Bruk prosjekttillegg til å bestille utskriftsprodukter i Bilder etter 30. september 2018

Les om overgangen fra innebygde utskriftsprodukttjenester til prosjekttillegg i Bilder.

For å gi brukerne tilgang til et bredere utvalg utskriftstjenester har macOS High Sierra introdusert prosjekttillegg i Bilder, som integreres direkte i Bilder-appen. I macOS Mojave vil Bilder gå helt over til Prosjekttillegg i Bilder. Brukerne vil kunne skrive ut og oppdatere de eksisterende prosjektene med disse nye tjenestene, og de vil få tilgang til flere alternativer.

For å gjøre de siste kjøpene med den eksisterende innebygde tjenesten må du legge inn bestilling innen 30. september 2018.

Du kan begynne å bruke Prosjekttillegg nå: Finn ut hvordan du installerer Prosjekttillegg, konverterer de eksisterende prosjektene og oppretter nye prosjekter.