Slå på synstolking i iTunes for Windows

I iTunes for Windows kan du aktivere synstolking slik at handlingen i videoer beskrives for deg.

Hvis videoen du ser på, inkluderer synstolking, kan du finne dem i Lyd og undertekster-menyen:

1. Flytt pekeren over videoen.
  2. Klikk på snakkeboblen snakkeboble.
  3. Marker sporet med synstolking som du vil bruke.

Les mer

Noen videoer inkluderer ikke spor med synstolking. Se dokumentasjonen til videoen du bruker for å finne ut om den inkluderer disse funksjonene.

Enkelte nettsteder og apper fra tredjepart har tilpassede lydkontroller for videoer. Hvis du ikke ser kontroller for lyd når du viser en video fra et nettsted, ser du i dokumentasjonen eller kontakter eieren av nettstedet eller apputvikleren for å få mer informasjon.

Du kan også slå på synstolking på andre enheter ved å følge trinnene nedenfor:

Les om hvordan du finner innhold med synstolking i iTunes Store.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.