Hvis GarageBand ikke fungerer på iPhone, iPad eller iPod touch

Få hjelp hvis GarageBand ikke åpnes, hvis det ikke åpner prosjektet ditt, eller hvis det ikke spiller av prosjektet ditt.

Prøv på nytt etter hvert trinn

1. Trykk på Oppdateringer i App Store. Finn GarageBand i listen. Hvis du ser Oppdater ved siden av GarageBand, trykker du på Oppdater. I motsatt tilfelle kan du hoppe over dette trinnet.
  2. Hvis du bruker Audio Units-utvidelser eller Inter-App Audio-apper som instrumenter eller effekter med GarageBand, kan du kontakte produsenten angående oppdateringer.
  3. Hvis du bruker et eksternt lydgrensesnitt, kobler du fra dette. Hvis GarageBand fungerer, må du kanskje oppdatere lydgrensesnittet eller få service på det.
  4. Slett Audio Units-utvidelser eller Inter-App Audio-apper.
  5. Lag en ny sang, og spill den deretter av. Hvis den fungerer, sjekker du de andre sangene og solosporene dine for å finne ut hvilken det var som forårsaket problemet.
  6. Tilbakestill GarageBand. Gå til Innstillinger > GarageBand, og trykk deretter på Nullstill GarageBand. Når du tilbakestiller GarageBand, påvirkes ikke sangfiler, forhåndsinnstillinger eller effektoppsett. Andre tilpassede innstillinger, som 24-bits lydoppløsningen og Multitrack Recording-innstillinger, tilbakestilles til fabrikkinnstillingene.
  7. Sikkerhetskopier alle sangene på enheten din. Deretter sletter du GarageBand og laster det ned på nytt

Fungerer det fremdeles ikke? Kontakt Apple-kundestøtte.

Les mer

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.