Endre undertekster, lydspråk eller lydbeskrivelser på iPod nano

På iPod nano kan du bruke tilpassede lydspråk, undertekst eller skjult teksting. Du kan også bruke lydbeskrivelser for å få beskrevet scener i videoer.

Endre undertekstene eller lydspråket

1. Trykk på skjermen for å vise avspillingskontrollene mens du ser på en video.
  2. Trykk på Mediemarkering-knappen snakkeboblesymbolet for å åpne Lyd og undertekster-menyen.
  3. Velg språket eller undertekstene du vil bruke.

Hvis du ikke ser et alternativ for SDH, eller hvis du vil slå på CC eller SDH som standard, går du til Innstillinger > Tilgjengelighet > Undertekster og skjult teksting. Du kan også tilpasse tekstingen fra denne skjermen.

Slå på synstolking

Hvis videoen du ser på inkluderer synstolking, kan du finne dette i Lyd og undertekster-menyen:

1. Trykk på skjermen for å vise avspillingskontrollene mens du ser på en video i Videoer-appen.
  2. Trykk på Mediemarkering-knappen  for å åpne Lyd og undertekster-menyen.
  3. Trykk på det andre sporet av språket du vil bruke. Sporet med lydbeskrivelser blir ikke spesifikt kalt ut.