Skjul bilder på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac

Les om hvordan du skjuler bilder og videoer fra visningene Øyeblikk, År og Samlinger, slik at du kun ser dem i Skjult-albumet.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne Bilder-appen.
  2. Velg bildet eller videoen du vil skjule.
  3. Trykk på  > Skjul.
  4. Bekreft at du vil skjule bildet eller videoen.

På Mac

1. Åpne Bilder.
  2. Velg bildet eller videoen du vil skjule.
  3. Kontroll-klikk på bildet, og klikk deretter på Skjul bilde. Du kan også skjule et bilde fra menylinjen når du går til Bilde > Skjul bilde. Eller du kan trykke på Kommando-L for å skjule et bilde.
  4. Bekreft at du vil skjule bildet eller videoen.

Hvis du bruker iCloud-bildebibliotek, blir bildene du skjuler på én enhet også skjult på de andre enhetene dine.

Hvis du har iOS 10 eller eldre eller macOS Sierra eller eldre, kan du fortsatt se de skjulte bildene eller videoene i alle albumene du har opprettet.

Opphev skjuling av bildene dine

Du kan oppheve skjuling av bilder og videoer og se dem igjen under Øyeblikk, År og Samlinger ved å følge denne fremgangsmåten:

På iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Åpne Bilder-appen og gå til Albumer-fanen.
  2. Trykk på Skjult-albumet.
  3. Velg bildet eller videoen du vil se.
  4. Trykk på  > Ikke skjul.

På Mac:

1. Åpne Bilder og klikk på Vis > Vis skjult bildealbum i menylinjen.
  2. Åpne Album-visningen, og åpne deretter Skjulte bilder-albumet.
  3. Velg bildet eller videoen du vil se.
  4. Kontroll-klikk på bildet.
  5. Klikk på Ikke skjul bildet.