Få et Apple Music-familieabonnement

Med et Apple Music-familieabonnement kan opptil seks personer få ubegrenset tilgang til Apple Music på enhetene sine.

Hvert medlem av et familieabonnement på Apple Music kan strømme millioner av sanger fra Apple Music-katalogen. Og hvert familiemedlem får sitt eget personlige musikkbibliotek, samt musikkanbefalinger basert på hva vedkommende liker å høre på.

Få et familieabonnement

Finn ut mer om Apple Music og priser og om Apple Music er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Konfigurer først Familiedeling

Konfigurer Familiedeling på enheten din. Deretter kan du invitere familiemedlemmer til å bli med i familiegruppen.

Hvis du allerede har konfigurert Familiedeling, har alle i familiegruppen automatisk tilgang til Apple Music når du har abonnert.

Abonnerer du allerede på Apple Music? Finn ut hvordan du endrer til et familieabonnement.

Hvis noen i familiegruppen allerede har et individuelt abonnement eller et studentabonnement på Apple Music, slutter det abonnementet automatisk å bli fornyet når vedkommende blir med i familiegruppen.

Følg denne fremgangsmåten for å abonnere

1. Åpne Apple Music-programmet eller iTunes.
  2. Gå til Lytt nå eller For deg.
  3. Trykk eller klikk på tilbudet om prøveabonnement (ett pr. person eller familie).
  4. Velg Familie, og trykk eller klikk deretter på Start prøveperiode.
  5. Logg på med Apple-ID-en og passordet du bruker til kjøp. Hvis du ikke har en Apple-ID, velger du Opprett ny Apple-ID og følger deretter trinnene. Hvis du ikke er sikker på om du har Apple-ID, kan vi hjelpe deg med å finne det ut.
  6. Bekreft faktureringsinformasjonen og legg til en gyldig betalingsmåte.
  7. Trykk eller klikk på Bli med.

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.