Lade Apple Watch ved bruk av magnetisk ladekabel for Apple Watch

Finn ut hvordan du bruker den magnetiske ladekabelen for Apple Watch.

Lade Apple Watch

1. Koble den magnetiske ladekabelen for Apple Watch til en Apple USB-strømadapter.
  2. Koble strømadapteren til en stikkontakt.
  3. Plasser baksiden av Apple Watch på laderen. Magnetene i laderen justerer Apple Watch, og du ser et grønt lynsymbol på urskiven.
  4. Vent til Apple Watch er ladet.

Du kan lade Apple Watch mens den ligger flatt med remmen åpen, eller liggende på siden. Hvis du lader den liggende på siden, går klokken automatisk i nattbordmodus, slik at du kan bruke den som vekkerklokke også.

Finn ut mer om Apple Watch, batteriet og lading

Få hjelp

Hvis Apple Watch Series 4 på 44 mm ikke lader, må du sørge for at klokken er rett, og sentrert på laderen. Du kan også prøve å vippe kontaktpunktet litt bakover for å få bedre kontakt.

Finn ut hva du må gjøre hvis Apple Watch ikke vil lade.