Slik laster du ned innhold fra iCloud når du bruker optimalisert lagring

Optimalisert lagring, som er tilgjengelig i macOS Sierra eller nyere, kan spare plass ved å lagre innholdet i iCloud og gjøre det tilgjengelig når du trenger det. Slik laster du det ned når du trenger det.

Last ned filer og mapper fra iCloud Drive

For å laste ned en fil fra iCloud Drive åpner du filen eller klikker på nedlastingsknappen  ved siden av navnet. Når du laster ned en mappe, blir også alt i den mappen lastet ned.

Last ned bilder og videoer fra iCloud-bilder

I Bilder dobbeltklikker du på bilder eller videoer for å vise dem individuelt. Høyoppløsningsversjonen av bildet eller videoen lastes automatisk ned fra iCloud-bilder.

Last ned e-postvedlegg

Åpne e-postmeldingen, og klikk deretter på nedlastingssymbolet  for vedlegget. Hvis du ikke ser et nedlastingssymbol, er vedlegget allerede lastet ned.

Last ned kjøpte filmer og TV-programmer

Apple TV og iTunes har også en nedlastningsknapp  for å laste ned kjøpt innhold på nytt. Finn ut hvordan du laster ned apper, musikk, filmer, TV-programmer og bøker på nytt.

Finn ut mer

Når du har lastet ned en fil, en mappe, en film, et TV-program, et bilde, et e-postvedlegg eller en video, beholder optimalisert lagring dette på Macen til du trenger mer lagringsplass.