Få et Apple Music-familieabonnement

Med et Apple Music-familieabonnement kan opptil seks personer få ubegrenset tilgang til Apple Music på enhetene sine.

Om Apple Music-familieabonnementet

Alle medlemmene av et Apple Music-familieabonnement får ubegrenset tilgang til Apple Music-katalogen. Og hvert familiemedlem får sitt eget personlige musikkbibliotek, samt musikkanbefalinger basert på hva vedkommende liker å høre på. Bare konfigurer Familiedeling, og inviter folk til å bli med i familiegruppen. Les mer om Apple Music og prissettingen for Apple Music.

Få et Apple Music-familieabonnement nå

Funksjonalitet og priser for Apple Music kan variere etter land eller region. Finn ut mer om hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Få et familieabonnement

Abonnerer du allerede på Apple Music? Finn ut hvordan du bytter til familieabonnement. Hvis du ikke har brukt Apple Music før, følger du fremgangsmåten under for å registrere et familieabonnement.

Åpne Musikk-appen

På iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller en Android-enhet åpner du Musikk-appen. På PC åpner du iTunes for Windows. Gå deretter til For deg.

Start et prøveabonnement, og velg Familie

Trykk eller klikk på tilbudet om prøveabonnement (ett pr. person eller familie), velg Familie, og trykk eller klikk på Start prøveabonnement.

Logg på med Apple-ID

Logg på med Apple-ID-en og passordet du bruker til å foreta kjøp. Hvis du ikke har en Apple-ID, trykker eller klikker du på Opprett ny Apple-ID og følger fremgangsmåten for å opprette en.

Hvis du ikke er sikker på om du har Apple-ID, kan vi hjelpe deg med å finne det ut.

Hvis du blir spurt om en verifiseringskode, har du tofaktorautentisering konfigurert for Apple-ID-en din. Les om tofaktorautentisering og hva du skal gjøre hvis du fremdeles ikke får logget på.

Bekreft faktureringsinformasjonen

Hvis du blir bedt om det, bekrefter du faktureringsinformasjonen og legger til en gyldig betalingsmåte. Deretter trykker eller klikker du på Bli med.

Godta vilkårene og betingelsene hvis du blir bedt om det.

Inviter familien til å begynne å lytte

Konfigurer Familiedeling på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller en Android-enhet. Deretter kan du invitere familiemedlemmer til å bli med i familiegruppen.

Hvis du allerede har konfigurert Familiedeling, får alle i familiegruppen automatisk tilgang til Apple Music.

Hvis noen i familiegruppen allerede har et individuelt abonnement eller et studentabonnement på Apple Music, slutter det abonnementet automatisk å bli fornyet når vedkommende blir med i familiegruppen.

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.