Om oppdatering 1.0 for USB-C-multiportadapter

Oppdatering 1.0 for USB-C-multiportadapter forbedrer kompatibiliteten og påliteligheten til Apple USB-C Digital AV-multiportadapteren eller Apple USB-C VGA-multiportadapteren. Denne oppdateringen anbefales for alle brukere.

Gjør deg klar for oppdateringen

1. Denne oppdateringen krever OS X El Capitan v10.11.4. Bruk Mac App Store eller Programvareoppdatering for å få den nyeste versjonen av OS X.

2. Koble USB-C-multiportadapteren til USB-C-porten på Macen. Sørg for at USB-C-ladekabelen er koblet til adapteren og koblet til en strømkilde ved hjelp av USB-C-strømadapteren.

3. Koble alle eksterne enheter (for eksempel skjermer, minnepinner og harddisker) og nettverkstilkoblinger med kabel fra USB-C-multiportadapteren.

Installer oppdateringen

1. Når du har koblet til adapteren, viser oppdatereren to valg via et varsel øverst til høyre på skjermen: Installer og Ikke nå. Klikk på Installer.

2. Følg instruksjonene på skjermen for å installere oppdateringen.

3. Når installasjonen er fullført, klikker du på omstart-knappen som vises.

MacBook starter på nytt, og Apple-logoen og fremdriftsindikatoren vises. Macen oppdaterer deretter USB-C-multiportadapteren. Det tar flere minutter før oppdateringen er fullført.

Når oppdateringen er fullført, starter Macen på nytt i OS X.

Viktig: Ikke slå av datamaskinen eller koble fra adapteren under denne oppdateringen.

Bekreft oppdateringen

Når MacBook har startet på nytt, kan du kontrollere at oppdateringen av USB-C-multiportadapteren var vellykket:

1. Klikk på Apple-menyen og velg Om denne Macen.

2. Klikk på Systemrapport. Systeminformasjon-vinduet vises.

3. Velg USB under Maskinvare på venstre side av vinduet.

4. Under USB-enhetstreet klikker du på navnet på USB-C-multiportadapter.

5. Detaljene for adapteren vises i feltet nederst til høyre. Hvis nummeret som står overfor Versjon, er 2.33, var oppdateringen vellykket.