Få et Apple Music-familieabonnement

Med et Apple Music-familieabonnement kan opptil seks personer få ubegrenset tilgang til Apple Music på enhetene sine. Og hvert familiemedlem får sitt eget personlige musikkbibliotek, samt musikkanbefalinger basert på hva vedkommende liker å høre på.

For å abonnere åpner du Apple Music-appen eller iTunes

I Apple Music-appen eller iTunes går du til For deg.

Abonnerer du allerede på Apple Music? Finn ut hvordan du endrer til et familieabonnement.

Start et prøveabonnement, og velg Familie

Trykk eller klikk på tilbudet om prøveabonnement (ett pr. person eller familie), velg Familie, og trykk eller klikk på Start prøveperiode.

Logg på med Apple-ID

Logg på med Apple-ID-en og passordet du bruker til å foreta kjøp. Hvis du ikke har en Apple-ID, trykker eller klikker du på Opprett ny Apple-ID og følger fremgangsmåten for å opprette en.

Hvis du ikke er sikker på om du har Apple-ID, kan vi hjelpe deg med å finne det ut.

Hvis du blir spurt om en verifiseringskode, har du tofaktorautentisering konfigurert for Apple-ID-en din. Les om tofaktorautentisering og hva du skal gjøre hvis du fremdeles ikke får logget på.

Bekreft faktureringsinformasjonen

Hvis du blir bedt om det, bekrefter du faktureringsinformasjonen og legger til en gyldig betalingsmåte. Deretter trykker eller klikker du på Bli med.

Godta vilkårene og betingelsene hvis du blir bedt om det.

Inviter familien til å begynne å lytte

Konfigurer Familiedeling på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller en Android-enhet. Deretter kan du invitere familiemedlemmer til å bli med i familiegruppen.

Hvis du allerede har konfigurert Familiedeling, får alle i familiegruppen automatisk tilgang til Apple Music.

Hvis noen i familiegruppen allerede har et individuelt abonnement eller et studentabonnement på Apple Music, slutter det abonnementet automatisk å bli fornyet når vedkommende blir med i familiegruppen.

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.