Finn innhold med synstolking i Apple TV-appen eller iTunes Store

Finn ut hvordan du finner filmer med lydbeskrivelser i Apple TV-appen eller iTunes Store.

På iPhone, iPad og iPod touch

1. Åpne iTunes Store-appen.
  2. Trykk på Søk nederst på skjermen for å finne en bestemt film. Du kan også skrive inn «AD», «lydbeskrivelse», «synstolking», «videobeskrivelse» eller «videobeskrivelser» for å søke etter alle tilgjengelige titler med synstolking.
  3. Trykk på en film for å gå til beskrivelsessiden.
  4. Se etter et synstolkingssymbol  øverst på filmens beskrivelsesside.

Rull til bunnen av et objekts produktside, og se i Språk-delen for informasjon om tilgjengelige språk for synstolking.

På Mac

1. Åpne Apple TV-appen.
  2. Bruk søkelinjen øverst til høyre for å finne en bestemt film.
  3. Klikk på en film for å gå til beskrivelsessiden.
  4. Se etter et synstolkingssymbol  under beskrivelsen.

For å se tilgjengelig språk for lydbeskrivelser blar du til bunnen av filmens beskrivelsesside og ser etter Språk-delen.

På PC

1. Åpne iTunes for Windows.
  2. Klikk på iTunes Store.
  3. Bruk søkelinjen øverst til høyre for å finne en bestemt film. Du kan også skrive inn «AD», «lydbeskrivelse», «synstolking», «videobeskrivelse» eller «videobeskrivelser» for å søke etter alle filmer med synstolking.
  4. Klikk på Filmer til høyre i vinduet for å begrense søket.
  5. Klikk på en film for å gå til beskrivelsessiden.
  6. Se etter et synstolkingssymbol  under prisen.

For å se tilgjengelig språk for lydbeskrivelser blar du til bunnen av filmens beskrivelsesside og ser etter Språk-delen.

På Apple TV

1. Gå til Innstillinger > Generelt > Tilgjengelighet.
  2. Slå på Synstolking.
  3. Åpne Apple TV-appen.
  4. Søk etter en film.
  5. Se etter et synstolkingssymbol  på filmens beskrivelsesside.

Sveip nedover på fjernkontrollen for å gå til bunnen av en films produktside. Se i Språk- og Tilgjengelighet-delene for informasjon om tilgjengelige språk for synstolking.

På en smart-TV eller strømmenhet

1. Åpne Apple TV-appen.
  2. Gå til Filmer øverst på skjermen. Eller gå til Søk for å finne en bestemt film.
  3. Se etter et synstolkingssymbol  på filmens beskrivelsesside.

Rull til bunnen av filmens beskrivelsesside og se i Språk- og Tilgjengelig-delene for informasjon om tilgjengelige språk for synstolking.

Les mer

Tilgjengeligheten av synstolking varierer avhengig av land og region.

Finn ut hvordan du slår på synstolking på forskjellige enheter ved å følge disse trinnene:

Noe innhold i Apple TV-appen eller iTunes Store har også skjult teksting og undertekster for døve og hørselshemmede. Finn ut hvordan du finner innhold med skjult teksting eller undertekster.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.