Få et Apple Music-familieabonnement

Familier på opptil seks personer kan benytte seg av alle fordelene i Apple Music.

Hvert medlem av et familieabonnement på Apple Music får ubegrenset tilgang til hele Apple Music-katalogen, musikkanbefalinger som er skreddersydd til deres personlige musikksmak, samt tilgang til sitt eget iCloud-musikkbibliotek, som gjør det mulig å lytte til musikken på alle enhetene deres.

Få et Apple Music-familieabonnement.

Finn ut mer om Apple Music og Apple Music-priser.

Apple Music-funksjoner og priser kan variere etter land eller region. Finn ut mer om hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Om Familieabonnementer og Familiedeling

Hvis du vil bruke et familieabonnement med andre familiemedlemmer, må du konfigurere Familiedeling ved å bruke en støttet enhet. Når du konfigurerer Familiedeling, blir du familieorganisatoren. Hvis du ikke vil være familieorganisator, kan du be noen andre om å konfigurere Familiedeling.

Hvis du allerede har konfigurert Familiedeling og har et Apple Music-familieabonnement, kan du legge til nye personer ved å invitere dem til å bli med i familiegruppen.

Bli med i Apple Music

Du kan abonnere på Apple Music fra en iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC, eller Android. Når du registrerer deg, kan du velge fra fire forskjellige abonnementstyper: månedlig Individuelt, årlig Individuelt, Familie eller Student.

Hvis du valgte et individuelt abonnement eller et studentabonnement da du registrerte deg, kan du endre til et familieabonnement.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne Music-appen. Hvis du ikke ser Apple Music-skjermen, trykker du på For deg-fanen nederst på skjermen.
  2. Trykk på tilbudet om prøveperiode hvis du blir medlem av Apple Music for første gang eller hvis du tidligere har hatt et prøveabonnement.
    Hvis du for øyeblikket abonnerer på Apple Music, trykker du på Logg på, og deretter endrer du til et familieabonnement.
  3. Trykk på Family-valget, og så på Start prøveperiode.
  4. Logg på med Apple-ID-en og passordet du bruker i iTunes Store hvis du blir bedt om det.
    Du kan bli bedt om å validere faktureringsinformasjonen, men du blir ikke fakturert hele månedsprisen før prøveperioden er slutt. Legg til en gyldig betalingsmåte, og trykk på Bli medlem.
  5. Godta vilkårene og betingelsene hvis du blir bedt om det.
  6. Velg sjangre og artister du liker. Du kan også se hva vennene dine lytter til, og få varsler når artister lanserer ny musikk.

Familiemedlemmer som allerede er blitt med i Familiedeling, får automatisk tilgang til Apple Music. Familieorganisatoren kan invitere personer til å bli med i Familiedeling. Hvis noen allerede har et individuelt abonnement eller studentabonnement med Apple Music, kanselleres fornyelsen av det abonnementet automatisk når de blir med i familien.

På Mac eller PC

1. Åpne iTunes.
  2. Øverst til venstre velger du  Musikk, og deretter klikker du på For deg øverst i iTunes-vinduet.
  3. Trykk på tilbudet om prøveperiode hvis du abonnerer på Apple Music for første gang eller hvis du tidligere har hatt et prøveabonnement.
    Hvis du for øyeblikket abonnerer på Apple Music, trykker du på Logg på, og deretter endrer du til et familieabonnement.
  4. Klikk på Family-valget, og så på Start prøveperiode.
  5. Logg på med Apple-ID-en og passordet du bruker i iTunes Store hvis du blir bedt om det. Klikk på Opprett ny Apple-ID hvis du ikke har en Apple-ID.
    Du kan bli bedt om å validere faktureringsinformasjonen, men du blir ikke fakturert hele månedsprisen før prøveperioden er slutt. Legg til en gyldig betalingsmåte, og trykk på Bli medlem.
  6. Godta vilkårene og betingelsene hvis du blir bedt om det.
  7. Velg sjangre og artister som du liker. Du kan også se hva vennene dine lytter til, og få varsler når artister lanserer ny musikk.

