Les sammen med iBooks StoryTime på Apple TV

Opplev høytlesningsbøker på en stor skjerm med Apple TV.

Apple TV med iBooks StoryTime-appen åpen

Symbolet til Books-appen

Med iBooks StoryTime får familien en ny måte å oppleve klassiske barnebøker og finne nye favoritter på. Appens håndplukkede titler med høytlesningsfunksjon og vakre illustrasjoner gjør Apple TV til et engasjerende sted med yndlingshistoriene til de yngste leserne.

Dette trenger du

Last ned en bok fra StoryTime-appen

Apple TV med iBooks StoryTime-appen åpen, som viser en barnebok med Kjøp-knappen valgt.

1. Åpne iBooks StoryTime-appen på Apple TV.
  2. Sveip opp på Apple TV Remote for å åpne menyen. Velg Anbefalte bøker.
  3. Velg boken du vil laste ned.
  4. Velg Kjøp for å kjøpe en bok, eller velg Last ned for å laste ned en gratisbok. Du må kanskje logge på med Apple-ID-en.
  5. Vent til nedlastingen er fullført, og deretter kan du starte med høytlesningsopplevelsen.

Du kan også kjøpe høytlesningsbøker fra Book Store på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac og lese dem med StoryTime på Apple TV. Det er bare bøker med høytlesningsfunksjonalitet som kan leses med StoryTime. Bøker som er kjøpt som frittstående apper fra App Store, kan ikke leses med StoryTime.

Hvis du konfigurer Familiedeling, vises alle høytlesningsbøker som du eller et familiemedlem kjøper, i Mine bøker-delen til iBooks StoryTime.

Les boken

Når du har lastet ned boken, vises den på Mine bøker-skjermen. For å lese en bok fra Mine bøker velger du boken. Hvis du allerede har startet på en bok uten å fullføre den, spør StoryTime om du vil starte på nytt eller fortsette der du slapp. Når StoryTime leser boken for deg, fremheves hvert ord*, og appen blar automatisk til neste side. Du kan bla frem eller tilbake ved å sveipe på Apple TV Remote.

Hvis du vil bytte til Fullskjerm, slår du på Innstillinger > Apper > iBooks StoryTime > Fullskjerm.

* Fremheving er bare tilgjengelig med enkelte bøker, og det er utgiveren som bestemmer dette.

Stopp eller sett høytlesningsfunksjonen på pause

Hvis du trenger en pause, klikker du på Play/Pause-knappen for å stoppe eller fortsette lesingen.

Hvis du vil slå av høytlesningsfunksjonen slik at du kan lese sammen hjemme, setter du boken på pause. Deretter sveiper du ned på Apple TV Remote og velger Av.

Barnebok med høytlesningsfunksjonen.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.