Slå på synstolking på iPhone, iPad eller iPod touch

På iPhone, iPad eller iPod touch kan du aktivere synstolking slik at handlingen i videoer beskrives for deg.

Du kan slå på synstolking mens du ser på filmer, TV-programmer eller videoer i Videoer-appen på iPhone, iPad eller iPod touch. Du kan også aktivere synstolking som standard.

Slå på synstolking

Hvis videoen du ser på, inkluderer synstolking, kan du finne dem i Lyd og undertekster-menyen:

1. Trykk på skjermen for å vise avspillingskontrollene mens du ser på videoen.
  2. Trykk på snakkeboblen  for å åpne Lyd og undertekster-menyen.
  3. Marker sporet med synstolking som du vil bruke.

Angi lydinnstillinger

Hvis du vil bruke synstolking i videoer som standard:

1. Gå til Innstillinger > Generelt > Tilgjengelighet.
  2. Bla til Medier-delen og trykk på Synstolking.
  3. Slå på Bruk synstolking.

Les mer

Noen videoer inkluderer ikke spor med synstolking. Se dokumentasjonen til videoen du bruker for å finne ut om den inkluderer disse funksjonene.

Enkelte nettsteder og apper fra tredjepart har tilpassede lydkontroller for videoer. Hvis du ikke ser kontroller for lyd når du viser en video fra et nettsted, ser du i dokumentasjonen eller kontakter eieren av nettstedet eller apputvikleren for å få mer informasjon.

Du kan også slå på synstolking på andre enheter ved å følge trinnene nedenfor:

Les om hvordan du finner innhold med synstolking i iTunes Store.