Slå på synstolking på iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan slå på synstolking på iPhone, iPad eller iPod touch for å få beskrevet scener i videoer.

Mens du ser på filmer, TV-programmer eller musikkvideoer i Apple TV-appen* eller på iPhone, iPad eller iPod touch, kan du slå på synstolking. Du kan også slå på synstolking som standard.

Slå på synstolking

Hvis videoen du ser, inkluderer lydbeskrivelser:

1. Trykk på skjermen for å vise avspillingskontrollene mens du ser på videoen.
  2. Trykk på Mediemarkering-knappen  for å åpne Lyd og undertekster-menyen.
  3. Velg hvilket synstolkingsspor du vil bruke.

Bruk lydbeskrivelser som standard

1. Gå til Innstillinger > Tilgjengelighet.
  2. Trykk på Synstolking.
  3. Slå på Synstolking.

Les mer

* Apple TV-appen er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner. Finn ut hvor den er tilgjengelig.