Slå på synstolking på iPod nano

På iPod nano kan du bruke synstolking slik at handlingen i videoer beskrives for deg.

Hvis videoen du ser på, inkluderer synstolking, kan du finne dem i Lyd og undertekster-menyen:

1. Trykk på skjermen for å vise avspillingskontrollene mens du ser på en video i Videoer-appen.
  2. Trykk på snakkeboblen  for å åpne Lyd og undertekster-menyen.
  3. Trykk på det andre sporet til språket du vil bruke. Sporet med synstolking blir ikke automatisk uthevet.

Les mer

Noen videoer inkluderer ikke spor med synstolking. Se dokumentasjonen til videoen du bruker for å finne ut om den inkluderer disse funksjonene.

Enkelte nettsteder og apper fra tredjepart har tilpassede lydkontroller for videoer. Hvis du ikke ser kontroller for lyd når du viser en video fra et nettsted, ser du i dokumentasjonen eller kontakter eieren av nettstedet eller apputvikleren for å få mer informasjon.

Du kan også slå på synstolking på andre enheter ved å følge trinnene nedenfor:

Les om hvordan du finner innhold med synstolking i iTunes Store.