Om macOS Sierra 10.12.1-oppdateringen

Denne oppdateringen anbefales for alle macOS Sierra-brukere.

MacOS Sierra 10.12.1-oppdateringen forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten for Mac-maskinen, og anbefales for alle brukere. Denne oppdateringen:

• Legger til et automatisk smartalbum i Bilder for bilder med dybdeeffekt som er tatt på iPhone 7 Plus.
  • Forbedrer kompatibiliteten for Microsoft Office ved bruk av Skrivebord og Dokumenter i iCloud.
  • Løser et problem som kan hindre Mail fra å oppdatere ved bruk av en Microsoft Exchange-konto.
  • Løser et problem som førte til at tekst noen ganger ble limt inn feil ved bruk av Universelle utklipp.
  • Forbedrer pålitelighet for Automatisk opplåsing med Apple Watch.
  • Forbedrer sikkerhet og stabilitet i Safari.
  • Løser et problem som kan føre til at Mail viser unødvendige passordforespørsler for AOL-kontoer.
  • Forbedrer kompatibilitet med ScanSnap-programvare for skanning fra Fujitsu.
  • Løser en «Filter mislyktes»-feil under utskrift med enkelte Canon-skrivere.
  • Løser et problem som kan hindre Grapher-filer fra å åpnes.
  • Gjeninnfører Safari-alternativet om å «aldri bruke fontstørrelser mindre enn» for visning av fonter på nettsider.

Bedriftsinnhold:

• Forbedrer påliteligheten for System Image Utility og bildeverktøy under oppretting av diskfiler.

Se Sikkerhetsoppdateringer fra Apple for mer informasjon om sikkerhetsinnholdet for denne oppdateringen.

Finn ut hvordan du skaffer deg denne macOS-oppdateringen.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.