Endre leveringsadressen for trykksakbestillinger i Bilder for macOS

Før du bestiller fotoprodukter kan du vise og endre leveringsadressen ved hjelp av denne framgangsmåten.

Legg til en ny adresse i kontaktkortet ditt

Bilder bruker Mitt kort i Kontakter-appen på Mac-maskinen din for å finne standard leveringsadresse for fotobestillingene dine.

Hvis du ønsker å endre eller legge til adresser på kontaktkortet ditt kan dette gjøres i Kontakter-appen eller på fotobestillingssiden:

1. Merk av i avkrysningsruten ved siden av navnet ditt. Hvis Bilder viser foreslåtte adresser, velg enten standardadressen den foreslår eller klikk på ignorer forslag.
  2. Klikk på adressen som står under navnet ditt og velg Rediger fra menyen som åpnes.
  3. Kontaktkortet ditt åpnes. Rull ned til adressedelen og velg typen adresse du legger til (hjem, arbeid eller annen). Deretter legger du til adressen i de tomme feltene merket gate, by, poststed, postnummer og land. Klikk på OK for å arkivere endringene.
  4. Klikk på adressen din igjen for å velge fra adresselisten som nå inkluderer den nye du akkurat la til.
  5. Velg knappen Send bestilling for å fortsette.

Velg en adresse fra kontaktkortet ditt

Hvis kontaktkortet ditt har flere adresser kan du velge hvilken som skal brukes ved hjelp av denne fremgangsmåten:

1. I utsjekkingsvinduet markerer du avkrysningsruten ved siden av navnet ditt. Hvis Bilder viser foreslåtte adresser, velg enten standardadressen den foreslår eller klikk på ignorer forslag.
  2. Klikk på adressen under navnet ditt. De andre adressene på kontaktkortet ditt kommer opp i en meny. Velg den du vil bruke.
    Velg en annen adresse
  3. Velg knappen Send bestilling for å fortsette.

Send til noen andre

Du kan også få bestillingen levert til en annen person:

1. Klikk på Legg til leveringsadresse i utsjekkingsvinduet.
  2. Velg en av kontaktene dine. Hvis du ikke har et kontaktkort for den som du ønsker å sende bestillingen til, klikk på Ny for å opprette en.
  3. Legg til en adresse for den nye kontakten i de tomme feltene merket gate, by, poststed, postnummer og land.
  4. Velg knappen Send bestilling for å fortsette.

Det er viktig å velge riktig adresse

Apple kan ikke endre leveringsadressen etter at bestillingen er gjort. Hvis bestillingen er gjort men adressen er feil, kan du kansellere bestillingen innen 30 minutter etter bestillingstidspunktet ved å gå til siden Apple Photo Services Order History (bestillingshistorikk for Apple Photo Services). Du kan så sende bestillingen inn på nytt med den korrekte adressen.

Hvis bestillingen blir gjort i Japan, Singapore, Australia, New Zealand og Hong Kong har du 90 minutter til å kansellere.

Hvis du bruker iPhoto eller Aperture