Lagre PDF-filer i Bøker-appen på iPhone, iPad eller iPod touch

Bruk Apple Books til å lagre, signere, markere og dele PDF-filer.

Arkiver eller importer en PDF-fil

Når du konfigurert iCloud Drive, kan du legge til PDF-filer i Apple Books-biblioteket på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac. Deretter har du tilgang til filene dine på alle de andre enhetene dine.

Arkiver PDF-filer som er e-postvedlegg eller ligger på nettsteder

1. Trykk på PDF-filen for å åpne den.
  2. Trykk på Del-knappen .
  3. Sveip mot venstre over appsymbolene, og trykk på Bøker.
    Apple Books-symboletHvis du ikke ser Bøker, trykker du på Mer-knappen. Trykk deretter på Bøker.
    Apple Books-symbolet vises når du trykker på Mer-knappen.

PDF-filen åpnes og lagres automatisk i Bøker-appen. Du finner den senere på Bibliotek-fanen.

Arkiver en nettside i PDF-format

1. Åpne en nettside i Safari.
  2. Trykk på Del-knappen
  3. Sveip mot venstre over appsymbolene, og trykk på Bøker.
    Apple Books-symboletHvis du ikke ser Bøker, trykker du på Mer-knappen. Trykk deretter på Bøker.
    Apple Books-symbolet vises når du trykker på Mer-knappen.

PDF-filen åpnes og lagres automatisk i Bøker-appen. Du finner den senere på Bibliotek-fanen.

Arkiver en e-post i PDF-format

1. Trykk på en e-post i Mail-appen.
  2. For å lagre e-posten eller e-posttråden som en PDF-fil, trykk på Flere handlinger-knappen  nederst på verktøylinjen.
  3. Rull ned, og trykk på Skriv ut.
  4. Trykk og hold på forhåndsvisningen av e-posten nederst på skjermen. En større forhåndsvisning åpnes.
  5. Trykk på den større forhåndsvisningen.
  6. Trykk på Del-knappen og deretter på Bøker.
    Apple Books-symboletHvis du ikke ser Bøker, trykker du på Mer-knappen. Trykk deretter på Bøker.
    Apple Books-symbolet vises når du trykker på Mer-knappen.

PDF-filen åpnes og lagres automatisk i Bøker-appen. Du finner den senere på Bibliotek-fanen.

Legg til en PDF-fil i biblioteket ditt på Mac

På Macen åpner du Apple Books, finner PDF-filen i Finder eller på skrivebordet, og drar filen inn i Bibliotek.

PDF-filen blir tilgjengelig i Bøker-appen på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac så lenge du er logget inn med den samme Apple-ID-en og har aktivert iCloud Drive for Bøker.

Rediger en PDF-fil du har arkivert

Hvis du vil redigere eller en PDF-fil eller legge til en signatur i den, kan du bruke Merking. For å gi nytt navn til en PDF-fil, åpne Bøker-appen på iPhone, iPad eller iPod touch og finn PDF-filen på Bibliotek-fanen. Trykk deretter på Vis handlinger-knappen , og velg Gi nytt navn.

Arkiver og behandle PDF-filer i Filer-appen