Hvis du ser en «Windows Installer package»-feilmelding når du forsøker å installere Apple-programvare på nytt eller fjerne den

Bruk Windows Kontrollpanel til å reparere programvaren for å løse problemet, og deretter avinstallerer du eller installerer Apple-programvaren på nytt.

Når du forsøker å installere iTunes, iCloud for Windows eller relatert Apple-programvare på PC-en din på nytt, kan du se en «Windows Installer package»-feilmelding. Hvis du tidligere har installert og deretter avinstallert iTunes, iCloud for Windows eller relatert Apple-programvare fra datamaskinen, kan det hende at enkelte deler av programmene ikke har blitt avinstallert på riktig måte.

Du kan også se denne feilmeldingen når du prøver å avinstallere programvaren for første gang.

For å løse problemet kan du reparere programvaren og deretter avinstallere den. Deretter kan du installere den på nytt.

Reparere programvaren

1. Åpne «Avinstaller et program» i Windows Kontrollpanel (Windows 10-trinn).
  2. Velg programmet du prøver å fjerne, og velg deretter Reparer. Følg instruksjonene for å fullføre reparasjonsprosessen.
  3. Prøv å avinstaller programmet.
  4. Gjenta trinn 2 til 4 for hvert program du vil installere på nytt eller avinstallere.
  5. Når du har avinstallert all Apple-programvare, kan du installere iTunes eller iCloud for Windows på nytt.

Få mer hjelp

Hvis du fortsatt ser feilmeldingen, kan du prøve å bruke Microsofts Legg til / fjern programmer-verktøy.

1. Sørg for at du har de nyeste Windows-oppdateringene installert.
  2. Gå til nettstedet for Microsofts Legg til / fjern programmer-verktøy.
  3. Klikk på Last ned, og klikk så på Åpne. Hvis verktøyet ikke åpnes automatisk, eller hvis du klikker på Lagre i stedet for på Åpne, kan du åpne det fra nedlastingsmappen. Navnet på verktøyet starter med MicrosoftProgram_Install_and_Uninstall.
  4. Klikk på Neste på den første skjermen i verktøyet.
  5. Marker Avinstallerer hvis du blir spurt om du har problemer med å installere eller avinstallere et program.
  6. Velg programmet du vil avinstallere, og klikk deretter på Neste.
  7. Når du blir spurt om du vil «Avinstallere og rydde», velger du «Ja, prøv å avinstallere».
    Verktøyet prøver å avinstallere programmet. Avhengig av størrelsen på programvarepakken verktøyet prøver å avinstallere og hastigheten på datamaskinen, kan avinstalleringsprosessen ta fem minutter eller mer. Hvis verktøyet lykkes med å avinstallere, ser du meldingen «Problemløsing fullført».
  8. Lukk verktøyet.
  9. Gjenta trinn 2 til 8 for hvert program du ikke kan avinstallere.
  10. Når du har avinstallert all Apple-programvare, installerer du iTunes eller iCloud for Windows på nytt.

Kontakt Apple-kundestøtte hvis du fortsatt ikke kan løse problemet.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.