Om OS X El Capitan v10.11.4-oppdateringen

OS X El Capitan v10.11.4-oppdateringen anbefales for alle OS X El Capitan-brukere.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

OS X El Capitan v10.11.4-oppdateringen forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten til Mac, og er anbefalt for alle brukere.

Denne oppdateringen:

• Legger til muligheten til å beskytte notater med personlig data i Notater ved hjelp av en sikkerhetskode
  • Legger til muligheten til å sortere notater alfabetisk, etter opprettelsesdato eller etter endringsdato i Notater
  • Legger til mulighetene til å importere Evernote-filer i Notater
  • Legger til støtte for å dele Live Photos mellom iOS og OS X via AirDrop og Meldinger
  • Adresserer et problem som kan føre til at RAW-bilder åpnes tregt i Bilder
  • Legger til muligheten for at iBooks kan lagre PDF-filer i iCloud, slik at de blir tilgjengelige på alle enhetene dine
  • Løser et problem som hindret innlasting av t.co-koblinger fra Twitter, i Safari
  • Hindrer JavaScript-dialoger i å blokkere tilgang til andre nettsider i Safari
  • Løser et problem som forhindret at VIP-innboksen fungerte med Gmail-kontoer
  • Løser et problem som førte til at USB-lydenheter ble frakoblet
  • Forbedrer kompatibiliteten og påliteligheten til USB-C-multiportadaptere fra Apple

Bedriftsinnhold:

• Løser et problem som kan føre til svart skjerm etter pålogging som rotbruker
  • Løser et problem som forhindrer bruk av skjermdeling til å klikke eksternt på Tillat-knappen eller Tillat alltid-knappen i Nøkkelringtilgang
  • Løser et problem som hindrer Overføringsassistent i å åpne når automatisk pålogging er deaktivert med en konfigurasjonsprofil
  • Løser et problem som hindrer Mail i å vise dato og klokkeslett til enkelte Microsoft Exchange-kalenderhendelser
  • Gir kompatibilitet med Cisco AnyConnect VPN-klienten
  • Forbedrer påliteligheten med å koble til Delt internett via Wi-Fi

For mer detaljert informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen kan du se Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

Slik oppdaterer du Macen

Bruk Mac App Store til å installere oppdateringen. Det er en god idé å ta sikkerhetskopi av Macen før du oppdaterer. Noen oppdateringer blir tilgjengelige først etter at du har installert andre oppdateringer. Du bør installere alle tilgjengelige oppdateringer og la installasjonen kjøre til den er fullført uten avbrudd. Du kan også få denne oppdateringen fra Apple-kundestøttens Nedlastinger-nettsted. Du kan få uventede resultater hvis tredjeparts OS X-endringer har blitt installert eller hvis du på annen måte har endret OS X.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.