Slå på synstolking på Mac

Når du slår på synstolking for en video, blir scenene i videoen beskrevet for deg.

Slå på synstolking for en video

Hvis videoen du ser på inkluderer innhold med synstolking (AD), kan du slå på synstolking på samme måte som du slår på undertekster eller endrer lydspråk. Dette fungerer med apper som Apple TV-appen, iTunes, QuickTime Player, DVD-spiller og HTML5-video i Safari.

1. Flytt pekeren over videoen for å vise avspillingskontrollene.
  2. Klikk på snakkeboble-symbolet .
  3. Velg et synstolkingsspor eller et annet lydalternativ.
    TV-appspilleren med synstolkingsmenyen åpen

Noen tredjepartsapper og nettsteder bruker tilpassede kontroller for videoer. Hvis du vet at en video inneholder synstolking, men du ikke ser en måte for å slå dem på, må du kanskje kontakte apputvikleren eller eieren av nettstedet for å få mer informasjon.

Slå på synstolking for alle videoer som standard

1. Velg Apple-menyen  > Systemvalg, og klikk deretter på Tilgjengelighet.
  2. Klikk på Synstolking i sidepanelet.
  3. Velg «Spill av videobeskrivelser automatisk hvis tilgjengelig».
    Tilgjengelighet Systemvalg Synstolking med «Spill av videobeskrivelser automatisk hvis tilgjengelig». valgt

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.