Slik får du en tekniker-ID

For å registrere deg for AppleCare-servicesertifiseringseksamener, trenger du en tekniker-ID.

Hva er en tekniker-ID?

Det kreves en tekniker-ID for å få tilgang til ATLAS (Apple Technical Learning Administration System), nettstedet til AppleCare Service Training med nettbasert opplæring og andre læringsressurser. Det kreves også en tekniker-ID for å få tilgang til Global Service Exchange (GSX).

Bruke Apple-ID-en til å generere en tekniker-ID

Gå til certifications.apple.com og logg på med Apple-ID-en din. Tekniker-ID-en din genereres automatisk.

Hvis din type Apple-ID ikke støttes

Hvis du bruker en Apple-ID som er brukt med en annen Apple-tjeneste, for eksempel iTunes eller App Store, får du en melding om at tilgang for din type Apple-ID ikke støttes.

Klikk på «Opprett en Apple-ID» og opprett en ny Apple-ID med en fungerende e-postadresse som ikke er brukt med Apple før. Etter at du har opprettet den nye Apple-ID-en, genereres tekniker-ID-en din automatisk.