Om OS X El Capitan v10.11.4-oppdateringen

OS X El Capitan v10.11.4-oppdateringen anbefales for alle brukere av OS X El Capitan.

OS X El Capitan v10.11.4-oppdateringen forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten til Mac, og anbefales for alle brukere.

Denne oppdateringen:

• Legger til muligheten til å beskytte notater som inneholder personlig informasjon, med en kode i Notater
  • Legger til muligheten til å organisere notater alfabetisk eller etter datoen de ble opprettet eller endret i Notater
  • Legger til muligheten til å importere Evernote-filer i Notater
  • Legger til støtte for å dele Live Photos mellom iOS og OS X via AirDrop og Meldinger
  • Løser et problem som kunne få RAW-bilder til å åpnes langsomt i Bilder
  • Legger til muligheten for iBooks til å lagre PDF-filer i iCloud, slik at de blir tilgjengelig på alle enhetene dine
  • Løser et problem som hindret at Twitter t.co-koblinger ble lastet i Safari
  • Hindrer JavaScript-dialogruter i å blokkere tilgang til andre nettsider i Safari
  • Løser et problem som hindret VIPs-postbokser i å fungere med Gmail-kontoer
  • Løser et problem som gjorde at USB-lydenheter ble frakoblet
  • Forbedrer kompatibiliteten og driftssikkerheten til Apple USB-C-multiportadaptere

Bedriftsinnhold:

• Løser et problem som kunne forårsake svart skjerm etter pålogging som rotbruker
  • Løser et problem hvor skjermdeling ikke kan brukes til å fjernklikke på Tillat-knappen eller Tillat alltid-knappen i Nøkkelringtilgang
  • Løser et problem som hindrer Overføringsassistent i å åpne når automatisk pålogging er deaktivert med en konfigurasjonsprofil
  • Løser et problem som hindrer Mail i å vise dato og tid i enkelte Microsoft Exchange-kalenderhendelser
  • Gir mulighet for kompatibilitet med Cisco AnyConnect VPN-klienten
  • Forbedrer påliteligheten ved tilkobling til Delt Internett via Wi-Fi

Hvis du ønsker detaljert informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen, kan du se Apple sikkerhetsoppdateringer.

Slik oppdaterer du Mac-maskinen

Bruk Mac App Store til å installere oppdateringen. Det er en god idé å ta sikkerhetskopi av Mac-maskinen før du oppdaterer. Noen oppdateringer blir tilgjengelig først etter at du har installert andre oppdateringer. Du bør installere alle tilgjengelige oppdateringer og la installasjonen kjøre til den er fullført uten avbrudd. Du kan også få denne oppdateringen fra Apple-kundestøttens Nedlastinger-nettsted. Du kan få uventede resultater hvis det er installert tredjeparts OS X-endringer eller hvis du på annen måte har endret OS X.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.