Om iCloud-bilder og Min bildestrøm

iCloud-bilder og Min bildestrøm kan hjelpe deg med å få bildene dine på Apple-enhetene dine og på PC-en din. Hva er forskjellen? Finn ut mer om begge funksjonene.

Har du Min bildestrøm?

Hvis du nylig har opprettet Apple-ID-en din, er kanskje ikke Min bildestrøm tilgjengelig. Hvis Min bildestrøm ikke er tilgjengelig, bruker du iCloud-bilder til å beholde bildene og videoene dine i iCloud.

Hvor kan du få tilgang til bildene dine fra

iCloud-bilder og Min bildestrøm* laster opp bildene dine automatisk, slik at du kan se dem hjemme eller mens du er på farten. iCloud-bilder laster også opp videoene dine og holder alle endringene dine oppdatert. Du kan få tilgang til samlingen din på disse enhetene når du logger på iCloud med Apple-ID-en din.

iCloud-bilder

• Mac
  • iPhone
  • iPad
  • iPod touch
  • Windows-PC
  • Apple TV (4. generasjon)
  • Apple Watch
  • iCloud.com

Min bildestrøm

• Mac
  • iPhone
  • iPad
  • iPod touch
  • Windows-PC
  • Apple TV (4. generasjon)

Hvilke filtyper lastes opp til iCloud

iCloud-bilder og Min bildestrøm laster opp samlingen din til iCloud hver gang enheten din kobler seg til Internett og batteriet er oppladet. iCloud laster opp disse filtypene.

iCloud-bilder

• GIF
  • JPEG
  • HEIF
  • HEVC
  • MP4
  • PNG
  • RAW**
  • TIFF

Min bildestrøm

• JPEG
  • PNG
  • TIFF
  • De fleste RAW-formater

Hvordan bildene lagres

Når du registrerer deg for iCloud, får du automatisk 5 GB lagringsplass kostnadsfritt. Hvis du har en stor samling i iCloud-bilder og trenger mer lagringsplass, kan du kjøpe mer fra 0,99 USD for 50 GB per måned. Hvis du velger et abonnement på 200 GB eller mer, kan du dele det med familienFinn ut mer om priser for iCloud-lagringsplass i landet ditt eller regionen din.

iCloud-bilder

• Bruker lagringsplassen i iCloud.
  • Så lenge du har nok plass i iCloud kan du lagre så mange bilder og videoer du vil.
  • Lagret i det originale formatet med full oppløsning.
  • Du kan slå på Optimaliser lagring og spare plass på enheten.
  • Redigeringer lagres i iCloud og holder seg oppdatert på Apple-enhetene dine.

Min bildestrøm

• Regnes ikke som en del av iCloud-lagringsplassen.
  • Laster opp fra de siste 30 dager og opptil 1000 bilder.
  • Lastes ned til iPhone, iPad og iPod touch med lavere oppløsning. På Macen eller PC-en lastes bildene ned i full oppløsning.
  • Redigeringer du gjør, oppdateres ikke på alle enhetene dine.

* Hvis du nylig har opprettet Apple-ID-en din, er kanskje ikke Min bildestrøm tilgjengelig. Bruk iCloud-bilder til å beholde bildene og videoene dine i iCloud.
** iCloud-bilder lagrer alle RAW-bilder med innebygde JPEG-er i originalformatene. Du kan vise miniatyrversjoner på Mac, eller laste dem ned og redigere dem på Mac eller PC.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.