Finn innhold med synstolking i iTunes Store

Finn ut hvordan du finner filmer med synstolking i iTunes Store.

På Mac eller PC

1. Åpne iTunes.
  2. Klikk på iTunes Store.
  3. Skriv inn en bestemt tittel eller et bestemt søkeord i søkefeltet øverst til høyre. Du kan også skrive inn «AD», «lydbeskrivelse», «synstolking», «videobeskrivelse» eller «videobeskrivelser» for å søke etter alle tilgjengelige titler med synstolking.
  4. Klikk på Filmer i kolonnen til høyre i vinduet.
  5. Når du finner noe du vil se, klikker du på objektet. Se etter et synstolkingsymbol  på objektets produktside under prisknappene.

Rull til bunnen av et objekts produktside, og se i Språk-delen for informasjon om tilgjengelige språk for synstolking.

På iPhone, iPad og iPod touch

1. Åpne iTunes Store-appen.
  2. Trykk på Søk fra navigasjonsmenyen nederst på skjermen.
  3. Skriv inn en bestemt tittel eller et bestemt søkeord i søkefeltet øverst på skjermen. Du kan også skrive inn «AD», «lydbeskrivelse», «synstolking», «videobeskrivelse» eller «videobeskrivelser» for å søke etter alle tilgjengelige titler med synstolking.
  4. Når du finner noe du vil se, trykker du på objektet. Se etter et synstolkingsymbol  på objektets produktside under objektsbildet.

Rull til bunnen av et objekts produktside, og se i Språk-delen for informasjon om tilgjengelige språk for synstolking.

På Apple TV

1. Gå til Innstillinger > Generelt > Tilgjengelighet.
  2. Slå på Synstolking.
  3. Åpne appen for iTunes-filmer.
  4. Bla gjennom eller søk etter filmer.
  5. På beskrivelsessiden for filmen vises et synstolkingsymbol  hvis synstolking støttes.

Sveip nedover på fjernkontrollen for å gå til bunnen av et objekts produktside. Se i Språk- og Tilgjengelighet-delene for informasjon om tilgjengelige språk for synstolking.

Les mer

Tilgjengeligheten av synstolking varierer avhengig av land og region.

Finn ut hvordan du slår på synstolking på forskjellige enheter ved å følge disse trinnene:

Noe innhold i iTunes Store har også skjult teksting og undertekster for døve og hørselshemmede. Finn ut hvordan du finner innhold med skjult teksting eller undertekster.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.