Bruk flere enn én Apple Watch med iPhone

Du kan sammenkoble flere klokker med iPhone og gå med forskjellige klokker avhengig av hva du gjør og hvor du skal.

Legg til en ny Apple Watch

Følg disse trinnene for å koble sammen flere enn én Apple Watch med iPhone:

1. Åpne Apple Watch-appen på iPhone og trykk på Min Apple Watch-fanen.
  2. Trykk på klokken din øverst på skjermen.
    Apple Watch-appen
  3. Trykk på Koble sammen med ny klokke.
    Skjerm for å koble sammen med ny klokke
  4. Følg disse trinnene for å koble den nye klokken din sammen med iPhone. Du kan konfigurere klokken som en ny, eller bruke en sikkerhetskopi av en annen klokke.

Hver klokke har egne innstillinger, så du kan tilpasse dem med forskjellige apper, overblikk og urskiver. Hvis du for eksempel legger til et kort i Apple Pay eller installerer en app på en av klokkene, vises det ikke automatisk på de andre klokkene.

Du kan koble sammen mer enn én Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular), men det er ikke alle operatører som støtter flere aktive mobilabonnementer samtidig. Kontakt operatøren for å få mer informasjon.

Bytt klokke

Kun én Apple Watch kan være aktiv om gangen. Når du vil bytte, tar du av klokken og setter på en ny, og deretter løfter du håndleddet eller flytter på armen. watchOS støtter ikke bruk av to klokker samtidig, og støtter ikke deling av klokker mellom flere brukere på samme tid.

Klokkene dine deler informasjon om aktiviteter og trening, så framgangen blir automatisk oppdatert når du bytter. Hvis du setter på en annen klokke for å trene, kan du fremdeles se alle dagens skritt og kreditert oppreist tid og treningstid. Avhengig av hvor mye informasjon som må synkroniseres, kan det ta litt tid før du ser all framgangen din.

Apple Watch-innstillinger

Bruk Bytt automatisk

Når Bytt automatisk er aktivert, bytter iPhone automatisk klokke for deg når du tar på en annen klokke. Hvis du vil velge når du skal bytte fremfor at det skjer automatisk, deaktiverer du Bytt automatisk. Slik endrer du innstillingen:

1. Åpne Apple Watch-appen på iPhone og trykk på Min Apple Watch-fanen.
  2. Trykk på Apple Watch, og slå Bytt automatisk av eller på.

Hvis du slår av Bytt automatisk, må du fortelle iPhone hvilken klokke du vil bruke: I Apple Watch-appen trykker du på klokken øverst på skjermen og deretter på klokken du har på deg, slik at en hake vises ved siden av.

Fjern sammenkoblingen for Apple Watch

Hvis du vil fjerne en klokke, åpner du Apple Watch-appen på iPhone og trykker på Min klokke-fanen. Velg deretter en Apple Watch-klokke, trykk på Info-symbolet og fjern sammenkoblingen

Få hjelp

Hvis du vil sjekke forbindelsen mellom enhetene dine, åpner du Apple Watch-appen på iPhone og trykker på klokken. Du skal se en hake ved siden av klokken du har på armen. Finn ut mer om forbindelsen mellom Apple Watch og iPhone

Hvis aktivitets- og treningsinformasjonen ikke blir oppdatert når du bytter klokke, holder du iPhone og Apple Watch tett sammen til framgangen er oppdatert.

Hvis du slår av Vekk skjerm når armen løftes eller Håndleddssensor i Apple Watch-appen på iPhone, kan det hende at Bytt automatisk ikke virker. Hvis funksjonen ikke virker, slår du av Bytt automatisk og forteller iPhone når du vil bytte klokke: Åpne Apple Watch-appen på iPhone, trykk på fanen Min klokke-fanen, trykk på klokken din og velg den du har på deg.