Finn innhold med synstolking i iTunes Store

Finn ut hvordan du finner filmer med synstolking i iTunes Store.

På Mac eller PC

1. Åpne iTunes.
  2. Klikk på iTunes Store.
  3. Bruk søkelinjen øverst til høyre for å finne en bestemt film. Du kan også skrive inn «AD», «lydbeskrivelse», «synstolking», «videobeskrivelse» eller «videobeskrivelser» for å søke etter alle filmer med synstolking.
  4. Klikk på Filmer til høyre i vinduet for å begrense søket.
  5. Klikk på en film for å gå til beskrivelsessiden.
  6. Se etter et synstolkingssymbol  under prisen.

For å se tilgjengelig språk for lydbeskrivelser blar du til bunnen av filmens beskrivelsesside og ser etter Språk-delen.

På iPhone, iPad og iPod touch

1. Åpne iTunes Store-appen.
  2. Trykk på Søk nederst på skjermen for å finne en bestemt film. Du kan også skrive inn «AD», «lydbeskrivelse», «synstolking», «videobeskrivelse» eller «videobeskrivelser» for å søke etter alle tilgjengelige titler med synstolking.
  3. Trykk på en film for å gå til beskrivelsessiden
  4. Se etter et synstolkingssymbol  øverst på filmens beskrivelsesside.

Rull til bunnen av et objekts produktside, og se i Språk-delen for informasjon om tilgjengelige språk for synstolking.

På Apple TV

1. Gå til Innstillinger > Generelt > Tilgjengelighet.
  2. Slå på Synstolking.
  3. Åpne appen for iTunes-filmer.
  4. Bla gjennom eller søk etter filmer.
  5. Se etter et synstolkingssymbol  på filmens beskrivelsesside.

Sveip nedover på fjernkontrollen for å gå til bunnen av en films produktside. Se i Språk- og Tilgjengelighet-delene for informasjon om tilgjengelige språk for synstolking.

På smart-TV med Apple TV-appen

1. Åpne Apple TV-appen.
  2. Gå til Filmer øverst på skjermen. Eller gå til Søk for å finne en bestemt film.
  3. Se etter et synstolkingssymbol  på filmens beskrivelsesside.

Rull til bunnen av filmens beskrivelsesside og se i Språk- og Tilgjengelig-delene for informasjon om tilgjengelige språk for synstolking.

Les mer

Tilgjengeligheten av synstolking varierer avhengig av land og region.

Finn ut hvordan du slår på synstolking på forskjellige enheter ved å følge disse trinnene:

Noe innhold i iTunes Store har også skjult teksting og undertekster for døve og hørselshemmede. Finn ut hvordan du finner innhold med skjult teksting eller undertekster.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.