Apple iOS FIPS kryptografiske moduler v6.0 for iOS 9

Les om de kryptografiske modulene i iOS: Apple iOS CoreCrypto Module v6.0 og Apple iOS CoreCrypto Kernel Module v6.0.

De kryptografiske modulene i iOS, Apple iOS CoreCrypto Module v6.0 og Apple iOS CoreCrypto Kernel Module v6.0, krever ingen installering eller konfigurering for å være i «FIPS-modus» og sørge for at FIPS 140-2 overholdes på enheter som kjører iOS 9.

Du finner fullstendige instruksjoner for riktig bruk av modulene i Rolleveiledning for kryptoansvarlig for FIPS 140-2-etterlevelse iOS 9 (PDF).