desktop, mottar oppdateringer til Apple Remote Desktop Client-programvaren sammen med macOS-oppdateringer.

Apple Remote Desktop krever macOS Big Sur 11 eller nyere.

Dette er nytt i Apple Remote Desktop 3.9.5

• Feilrettinger og forbedringer

Dette er nytt i Apple Remote Desktop 3.9.4

• Støtte for macOS Big Sur
  • Støtte for Macer med Apple-chip
  • Feilrettinger og ytelsesforbedringer

Dette er nytt i Apple Remote Desktop 3.9.3

• Feilrettinger og ytelsesforbedringer
  • Støtte for Mørk modus

Dette er nytt i Apple Remote Desktop 3.9

Denne oppdateringen forbedrer den generelle stabiliteten til Apple Remote Desktop og inkluderer følgende spesifikke endringer:

• Datamaskinlister, komplett med påloggingsinformasjon, kan eksporteres til et kryptert arkiv og gjenopprettes til andre visningsprogrammer.
  • Forbedret sikkerhet, med et valgfritt kompatibilitetsalternativ for å støtte eldre klienter i Sikkerhet-fanen i Innstillinger-panelet.
  • Hjelpepekere er tilgjengelige via et egendefinert verktøylinjeelement.
  • Støtte for Touch Bar.
  • Administratorer kan nå koble til Macer som kjører eldre versjoner av Apple Remote Desktop Client-programvare uten at de må kontrollere om Valg > Sikkerhet > «Allow communications with older clients (less secure)» (Tillat kommunikasjon med eldre klienter (mindre sikker)) er slått på i admin-programmet. Du må kjøre Apple Remote Desktop Client 3.9.2 eller nyere på Macen som kjører Apple Remote Desktop.

Dette er nytt i Apple Remote Desktop Client 3.9.3

Apple Remote Desktop Client 3.9.3 er en oppdatering for alle Macer som brukes eller kontrolleres fra Remote Desktop-programmet. Den er tilgjengelig som en automatisk programvareoppdatering for følgende versjoner av disse operativsystemene:

• macOS Sierra 10.12.2 eller nyere
  • OS X El Capitan 10.11.6
  • OS X Yosemite 10.10.5

Denne oppdateringen anbefales for alle Apple Remote Desktop-brukere. Den adresserer problemer relatert til kompatibilitet, pålitelighet og brukervennlighet.

Om Apple Remote Desktop Client 3.9.2

Denne oppdateringen adresserer problemer relatert til pålitelighet, brukervennlighet og kompatibilitet og inkluderer følgende spesifikke endring:

• Når du kontrollerer en klient-Mac, kan du nå autentisere med brukerens fulle navn i stedet for bare det korte navnet.