Skjul bilder på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac

Med Bilder kan du kontrollere hvilke bilder og videoer som er synlige og hvilke som er skjult.

Når du skjuler bilder og videoer, flyttes de til Skjult-albumet, slik at de ikke vises i biblioteket ditt, i andre album eller i Bilder-widgeten på Hjem-skjermen. Med iOS 14 kan du slå av Skjult-albumet, slik at bildene blir helt skjult. Du kan vise bilder og videoer og slå Skjult-albumet på igjen når du vil.

Slik skjuler du bilder på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne Bilder.
  2. Velg bildet eller videoen du vil skjule.
  3. Trykk på Del-knappen , og trykk deretter på Skjul.
  4. Bekreft at du vil skjule bildet eller videoen.

Vis skjulte bilder på iPhone, iPad eller iPod touch

På iPhone eller iPod touch:

1. Åpne Bilder og trykk på Albumer-fanen.
  2. Rull ned og trykk på Skjult under Verktøy.
  3. Trykk på bildet eller videoen du vil vise.
  4. Trykk på Del-knappen , og trykk deretter på Ikke skjul.

På iPad:

1. Åpne Bilder. Hvis sidepanelet er skjult, trykker du på sidepanelsymbolet øverst til venstre.
  2. Rull ned til du ser Skjult under Verktøy.
  3. Trykk på bildet eller videoen du vil vise.
  4. Trykk på Del-knappen , og trykk deretter på Ikke skjul.

Finn Skjult-albumet

På en iPhone, iPad eller iPod touch er Skjult-albumet på som standard, men du kan slå det av. Når du slår av Skjult-albumet, blir alle bilder eller videoer du har skjult, usynlige i Bilder-appen. Slik finner du Skjult-albumet:

1. Åpne Bilder og trykk på Albumer-fanen.
  2. Rull ned og se etter Skjult-albumet under Verktøy. Hvis du bruker iPad, må du kanskje trykke på sidepanelsymbolet øverst til venstre og deretter bla nedover til du ser Skjult-albumet under Verktøy.

Slik slår du av Skjult-albumet:

1. Gå til Innstillinger og trykk på Bilder.
  2. Rull ned og slå av Skjult album.

Slik skjuler du bilder på Mac

1. Åpne Bilder.
  2. Velg bildet eller videoen du vil skjule.
  3. Kontroll-klikk på bildet, og velg deretter Skjul bildet. Du kan også skjule et bilde fra menylinjen når du velger Bilde > Skjul bilde. Eller du kan trykke på Kommando-L for å skjule et bilde.
  4. Bekreft at du vil skjule bildet eller videoen.

Hvis du bruker iCloud-bilder, blir bildene du skjuler på én enhet, også skjult på de andre enhetene dine.

Vis bilder på Mac

1. Åpne Bilder. I menylinjen velger du Vis > Vis albumet «Skjult».
  2. Velg Skjult i sidepanelet.
  3. Velg bildet eller videoen du vil se.
  4. Kontroll-klikk på bildet, og velg deretter Ikke skjul bildet. Du kan også velge Bilde > Ikke skjul bildet fra menylinjen, eller du kan trykke på Kommando-L.

Finn Skjult-albumet

Skjult-albumet er av som standard på Mac. Men du kan slå det på når du vil, så det blir lettere å finne bilder eller videoer du har skjult. Slik slår du på Skjult-albumet:

1. Åpne Bilder.
  2. Velg Vis > Vis albumet «Skjult».

Når Skjult-albumet er på, ser du det i sidepanelet under Bilder.