Skjul bilder på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac

Les om hvordan du skjuler bilder og videoer fra visningene Øyeblikk, År og Samlinger, slik at du kun ser dem i Skjult-albumet.

Slik skjuler du bilder på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne Bilder-appen.
  2. Velg bildet eller videoen du vil skjule.
  3. Trykk på Del-symbolet > Skjul.
  4. Bekreft at du vil skjule bildet eller videoen.

Slik skjuler du bilder på Mac

1. Åpne Bilder.
  2. Velg bildet eller videoen du vil skjule.
  3. Kontroll-klikk på bildet, og velg deretter Skjul bildet. Du kan også skjule et bilde fra menylinjen ved å velge Bilde > Skjul bilde. Eller du kan trykke på Kommando-L for å skjule et bilde.
  4. Bekreft at du vil skjule bildet eller videoen.

Hvis du bruker iCloud-bilder, blir bildene du skjuler på én enhet, også skjult på de andre enhetene dine.

Hvis du har iOS 10 eller eldre eller macOS Sierra eller eldre, kan du fortsatt se de skjulte bildene eller videoene i alle albumene du har opprettet.

Slik opphever du skjuling av bilder

Du kan oppheve skjuling av bilder og videoer og se dem igjen under Øyeblikk, År og Samlinger ved å følge denne fremgangsmåten:

På iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Åpne Bilder-appen og gå til Albumer-fanen.
  2. Rull til bunnen og trykk på Skjult under Andre album.
  3. Velg bildet eller videoen du vil se.
  4. Trykk på Del-symbolet > Opphev skjuling.

På Mac:

1. Åpne Bilder. I menylinjen velger du Vis > Vis skjult bildealbum.
  2. Velg Skjult i sidepanelet til venstre.
  3. Velg bildet eller videoen du vil se.
  4. Kontroll-klikk på bildet, og velg deretter Ikke skjul bildet. Du kan også velge Bilde > Ikke skjul bildet fra menylinjen, eller trykke på Kommando-L.