Familiemedlemmer som allerede er blitt med i Familiedeling får automatisk tilgang til Apple Music. Familieorganisatoren kan invitere personer til å bli med i Familiedeling. Hvis noen allerede har et individuelt abonnement eller studentabonnement i Apple Music, kanselleres fornyelsen av det abonnementet automatisk når de blir med i familien.

På Android-enheten

1. Last ned Apple Music-appen fra Google Play.
  2. Åpne Apple Music-appen. Trykk på menysymbolet øverst til venstre hvis du ikke ser en Apple Music-skjerm, og trykk deretter på For deg.
  3. Trykk på tilbudet om prøveperiode hvis du blir medlem av Apple Music for første gang eller hvis du tidligere har hatt et prøveabonnement.
    Trykk på Logg på hvis du for øyeblikket abonnerer på Apple Music, og deretter endrer du til et familieabonnement.
  4. Trykk på Family-valget, og så på Start prøveperiode.
  5. Logg på med Apple-ID-en og passordet du bruker i iTunes Store hvis du blir bedt om det. Klikk på Opprett ny Apple-ID hvis du ikke har en Apple-ID.
    Du kan bli bedt om å validere faktureringsinformasjonen, men du blir ikke fakturert hele månedsprisen før prøveperioden er slutt. Legg til en gyldig betalingsmåte, og trykk på Bli medlem.
  6. Godta vilkårene og betingelsene hvis du blir bedt om det.
  7. Velg sjangre og artister som du liker. Du kan også se hva vennene dine lytter til, og få varsler når artister lanserer ny musikk.

Trykk på Meny-symbolet > bildet eller navnet ditt øverst i menyen> Vis konto > Administrer medlemskap > Administrer Familie for å slå på iCloud-familiedeling. Familieorganisatoren kan dermed invitere personer til å bli med i Familiedeling. Hvis noen allerede har et individuelt abonnement eller studentabonnement i Apple Music, kanselleres fornyelsen av det abonnementet automatisk når de blir med i familien.

Inviter familien din

Du kan invitere familiemedlemmer til å bli med i familien din på iPhone, iPad eller iPod touch, eller på enAndroid.

På iPhone, iPad eller iPod touch

Når du har konfigurert familiedeling, kan du invitere flere familiemedlemmer til å bli med i familiegruppen din.

Når de inviterte godtar invitasjonen din, får hvert medlem av familiegruppen tilgang til Apple Music.

På Android-enheten

1. Trykk påmenysymbolet øverst til venstre i Apple Music-appen.
  2. Trykk på bildet eller navnet ditt øverst i menyen, og bla deretter til Vis konto og trykk på det.
  3. Trykk på Administrer medlemskap. Oppgi Apple-ID-en din og passordet ditt hvis du blir bedt om det.
  4. Trykk på Administrer familie. Du må kanskje logge på med Apple-ID-en din.
  5. Trykk på Fortsett for å fortsette med å invitere familiemedlemmer, og trykk deretter på Legg til familiemedlem for å invitere flere medlemmer.

Du kan enten sende familiemedlemmer en e-postinvitasjon om å bli med i familien din, eller du kan få dem til å angi Apple-ID og passord direkte i Apple Music-appen. Trykk på Tillat hvis appen ber om tilgang til kontaktene dine, slik at du raskt kan søke i kontaktene du har lagret på Android.

Når de inviterte godtar invitasjonen din, får hvert medlem av familiegruppen tilgang til Apple Music.

Hvis du allerede abonnerer på Apple Music

Hvis du allerede abonnerer på Apple Music, kan du endre det til et familiemedlemskap i Music-appen eller i iTunes på en datamaskin. Finn ut mer om hvordan du administrerer Apple Music-abonnementet på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC, ellerpå Android.

Få hjelp

Hvis du har problemer med familieabonnementet:

1. Pass på at alle medlemmene av familien deler iTunes Store-kjøpene sine.
  2. Pass på at du er logget inn i iTunes Store med samme Apple-ID og passord som du bruker til å dele innhold med Familiedeling.
  3. Logg ut av Music-appen, og logg inn igjen.

Finn ut hva du kan gjøre hvis du fremdeles ikke ser familiens delte innhold.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.