Bruk Tilgjengelighet til å kontrollere Apple-enhetene dine fra én enhet

Du kan konfigurere eller slå av en funksjon i Bryterkontroll* som gjør at du kan bruke én enhet til å kontrollere de andre enhetene dine. Du kan for eksempel kontrollere Mac eller Apple TV fra iPhone-enheten din.

Bryterkontroll på Mac og iOS

Gjør deg klar

Før du kommer i gang, må du velge den mest praktiske Apple-enheten som hovedkontrollen. Du kan for eksempel velge en enhet du alltid har i nærheten, som iPhone eller iPad.

Deretter kan du, hvis du ikke allerede har gjort det, konfigurere Bryterkontroll på den valgte enheten.

* Bryterkontroll er en tilgjengelighetsfunksjon som gjør at du kan konfigurere én eller flere fysisk tilkoblede brytere som kan velge objekter på skjermen – for eksempel Mail-appen. Deretter konfigurerer du bryterne til å utføre handlinger på valgte objekter. Finn ut mer om Bryterkontroll.

Konfigurer

Når du har valgt en enhet som kontroller og konfigurert den med Bryterkontroll, følger du disse trinnene:

1. Koble alle enhetene dine til det samme Wi-Fi-nettverket. (Trenger du hjelp med iOS-enhetenMac-maskinen eller Apple TV-en din?)
  2. Logg på iCloud med den sammen Apple-ID-en på alle enhetene.
  3. Velg en enhet du vil kontrollere. Slik gjør du det:
    • Hvis du bruker iPhone, iPad eller Apple TV, velger du Enhet fra Bryterkontroll-menyen. Deretter velger du Bruk en annen enhet og velger en enhet du vil kontrollere.
      Velg «Bruk en annen enhet»
    • Hvis du bruker en Mac-maskin, velger du Enheter fra Hjem-panelet for Bryterkontroll, og velger en enhet du vil kontrollere.
      Velg «Enheter»

Slå av funksjonen

Trykk og hold inne bryteren i ti sekunder. Eller du kan følge disse instruksjonene for enheten din:

• iPhone, iPad eller Apple TV: Velg Enhet fra Bryterkontroll-menyen og velg deretter Slutt å bruke enhet.
  • Mac: Velg Enheter fra Hjem-panelet for Bryterkontroll. Deretter velger du Koble fra.
    Velg Koble fra