Få en tekniker-ID

For å registrere deg for sertifiseringseksamener i AppleCare-service trenger du en tekniker-ID.

Du trenger en tekniker-ID for å kunne registrere deg for eksamener i AppleCare-service på Pearson VUE. Tekniker-ID-en brukes også til å spore eksamener og kurs du har fullført.

Bruk Apple-ID til å opprette en tekniker-ID

Gå til certifications.apple.com og logg på med din Apple-ID. Tekniker-ID-en blir opprettet automatisk.

Hvis Apple-ID-typen din ikke støttes

Hvis du bruker en Apple-ID som har vært brukt med en annen Apple-tjeneste, f.eks. iTunes eller App Store, vil du få et varsel om at det ikke er støtte for tilgang med Apple-ID-typen din.

Klikk på «Opprett Apple-ID» og lag en ny Apple-ID med en fungerende e-postadresse som ikke har vært knyttet til Apple før. Når du har opprettet den nye Apple-ID-en, blir tekniker-ID-en opprettet automatisk.