Slik laster du ned innhold fra skyen når du bruker optimalisert lagring

Optimalisert lagring i macOS Sierra kan hjelpe deg med å bruke mindre lagringsplass. Dette oppnås ved å lagre innholdet i skyen og gjøre det tilgjengelig når du trenger det. Slik laster du det ned når du trenger det.

Last ned filer og mapper fra iCloud Drive

åpne filen eller klikk på  ved siden av navnet på filen for å laste den ned fra iCloud Drive. Når du klikker på  for å laste ned en mappe, blir alt annet innhold i mappen også lastet ned.

Laste ned bilder og videoer fra iCloud-bildebibliotek

I Bilder dobbeltklikker du på bilder eller videoer for å vise dem individuelt. Høyoppløsningsversjonen av bildet eller videoen lastes automatisk ned fra iCloud-bildebiblioteket ditt.

Laste ned filmer og TV-programmer du har kjøpt fra iTunes

I velger du Vis > Medietype > Filmer (eller TV-programmer), deretter klikker du på  for å laste ned fra iTunes.

Laste ned e-postvedlegg

Åpne e-posten og klikk på nedlastingsikonet  for vedlegget. Hvis du ikke ser et nedlastingssymbol, er vedlegget allerede lastet ned.

Les mer

Når du har lastet ned en fil, en mappe, en film, et TV-program, et bilde, en video eller et e-postvedlegg, beholder optimalisert lagring på Mac-maskinen din inntil du trenger mer lagringsplass.